Спојлер: Мерџан Мерџан ја киднапира жена за да се одмазди на Џејлин. 2,5 години ќе ја нема. Долг период.. Филиз е трауматизирана жена на која и го убиле мажот и детето а она била 6 месеци во кома. За тоа ја криви Џејлин. Кога ќе ја види Мерџан сама на плажа ќе си мисли дека е тоа ќерка и Дога, и во тоа ќе ја увери и Мерџан. ОД дома нема да ја пушта да излегува, ќе ја најдат кога Мерџан и Филиз ќе направат сообраќајка. Сестра и ќе ја пријави мислам ќе сконта дека детето не е Дога. Дилек цело време ќе знае ама ќе молчи зашто Филиз се заканува дека ќе се убије и себе си и детето. ова е колку се сеќавам одамна беше...
Не сум во тек, од каде сега се здружени со овој лошиот адвокат што е лажен за заборавив како се вика?
Се здружија за да го откријат тој Омер шти се претставуваше како син на Јекта. И после некако се вклопија, отворија и заедничка адвокатска канцеларија. Ама нели во меѓувреме Џејлин станува обвинител.
Ај некој ако сака да ми објасни што се случуваше последниве три-четири недели Претходно гледав редовно, ама веќе ми здосади и не можам да пратам Последно што гледав е уште кога Метин беше жив, нели Џејлин следеше еден новинар ли беше, и кога тој влезе во колата, таа експлодираше... После тоа се некако се испомеша од тоа што начекав
А зошто? Ако не ти е проблем да ми објасниш, не гледав неколку епизоди нешто сајтот не им беше во ред.
Па наводно мислам ,да ја спаси жената што сакаа да ја силуваат она падна во замка ,им се закани со пиштол на овие ,жената избега ама од позади некој ја удри со нешто и се онесвести , јас последно што гледав нешто во море ја пуштија и сега како што не знам
Само ќе кажам дека многу тажни епизоди следуваат, гледајте, нема да биде фер за другите членки да раскажувам јас сум многу понапред со епизодите.
Нели не завршува денес серијава? Зошто најавуваат нова и не ми е јасно која ќе ја прекинат, Брусница има уште многу а таа со децата сега почна.
Јас ја догледав на natabanu серијата има уште неколку епизоди до крајот. Не ме држи место да не ја догледам кога гледам дека е интересна содржината. Инаку Шербет од Брусница уште се снима. И таа ми е гледана и чекам да излезе нова епизода.