Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Сум била повредувана, некогаш повеќе, некогаш помалку.
    Некогаш по сопствена вина, зашто сум дозволила, некогаш не.
    Ама интересно е што секој еден пат се учам да бидам посилна и магично се лечам од тие повреди. Може природата ми е таква, штознам...

И откако ќе помине извесно време од одредено разочарување, јас сум повторно подготвена да полетам и да ме понесат бранови од емоции. Да се дадам себеси очекувајќи дека ништо не треба да очекувам, туку она што јас го давам истовремено и мене да ме збогатува.

Не се плашам да губам.
    Не се плашам да бидам повредена. Веќе експерт станав во тие работи :lol:
    Тоа ме потсетува дека сум жива, дека постојам, дека дишам, дека правам нешто со себеси и мешавинава од емоции што ми е ставена на центрифуга и бара излез.

Се‘ додека постојат длабоки очи од кои ме лазат морници и ми се ежат стапалцава.... е дотогаш ќе возвраќам на истите со двоен интензитет.

Наздравје кафе и поздрав од Охрид :)
    16282_10200409403622089_551008329_n.jpg

На Captain-Omni, Ivy89, kjukli и 33 други им се допаѓа ова.
  2. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.232
    Моите од кутија со 2 кг. сладолед не ми оставиле ич затоа што не бил убав. Не, не го фрлиле, го изеле :D

Не сум посегнала по апчиња за смирување долго време и многу сум среќна поради тоа. Ниту апчиња за болки не пијам, се трудам да се намалат сами по себе, овај де психата да си ја смирам. И ми оди прилично добро.

Гостите си отидоа, па време е куќава да ја пикнеме во машина за перење. Ама па ми фалат сега :wasntme:

На Marossa, senza.parole, kjukli и 24 други им се допаѓа ова.
  3. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Луничке отровот се чува во најмали шишенца, така барем мене ми викаат ]:) :$
    И јас се изнаплакав на видеото, толку планови, соништа имавме ехее.. а сега ниту едно Здраво ;(

На lunicka и kala21 им се допаѓа ова.
  4. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.362
    Си најдов работаааааааа јеееееејјј...
    Понеделник пробно, ама сепак тоа е тоа мислам.
    Конечно!
    В шанк е иначе како лани, ама сеедно. Да си соберам јас пари за на одмор па послееее ариведерчи, пак со факултетот од септември ќе се занимаваме.
    А воедно и покрај тоа со парите, сериозно е екстремно досадно дома. Вака барем обврска нешто да мрдам од дома. Се надевам се ќе биде во ред и такаааааааа...
    Денес и утре затоа екстремно журкање ќе има :P И после малце озбилно.
    Кисес :*

На One.Moment, kjukli, cresa-jagoda и 30 други им се допаѓа ова.
  5. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    40.119
    Ми се ближи последниот испит за оваа испитна сесија. Имам многу за учење, а тежок предмет. И затоа еве ја на фемина си седам има време. Ама после ден пред испит ќе си пцујам се што ми стигне, па кафиња, па нервози..и на крај ќе паднам. Сите ги оставив за во септември..аууу што интересно ќе биде летово над книга:rock:. Сите на шетање, а јас...8-|
    Ги гледам овие што дипломираат и си мислам кога јааааассс...веќе со душа го чекам крајот. Збеснав со факултетов.

На kjukli и Lady Phoenix им се допаѓа ова.
  6. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    баш ми текна дека на другар ми му е роденден 10 дена пред мене па што да му купам за подарок
    (не го познавам доволно)
    и си го вракам филмот за 30 години што сум направила(дипломирање, момче, работа и сл)
    а едвај чекам да добијам оти ке полудам веке(анализи треба да ми прават прв ден од циклус)
    3 месеци одлагаме:!:
    страв ми е, немам момче за да ме утеши, а другарките никогаш не ми правеле друштво за вакви работи
    ако сака нека ми ја одземат цела крв само резултатите да бидат добри

7. Hajdi22

Hajdi22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2015
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    373
    Најголема мана ми е што не сум храбра, па и кога треба да се убијам немам храброст. Поголема кукавица од мене нема.

8. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Хајди мила, сите имаме такви периоди во коишто нѝ изгледа како да нема излез. Особено во тинејџерски години, сум поминала и такви моменти. Но, верувај ми, еден ден ќе се смееш на оваа твоја помисла. Извини шо реплицирав, знам СДК е, не е многу пожелно, ама сакав да ти дадам поддршка. Ако е за дечко пак, ич не му се секирај, ќе се најде, па понатаму ќе созрееш и ако имаш среќа, ќе научиш и со сопственото друштво да бидеш исполнета (мислам сама) па тогаш што се вели машките на моменти дури и ќе ти досаѓаат. Секој период си носи свое и јас на твои години мислев дека нема никад да иам среќа у љубовта и дека ќе останам сама и се филмав нешто као на други животни полиња ќе сум надоместуела, се филмав, се силев со учење, идеализирање, држ ме мајко, ко од оценката по историја директно да ми зависеше иднината. :rofl:

И да, знам дека мислиш дека ова ти се кажува ради реда или за да те откачат побрзо и на мене некои периоди така ми се чинело, ама ќе видиш дека вистината е дека додека трае само изгледа безнадежно. За некоја година, ќе ги читаш работиве и стомак ќе те фаќа од смеење, ќе видиш.

Good luck. :)

Последна измена: 26 јуни 2015
    На kjukli, Sunshine.Sunshine, Snow-Star и 8 други им се допаѓа ова.
  9. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    СДК или прашам ... Има ли тука во Македонијава барем некој "чесен" крадец?? :tmi:

На kjukli, Natali.3, eliesaab и 3 други им се допаѓа ова.
  10. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.507
    Допаѓања:
    35.183
    Ве навредуваат? Ве третираат како ѓубре? Ве малтретираат и психички и физички?
    Истото правете го им и вие, не му ја мислете. :)
    Се сложувам кога некој ќе каже дека треба како прво и основно да се биде човек, па потоа се останато, но не и за некој да ви се качува на главата.

На Marossa, kjukli, cresa-jagoda и 9 други им се допаѓа ова.
  11. Hajdi22

Hajdi22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2015
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    373

Фала ти, многу. :)
    Ех да беше само еден дечко, ситуацијата за жал е многу по озбилна. Не се тинејџерски глупости за жал. Имам многу серизен проблем, како ќе го решам тоа не знам. ..

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.858
    Допаѓања:
    142.536
    ЛГБТ - лезбејки, геј, бисексуални, травестити.
    ЛГБТИ - лезбејки, геј, бисексуални, травестити, интeрсексуални.
    ЛГБТИQWERTY - лезбејки, геј, бисексуални, травестити, интeрсексуални, сексачи онлајн.
    Овие се досеа официјални,

Ајде да го шириме зборов. Јас би да додадеме и едно О за тие што сакаат орал.
    Па да додадеме А, за тие што сакаат анален.
    Па да додадеме и едно С, за тие што сакаат страничен секс.
    Па може и едно П, за љубителите на секс на пијано.
    Да додадеме едно TWEET за непостоечниот секс на твитерџиите. И они имаат права, никој не сака да ги легне.
    Да додадеме и едно З, за они што сакаат секс од забава.
    Може и едно Ц, за тие што сакаат ејакулат на цицки.
    Или Д, за оние што сакаат догистајл.
    Или Ч, за они што цел ден чекаат да се стемни за да имаат секс.
    Или М, за оние што сакаат да молат/бидат молени за секс.

И да напраиме едно универзално име ЛГБТИQWERTYОАСПTWEETЗЦДЧМ и да имаме секс ко луѓе, или што би рекол еден член наш на форумов, сехс, кој потпаѓа под некоја модерна групација, оти вака ко да сме немале секс.

И ние имаме права бе, и ние имаме секс, што ако е со венчан сопруг од различен пол!

На Marossa, Captain-Omni, One.Moment и 11 други им се допаѓа ова.
  13. Luna91

Luna91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    3.231
    Допаѓања:
    18.008
    Има. На другарка ми и ги ограбиа парите на факс и оставиа 35 денари да може да се врати дома. Излезе фер, нема што.

На Marossa, kjukli, cresa-jagoda и 8 други им се допаѓа ова.
  14. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Додека кукав на форумов поради турските серии што ги гледаат моите им смислив одмазда затоа и си пуштив музиче квалитетно:music: (lalala)( не турбо фолк не дека ја не слушам такво нешто туку зашто ќе почнат и да ми играат моиве по дома ) и денсам низ соба пошто не испаѓам па сега собава ми е диско :dance::dance::dance:... ми фали само добро коктелче:d: Имајте убав викенд девојки:party:(poolparty)

15. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.864
    Допаѓања:
    101.732
    ....на срца???:angel:

На tessie, kjukli, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  16. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    На пари Луничке ...

На tessie и lunicka им се допаѓа ова.
  17. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Ubavi vesti denes.Devojce na nasi semejni prijateli uspea da se zapise vo srednoto kade sto I bese golema zelba.Jas pa se raduvam kako malo dete. Srekna sum koga i moite bliski se srekni.:l:
    FB_IMG_1434212516317.jpg

На kjukli, cresa-jagoda, Lella и 5 други им се допаѓа ова.
  18. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.114
    Мислам дека испраниот мозок доби конкуренција

19. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.484
    Допаѓања:
    16.980
    На samovila.red. и 1slavjanka им се допаѓа ова.
  20. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.869
    Допаѓања:
    23.776
    Сакам да кажам дека ми е мило што сега се дозволија геј браковите во Америка. :)
    Еден чекор напред одиме. :D

На Astra30, kjukli, s1a1n1d1r1a1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.