Fala @stevemila zaboraviv tebe da te tagnam,koja doktorka bi mi ja preporacala? Privatno rabotat ili preku fond? Jorlev ne me bendisa toj ja pregleda kerka mi koga se rodi I ispustil mnoooogu vazen detal I ne bi ja nosela kaj nego.
Preku fond.Makedonka i novata Sanja se pedijatri,a Marija opst lekar.Nie odime kaj Marija od sam pocetok.Preubavo objasnuva i epten detalna e.Dobra e i Sanja novata.Jas samo kaj Makedonka ne odam,gi tempiram smenite
Се сложувам за Марија и ние сме кај неа. Сања некоја нова ли е? не сум ја начекала досега оти одамна не сме биле а и исто како вас темпирам смени за кај Марија. Погоре за Џорлев муабетот, по мое е добар и искусен доктор ама ете жив човек па и тој погрешил некогаш. Еднаш на Панди налетав, јас знам повеќе од него иако не сум доктор. Врска нема човекот.
Јас сум реди ред кај Македонка. Инаку цела Македонија ја прошетав за асален педијатар. Др Денис од Медика Тетово ни е омилен @duffi овој Џорлев некој приватен? Кај може да се најде? @QueenP на 29 март доаѓа педијатер во Ремедика. Идат еднаш месечно,мислам. Јас ја сакав Марина, ама во Скопје ја запознав. Заборавив кој педијатер ќе дојде во март.
На педијатрија е во болница. Он е најстар педијатар тука, друг нема. А матичен ќе пишам ради реда како шо викаш. Колку да го има малиша. Јас сум задоволна од Џорлев, може дека не знае лично, па ни обраќа внимание. Го пратам и јас редоследот во Ремедика и за рутински контроли е супер, ама за не дај боже мора да имаме некој тука, а избор никаков.
Понеделник и среда прва смена од 08:30 до 16:00 четврток и вторник втора смена од 12 до 20:00 петок се менуваат различно. Има две докторки Драгана и Кристина и еден доктор Сашко. Ние сме кај Драгана но и останатите се супер со сите имам некое искуство, лично Сашко ми заврши таква работа за упат преку телефон а не ме ни знаеше што сум му вечно благодарна. Предобар човек. Прегледите за здрави деца се од 12-16 часот секој ден.
И ние сме кај Драгана топ е Др.ја обожавам... А и Тони ортопедот од Ново Лисиче одел кај нејзе и прави и таму ехо и преглед чисто да знаат другите членки
Мајки дајте предлог за добар педијатар морам матичен да им менувам на децата па сакам да е кај што има се на едно место за ако е потребно крвна слика и слично ама и да работи преку фонд да не е приватен со изгор цени . До сега во МВР идевме ама одкако почина Соколов се премести докторката во Промедика , а тамо до сега Адриалаб се грешни крвни слики ни дава .
а зашто мислиш дека грешат во адриалаб, прашувам пошто и ние му испитуваме таму крвна слика, урина на малово