Орален секс

Дискусија во 'Секс' започната од newring86, 22 ноември 2009.

?

Дали уживате за време на орален секс?

1. Да, и кога пружам и кога добивам

2.240 глас(а)
    67,8%
  2. Да, но само кога добивам

397 глас(а)
    12,0%
  3. Да, но само кога пружам

258 глас(а)
    7,8%
  4. Не, не сакам орален секс

410 глас(а)
    12,4%
  1. Mija

Mija Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    25
    a добро имаш добиено или?лелеле не ми е верно какви прашање поствуваш на 13 години.......... :(

2. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    348
    јас на тие години не знаеше шо е излевање и што е дечко ццццццццц :puke:

3. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.522
    О да да, јас препорачувам. Препорачувам и секаков вид на секс на тие години. Препорачувам и секс без кондом и оргии. Во тие години си во цутот на детството - дозволено ти е се да правиш. Требало и порано да почниш, ти веќе касно си го фатила редот!
    Ама признај дека тоа ќе го направиш од љубов, нели - љубовта нема граници, ни години, ни морал ни ништо а?
    Ах љубовта ти го поматила и умот и разумот и душата и срцето... Тешко е да не се оддадеш на искушението а?

Леле еј - ама просто не ми се верува дека вакво прашање воопшто си имала смелост да поставиш! Не не, чекај, да помислиш!!! ШО ДА Е! Би требало да се згрозиш од самата помисла бе дете едно! :fubar: :puke:

На Femina...1 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.260
    Допаѓања:
    67.817
    Мене не ми се верува дека уште се изненадуваме со прашањава на форумов :^)
    Па до кога бе девојки ќе се нервираме со вакви глупости? Мене искрено веќе не ме изненадува ова...

5. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.522
    ^На glamstick е лудила...

6. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    ^^^А бе Брајт, веќе таму не се за читање. Божееее, треба да ни држат предавања децава, ние изгледа сме неписмени и скрос смотани...ц ц ц ц...
    Туку, ај да ти одговорам-ЈАС НА 13-14 ГОДИНИ ИГРАВ СО ТОПКА И ТИПОТ ШТО МИ СЕ „ПУШТАШЕ“( инаку постар од мене две-три години) ГО КАЖАВ НА МАМА И ТАТО! Ах бееее :@

7. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
    Се мислам некои 15-20 минути што да пишам, што да прокоментирам... Девојче, јас на твои години си легнував после Чук Чук Стојанче, а ти не прашуваш дали би ти препорачале орален секс?! Не можам да се изначудам. Ни физички, ни психички, ни емотивно не си созреана, а ти веќе на секс мислиш. Изживеј си го детството како што треба, се во свое време.

8. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    мислам дека не е криво девојчево, да има некој од дома да и објасни можеби немаше на форум да прашува вакви работи.

9. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    А зошто некој треба да и објасни дека на 13 години и е рано???

10. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    не мислев конкретно да и објасни што е орален секс и дали е рано. Алудирам на тоа дека родителите треба да и дадат некој вид на сексуално образование. Во секој случај подобро е да оди и да разговара со родител за се што ја интересира, сигурно ќе и објасни и ќе и даде совет. Јас барем така сум растела, се што ме интересирало ќе си прашам и мајка ми ке ми каже. Сигурно не сум ја прашувала за орален на 13 години, ама барем ми кажала дека на таа возраст што е нормално , а што не.

11. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Во право си старфиш, родителите ТРЕБА да се погрижат нивните деца да бидат доволно информирани.
    Ама еве јас никогаш сп моите родители не сум правела за тоа муабет, НИКОГАШ, до ден денес.
    И јас кога имав години колку нејзините дома немав ни Интернет ни ништо, па пак знаев да побарам, да читам по весници по списанија, едно-друго за тоа што Е правилно и што ме интересира.
    А девојчево, сега кога Интернетот и е на дофат, не и текнува да прочепка за тоа што е сексот, какви можат да бидат последиците...?
    А за друго веднаш им текнува... :?:

12. iki.35

iki.35 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    4
    eve i eden sovet od mene jas sum vo brak poveke godini i prvo ne mozev da go zamislam oralniot seks mi se gadese ama so tekot na vremeto se se menuva samo treba trpenie ne se otkazuvaj nastojuvaj samo ne na sila ako ne saka vo red bidi uporen i se ke se sredi potoa i sama ke bara SO SREKA

13. AlekBt

AlekBt Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    16
    Додека во текот на 90-тите се водеше дебата дали оралниот секс навистина е секс или не, денес повеќе не се занимаваме со тоа прашање. Некој го сака, некој го мрази, но најголемиот број од паровите мислат дека овој тип на секс е мошне важен за добар и интензивен сексуален живот.
    Сепак, колку и да е добар оралниот секс, вкусот на лошата сперма може да уништи сè. Доволно е да се сетите на една од епизодите на ,,Сексот и градот” во која Саманта направи обид да го измени вкусот на спермата на нејзиниот партнер, така што го носеше по ресторани со здрава храна.
    Многу жени немаат време за такво нешто, па можеби ќе се израдуваат кога ќе слушнат дека со помош на една обична пилула ќе може да го решат овој проблем.
    Станува збор за препарат кој содржи состојки како банана, ванила, цимет и ѓумбир со помош на кои може да се измени вкусот на спермата. Потребни се два часа пред пилулите да почнат да дејствуваат, а оние кои што ги користат велат дека навистина функционираат. Доколку сте љубител на оралниот секс сега можете да му го додадете и омилениот вкус и да го зголемите своето задоволство.

Превземено од идивиди :) :P

14. bodis

bodis Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2010
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    navistina e prekrasno koga davas a bogami ikoga dobivas oralen seks,, da da koga sakas nekogo neli teba da se predades celosno

15. Iva-Sliva

Iva-Sliva Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    47
    Дефинитивно ДА... преубаво е чувството кога знаеш дека на тој на кого му го исполнуваш тоа задоволство му е преубаво...а да и бидеме реални, нема девојче кое не ужива во орален секс... така да.... ДА, редовно го „конзумирам“ во обете насоки :$

16. decko

decko Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    60
    Ова ќе и го кажам на девојката ко ќе ме одбие, па да видиме тогаш шо ќе речи :D

17. Iva-Sliva

Iva-Sliva Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    47

Оф леле...зарем постои девојче што одбива орален секс ? :^)

18. decko

decko Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    60
    НЕКОГАШ ако ме одбие.
    Засега немам такви проблеми :)

19. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Нема никогаш да те одбие вистински , ако ти вика немој тоа во превод значи продолжи , убаво ми е :D :D

20. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.735
    Допаѓања:
    38.472
    Првиот и вториот пат ми беше гадно, ама сега ми е супер.