Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.362
    1ви јули, јас косата со фен си ја сушам.

Цела година лето ќе чекаш... И нема да дочекаш.

На mileystar, QweenSM, cresa-jagoda и 7 други им се допаѓа ова.
  2. tincemajmunce

tincemajmunce Форумски идол

Се зачлени на:
    8 февруари 2014
    Пораки:
    2.351
    Допаѓања:
    28.390
    СДК Ја имам најдобрата сестра,и најдобри,мили и најсакани внучиња на цел свет.Ми фалат најмногу од све,во моментов мислам на нив и сум многу тажна што не можам да ги видам кога сакам.Срека во цела несреќа што постојат телефониве и бесплатни разговори па се слушаме кога сакаме и колку сакаме.....

На eliesaab, cresa-jagoda, kjukli и 2 други им се допаѓа ова.
  3. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    Одамна немав видено пооткачено нешто: трчам јас на кеј а пред мене еден фраер шета куче, тој тренерка стил, кучето убаво средено, исчешлано, маска на устата, да се стопиш... Кога го гледам, вади клуч од кола, отклучува, отвара гепек и така убаво и фино го стави кучето таму, ја запали колата и си замина... :o

Па каааај отиде светот?:^):^)(facepalm)

На Candid, Lella, cresa-jagoda и 8 други им се допаѓа ова.
  4. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.369
    Гледате ли , гледате ... во последно време се поретко се чудиме.

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  5. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.093
    Луѓето преоптоварени се со емоцииите, нивно споделување и јавен излив што ја занемаруваат поентата од афектот на истите. Не знам јас некако ете не ги ставам во преден план секогаш, овај де точно, планирам. Со годините се повеќе совладувам самоконтролата и полесно се прибирам во разни ситуации. Не дозволувам бесот да ме обземе. Инстант го претворам, го преусмерувам во план.

Денес си реков, ти си Сторонгер паметна жена и имаш опасен план. Имаш опасен план.
    Такви ми се овие манични епизоди. Тешко мене со мене и луѓето околу мене. Крајно е дека ќе имам славно фијаско. Чудни се различните начини со кои болните депресија се борат да ги заобиколат суицидалните мисли. Еве јас на пример сум толкав его манијак што просто не умирам за да им го скратам задоволството од мое отсуство на некои.

На Captain-Omni, eliesaab, kjukli и 6 други им се допаѓа ова.
  6. skorpija123

skorpija123 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    699
    Допаѓања:
    2.624
    Ја мразам оваа депресија

На presiosaP, LUCERKA, Sanjichka007 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.953
    Допаѓања:
    164.220
    Она кога ќе сфатиш дека стресот ти треба како леб, а многу работа ти е животен двигател,а цело време си мислел дека е спротивното.
    Мислам дека нема поубаво чувство после напорен и стресен проект кој траел со недели.
    Ослободувањето потоа е бесценето.
    Се ти изгледа поубаво, посончево, полесно. И секако, ти треба лабава недела да се опоравиш, но повеќе од недела никако!!! Пак почнува да ти треба насушно, инаку побудалуваш.

Мислам дека ова не е начинот на живеење, но добро, веројатно сум факд ап.

На Trnche, Anonymous-Mr.Known, De-lovely и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    Цела држава пропадна, па ние се секираме за одредени личности да не пропадна....ма нека паѓаат ѓавол нека ги земе!
    Баш сакав да прокоментирам една колумна ли беше, зошто девојка била 2 години сингл...момците секогаш виновни, нема плата, не иде на работа нема иднина што и до некаде оправдувам зашо одредени фраерчина како си ручкаа во кладилници...но што е со другиве што носиме минимална плата дома, способна ли е таа да гледа дом со толкава плата,моја и нејзина, знае ли да ми зготви нешто за тоа и да биде вкусно а да не биде ало, ало да на таа адреса ќе ве молам само побрзо гладни сме...знае ли ?
    Знае ли да не спие секој ден до 5 по ручек, знае ли што значи грч на мускул од премореност, знае ли како боли тоа?
    Сигурно не, таа знае само Сара неилс, Мара неилс, Трајанка неилс...нокти нокти и нокти, постирани на глупав фб, а за фрчењето на коментари да не зборам...
    Нас ни треба жена бре, женетина 70% ѓавол, 30% ангел и да не се плаши да има малку кал под нокти...за филозофи и онака сите не бидува...
    Лека ви ноќ...

На Captain-Omni, bittersweet, lunicka и 20 други им се допаѓа ова.
  9. jloves

jloves Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    219
    Дали солзите лажат или не? Дали стварно некој може до тој степен да изглуми? Којзнае..

На kala21, QweenSM, presiosaP и 7 други им се допаѓа ова.
  10. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.093
    Сакам некогаш да сум креативна опиплива творба на психата. Сакам да имам апстранкна улога. Сакам да сум шамарот на реалноста. Сакам, многу сакам од хоби да ги соочам луѓето со реалноста.

Примери :

1.Не си писател ниту е некакво достигнување што водиш блог и пишуваш статии жолта штампа не лекторирани текстови преведени од странски јазик. Не е достигнување, не е никакво достигнување твојот квиз за идиоти.

Исто еве ти предлог за следниот :

Се чувствувате ли глупаво ?
    а) некогаш б) повремено в) секогаш

Гледате ли крива бандера некаде во близина ?

Според бодовите : Оди обеси се на истата !

2. Отвори анатомија и резимирај како ти се позиционирани различните делови од телото. Ти има некој речено дека имаш трапез ко Лила Филиповска, а не тенка половина ко Дита Вон Тис ? Мислам тој сооднос, само треба да го видиш од туѓа преспектива за да ги разбереш луѓето, не се болни љумоборни, само се заносни сеиирџии се на се искрени за твојата немоќ да наметнеш нешто како убаво па уште да се перчиш околу ко нездрава и да се самовеличиш.

На Boleyn.7, Minnie 1, Lady Phoenix и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.369
    Собата ми е хаос, некако така сум и јас ....Растргната сум, ни тука ни таму сум. Нормално , во 10 месеци трети пат ќе правам селидба. Првата и втората ми беа поврзани ,случајно или не со дотичниот. И оваа некако е , ама не во таа смисла. Во онаа за збогум е. Нема везе, веќе не го толкувам .
    Иииии до кај бев, ќе се селам да од градов за два дена, на подолг период . Период од неколку месеци , бааѓи поголем отколку последниве 4 турбулентни години. Ќе те посетувам Скопјенце, имам работа со тебе уште долго .... има нешто меѓу нас, некоја поврзаност која никој не ја разбира, само мајка ми..... Планирам да те освојам засекогаш, и се надевам дека периодов нема да трае повеќе од 1 година. СЕ НАДЕВАМ, ЌЕ ТИ СЕ ВРАТАМ, ЌЕ МЕ ЧЕКАШ .

Ама еве ми се оди дома, ми се оди . Сакам да живеам со моите пак, некако се олабавив , Не се плашам, планот и целта си ги имам во главата ама не се брзам. Така и треба Џиџи , не за џабе работиш на себе. Сакам да си одам од тука малку, малку да поживеам и таму, Знам какво е, знам какво ќе биде ама секое време свое носи . Сега имам други идеи , други вибрации , други фетиши ... мислам дека градче мало нема ни да ми сметаш .... Планирам да уживам колку можам. А ти Господин Господин Мегаломан, што ми се пикаш па ми бегаш од животот ? Продолжи да се гордееш со твојот знак , тоа убаво ми доаѓа воедно е и мој Подзна! Нема да ти попуштам , нема да ти дозволам, Многу вредам, многу имам....два патиу поголемо срце имам... за џабе не го давам .... Не ми требаш ни ти ни некој како тебе... Нека ви биде мака што ме немате,, мислете си колку пропуштате. Имам поважни планини и висстини за истражување и откривање , отколку вас да ве тинтарам.

Си стаив какао , имам еден документ да го довршам. Ќе потрае ова. Ако.

На Candid, kjukli, julie77 и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Mala Hembra

Mala Hembra Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2015
    Пораки:
    302
    Допаѓања:
    477
    Не,нема ништо лошо во тоа ако си ја признаам грешката и се обидам да ти се извинам , во овој момент направив прв чекор но се останува на тебе.Луѓе сме грешки правиме не сме совршени . голем е оној човек кој има доволна храброст да ја признае грешката...

На awayfromyou, xxAngelxx, Anabelle.Amorette и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. skorpija123

skorpija123 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    699
    Допаѓања:
    2.624
    Како можа бе да сакаа да имаа богат брак, а не среќен брак...е ваквите не ги разбирам

На Mala Hembra, eliesaab, kjukli и 2 други им се допаѓа ова.
  14. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.542
    Допаѓања:
    55.320
    Еве веќе е трети ден од новата ми врска,и јас сум хепи,да не ме мислите ич:P
    Штотуку се разделивме,а почнува да ми фали8-|се плашам дека многу брзо се навикнав, и дека ќе излезам повредена како и по обичај,ама нејсе..нека биде што ќе биде..еднаш се живее:d::d::d:

На 2212, Mala Hembra, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 19 други им се допаѓа ова.
  15. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.369

Не мисли бе, зошто да бидеш повредена. Мисли на убави работи , така и ќе биде. И ајде кршете нозе раце,и со позитивни мисли и вибрации :inlove: Ние сме всушност нашите мисли.

На Mala Hembra, BurstBerry, eliesaab и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.032
    Допаѓања:
    36.153
    Љубовта е насекаде, па и во светот на животните. Нив не им е важно дали пријателот е мачка, птица, мајмун, желка, куче, зајак... Необични пријателства се раѓаат под ѕвезденото небо склопени поради различни околности.
    За разлика од помалку совршените, најсовршеното живо суштество, човекот, своите недостатоци ги игнорира, а туѓите ги рангира како негативни особини. Се премолчуваат неподобните карактеристики кај себе, а истите тие се пречка кај другите за развивање пријателство. Другиот е непожелен во друштво, иако има парирање во некои интереси.
    Тешка е мислата кога личното пронаоѓање е на иста фреквенција со тие што се вбројуваат во друг тип на личности. Најтешко е себеси да се признае.
    Себичност и ароганција за која не знаат оние што не зборуваат, а сепак го разбираат нашиот збор.
    Индиферентно заобиколете го вистинското лице на лицемерноста и споделете дел од вашиот живот со малите и мили безгрешни жители на природата затоа што чувствата што ќе ги забележите во нивниот поглед се претворени во фосилни остатоци кај човечкиот род. Подигнете нивно катче, бидете им пријател и нема да ги изневерат вашите очекувања.
    Тие можат да бидат се што не се вашите пријатели.

Последна измена: 2 јули 2015
    На Ivy89, samovila.red., Anabelle.Amorette и 7 други им се допаѓа ова.
  17. Lotus-14

Lotus-14 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2014
    Пораки:
    372
    Допаѓања:
    664
    И конечно сонцето се врати. Хепинесссс! Имајте нај нај најубав сончев ден! :hug:

На Mala Hembra, kjukli, Petar80 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.792
    Допаѓања:
    323.764
    СДК дека многу ме нервира кога на свадба ме тегнат да станам и да се фатам на оро.
    Значи ме вадат од такт.
    Играј си ако ти се игра и не ме влечи како партал
    Кога ке ме погоди песна, ке си станам..

На <3 pleza4e <3, lovemme, Viktorijaaa5 и 19 други им се допаѓа ова.
  19. Скопјетесакам

Скопјетесакам Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2015
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    9.191
    Никој не умее да го искаже.....она што може да го исплаче.

На P.S.love, Mala Hembra, Kukla994 и 14 други им се допаѓа ова.
  20. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.084
    Добро утро на сите гледам вчера ме смешале со Пецо па нешто раке пуке муабети би замолил кога си мочам да не ме гибаат. Многу сум зборел вака така . Си молќам пак мешање.
    Убав ден на сите денес ќе биде сончевоо

На referentka му/ѝ се допаѓа ова.