Сигурно, само треба или сметката да ја носиш со себе или повикувањето што е при крај на сметка да си го зспишеш(ако ја добиваш сметката електронски)
Фирмите за комуналии имаат договори скоро со сите поголеми банки за плаќања без надомест. Прашајте си во матичната банка (каде што имате сметка). А на web страната на ЕВН уште полесно, еднаш се регистрираш и после тоа секогаш имаш инфо за неплатена сметка и можност за плаќање со картичка.
Јас не би плаќала во пошта. Практикувајте да плаќате во банката каде имате сметка, преку сметка безготовински. Не морате да чувате хартии, имаат обврка во секој момент да ви издадат извод од трансакции од сметка, а и само така можете да сте сигурни дека сте подмириле обврска. Се што е со ќеш по пунктови или пошти, може лошо да се заврши.
koj kako saka jas mislam deka e rano za tolku otvoreni obuvki,jas paticinja ni vo avgust ne gi popustam
Таму скоро секогаш е гужва, јас си плаќам во Поштата во ГТЦ. Зошто да чекам да платам сметка. Ако имам фактура.
Pa ova se poracuva preku katalog germanska krema e i jas ja imam ja koristam za mackanje koga me boli vratot glavata a pomagala i za sinusi. A na samata krema si pise za suvii usni i race. Znaci i za akni pomaga
Здраво луѓенца, потребна ми е голеема помош, сакам да си го купам новиот Samsung Galaxy s8, гледав цени по нашиве мобилари и по продавнициве, Нептун даваат попуст на цената но проблемот е тоа што треба да имаш нивна Нептун haPPy картичка за да ти го дадат попустот. Телефонот е 55.599 а со картичката е 49.599 (5.000 денари не се малку пари реално(иако сум се решила да купам толку скап тлефон)). Па би сакала да ве замолам ако некој од овде ја има haPPyкартичка (ако сака да ми направи услуга) да ми пише ако можам да земам преку него БИ ВИ БИЛА БЕСКРАЈНО БЛАГОДАРНА