Казна се плаќа ако си патувал со пасош со старо презиме после 30 дена од промена. Јас затоа платив казна. Прекршочна може да одлучи од 100-500ЕУР од ракав тресат. Чисто информација од паталец @forumce , @orhideea
Ај предложете некој фм модулатор од кој сте задоволни? Имав еден од 300 денари после еден месец се расипа...
Каде можам да најдам во Скопје вакви градници, и да не се ептен скапи? Ми требаат за фустан, ептен е отворен напред
Ист како првиот лани купив од продавницата за долна облека што е спроти Градежен, во редот после кафичот Венеција. Мислам дека беше 400 ден.
Бираш зделка, купуваш купони и во зависност од тоа за што се, закажуваш и ги користиш. Ги покажуваш на апликацијата на телефон или ги принташ
Девојки месецов сум кај две најверни другарки на матура.Едната е спортски тип, а другата го обожава бохо стил, но не класичното бохо.Е сега, незнам што да правам.Мајка ми ми вика дека се носеле ланчиња за матура, ама знам ако им купам јас ланче нема никогаш да го стават.Скроз различни сме во стил сите три. Што би ми препорачале вие?
Предложете некој етно ресторани во близина на Скопје како за први мај? Не тие во Куманово многу се далеку..
https://www.facebook.com/Restoran-Bakal-225492844314291/ Не е мн далеку ама и не е во стилот на етно селото, сепак преубав амбиент има Може не е тоа што бараш, сепак погледни го..
Знаете ли каде можам да најдам вакви шишенца?Во оваа форма.Да не бидат многи скапи пошо ми треба поголема количина? (Некаде можеби на битпазар)
Девојки, која има порачувано од Beauty Bay? За колку време треба да стигне порачката? До денес, точно 2 недели откако имам порачано, но никаде го нема.