Дали дека потрошена им беше робата, па повеќето работи ми беа старомодни, а најдов една убава маичка исфлекана и толку. А, немам особено толкави нерви да се тепам со женишта за облека. Каква сака нека е блузата или фустанот, да се убиваш со некој или да се туркаш напнато за едно парче облека, епа за лечење сте. Није ти ово Америка! Ми се оди на шопинг во мирна атмосфера, да си разгледувам на раат, а не да слушам константно мавање на закачалка со закачалка и трчање на околу. Така да би размислила дали би отишла уште еднаш, само поради атмосферата што ја создаваат жеништата кои не можат како цивилизирани луѓе да разгледуваат. А,да. Видов маички од H&M. Само што беа со скината етикета, нормално. Така да не ме чуди ако видите нешто поквалитетно или помодерно и да е од некои од брендовите, особено ако нема етикета.
Во Певекс во Бисер имаш долги фустани ама сосема се обични.Имаше жолти и сини.Eве отприлика нешто вакво(не исто,слично) A фармерки поголем број и мене ми требаа,немаше.Се отприлика беа XS,S...
jas deneska bev vo peveks kaj crveniot most i si kupiv 2 maicki , vo ednata se zaljubiv edvaj cekam da ja nosam , deneska prv pat bev i stavrno sum prijatno iznenadena nemase guzva mn necekv voopsto za garderoba i ne e kako so nekoi vo predhodnite komentari zboruvaat site parcinja bile so feler i fleki nema vrska bea vo super sostojba i sega sekako mozebi ima na nekoi feler ama jas ne zabelezav a ima stv od mn brendovi i jas da vi kazam od sega pocesto ke navrakjam
Сега се отвори Певекс и во Куманово,бев да видам што има и имаше многу многу облека претежно маички и се некако ми беше без ред.Ништо не си купив Немав нерви да разгледувам се и да се туркам со луѓето
Прашање до Струмиџанки: Каде точно се наоѓа Певекс во Струмица? Овие денови ќе одам во Струмица,па баш би сакала да наминам до Певекс.
Под зелениот пазар на таа улица кога ке појдеш накај серава,во новата зграда,голема продавница е,а и си пишува на неа со големи букви певекс,нема да промашиш
Многу често одам во Певекс, тоа што се наоѓа во Ск. Пред некој ден бев и си купив неколку маички (рамбовки) и сега почнав да си ги носам. Има интересни работи за ефтини пари.
Пред недела дена бев во продавницата во Охрид и си купив убава маичка по кратки и фустанче за на плажа, двете по 200 денари. Единствена добра страна се ниските цени, за кои ние во Охрид благо речено не сме чуле. Ама има многу гужва, не е добро распоредена облеката и како што рече Брајт, нема ни пантолчиња, ни суќни. Само маици, а од некаде ќе заштчат неколку пара фармерки. Но сепак, ако најдам нешто убаво без размислување ќе го земам, зашто ако го видев истото во друга продавница, сигурно би било дупло/тродупло поскапо, како и по обичај.
Се отвори и кај нас ама сеуште не сум била, туку мене друго ме интересира. После перење исти се материјалите на облеката или биднуваат никакви? Знам дека многу сакам да знам и дека за 100-200ден. вреди да се носи па макар и една сезона, ама ме интересира
Да бе Цаци, добри се. Еве јас пред некој месец си земав некоја маичка и тексас шорцеви. Маичките освен првото рачно перење досега се сигурно неколку пати перени во машина и ништо не им е, како и секоја друга маичка си тера нормално. А шорцевите што ги земав, сега ги видов скроз истите во Њу Јоркер, буквално скроз истите со разлика во цена од 1500 денари, јас ги земав 299 а во Њу Јоркер 1799.
Ниедна нијанса не ми смениле алиштата, ниту конче пукнало. Не знам кои ујдурми ги прават за да земаат роба по ниски цени, ама дефинитивно не се неквалитетни, ниту носени како што повеќето мислат. Единствено треба да се внимава на некои фалинки, дупчиња, патентот дали работи и сл.
Супер си се материјалите.. зависи што ќе купиш.. работата е да пазиш на фелери инаку другото си е повеќе од одлично.. какви ствари имам купено од таму и за мене и за други.. мх мх мх за смешни цени
сум била во бисер има интересни работи и помали бр на фармерчинња,ама во оваа во карпош 4 мислам има повеќе избор бев пред некој ден преполно е со роба