@ванилала Во процепот од каде што излегуваат мравките може да ставиш ситна сол или да го обележиш просторот околу со варовник (креда).
Mi stavija anestezija na zab, ama eve veke dva saati pominaa uste mi e epten zdrveno mestoto duri I nosot i obrazot. Za kolku vreme treba da pusti?
А кажите ми вака сега некој шо има искуство со пензиско.Јас имам една трансакциска и таа ми е даена таму за да ми стига семејна пензија,дали смеј на истата сметка други средства да ми исплатат од друго место или треба да прам нова трансакциска во друга банка?
Незнам дали е прашањето соодветно за овде.Нарачав црна маска од страна на интернет од Тетово.И вчера кога ставив на лицето почна да ме печи дури очите да ме печаат.Дури се исплашив.И ја измив одма.Дали е нормално?Ја има ли некој користено?
Самата реакција ти кажува дека таа маска воопшто не ти одговара на кожата, плус не можеш да знаеш какви се хемикалии содржи. На твое место не би ја користела пак.
А, на мене некои и по три години ми стојат во несесер.Ама за моја одбрана заборавени се и неупотребени. Сега ќе ги фрлам.Thank you.