Kaj Palcevska ne sum bila ama nasi prijateli voopsto ne bea zadovolni i ja smenija. Antoni ubav vpecatok mi ostavi na vizitite, najcesto doagase on. E sega mene na poragaj mi bese Stanka i prodolziv da odam kaj nea, zadovolna sum epten.
Здраво, ме интересира ваше искуство или мислење за др. Марина Поп Лазарова од Ремедика и за др. Лилјана Којиќ? Според вас кој е подобар педијатар...фала
И двете се одлични, др.којич работи со ФЗОМ, баш се израдував дека почнала да работи како матичен педијатар, претходно беше долги години на неонатологија на Гак, со прематурчиња. Топло ја препорачувам.
Со Марина немам искуство ама она ти е на приватно. Којиќ може за матична да ја избереш. Ние сме кај неа, засега задоволна сум.
Некој ако оди кај Ложанковски, да не знае дали се на одмор? Вртев повеќе пати денес но не можев да ги добијам.
Не да е смешен јас одвај додржував да не му се насмеам во фаца. Интересен лик дефинитивно, но навистина има искуство. Тој ми се погоди на породување...кога го виде мм докторот прв муабет му беше ,,жено бре добро ли е тоа бебе овој фрик не ми е од верба,,