Женски, сестра ми никогаш немаше црнки (митисери) наеднаш целата е опсипана значи цело лице, (буквално во секоја можна пора) по вратот (една до една), по телото напред и цел грб. Значи освен нозите целата е. Да не и се случува нешто во телото?! Чека да ја осигурат на работа за да провери крв. Испаничена е и нервозна. Секој ден ги вади и секој нареден ден има нови наполнето во порите. Значи се згрозувам уште кога ќе помислам. Не знам како е можно наеднаш да се наполни цело лице, врат и тело.
Ве молам некој ако знае да ми одговори бидејќи ми е итно,дали знаете каде можам учебниците што се користат во основно да ги најдам електронски? Знам имаше една страна е-учебници ама не ми ја отвара
Дали некој знае како и каде можам да се пријавам за реклами снимање или се е рандом бирање? Пошто знам некои мои познаници рандом ги сретнале на улица, ги прашале дали сакаат да го снимаат за реклама и после се најдоа на ТВ
Прашав во друга тема,ќе прашам и тука. Разбрав дека завод за вработување дава бесплатни часови по англиски јазик. Дали некој знае кои документи требаат?
Дaли при диплoмирaњетo нa УГД, a не свеченo дoделенa диплoмa се вoди студентoт,декa е зaвршил сo фaкултет, студии? Кoгa мoже дa се пријaви вo зaвoдoт зa рaбoтa? Или aвтoмaтски пo дoплaќaњетo нa се oсвен пoдигaње нa диплoмaтa студентoт е ,,oтпишaн,, т.е. некaде се знaе декa студентoт зaвршил, дaли фaкултетoт дoстaвувa некaде тaкви дoкументи??
Еј луѓенца од битола да ве прашам нешо...кајма негде за компјутери шо поправат преинсталирање такви чуда...бев во сетек откај шо ми е лаптопо ми рекоа 700 денари...е са на други места по колку земаат?
Јас знам дека од пред неколку години, возачи со помалку од 2 години искуство не смеат да управуваат со возило ако консумирале алкохол, а за останатите границата е 0,1 промил. ( мислам дека 0,1 и покажа на другарка ми со испиена чаша ипол вино)
Ај некој ако знае што побрзо да ми одговори.Не можам да влезам на емаилот на јаху кога ке се логирам влегува и потоа ми вика tehnical dificults како можам да го средам?
Мислам дека не е од твоја страна проблемот за да го средуваш, туку од нивна страна. Кога последен пат се логираше успешно? Дали го имаш поврзано со мобилниот телефон за да ти праќа код за влез?
Pred eden saat se logirav bez problem da povrzan mi e so mobiliniot vleguvam no ne mi gi dava porakite i mi izleguva toa deka ima difficults
Пробај логирај се од телефонот. А на браусерот избриши ги сите Cookies, исклучи го и отвори одново. Ако не знаеш како се бришат cookies, кажи ми што браусер имаш да ти објаснам чекор по чекор.