Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. presiosaP

presiosaP Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    2.208
    денешниов свет..... 12004891_1037228119644002_5859566654908209876_n.jpg

На Candid, Lella, Avery и 24 други им се допаѓа ова.
  2. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.400
    Денес беше убав ден по година и 7-8 месеци и секојдневно зборување на чет или по телефон се видовме со @nevermet18. Иако беше на 5 минути, утре најверојатно ќе се видиме подолго. :inlove:
    Благодарам фемина што благодарение на тебе склопив убави пријателства. ^_^

На Lella, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, nevermet18 и 9 други им се допаѓа ова.
  3. PogbaPol

PogbaPol Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    2.511
    Допаѓања:
    10.358
    Find what you love and let it kill you.

На tirkenbal, GirlLove, Kukla994 и 3 други им се допаѓа ова.
  4. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.369
    Ти се натураат , ти се нафрлаат.Им се иде на грб да ми се качат, за врат да ме тегнат .
    Ако не зборувам, значи не ми се збори. Ако не возвраќам значи не сум заинтересирана. Ако одбивам кога ми се ложи некој, значи не ми се праи тоа . Воопшто или конкретно со таа личност. Тоа не значи дека се понашам или изигравам нешто. Да споменам во една ситуација и каде што добив прашање "Ти дане си лезбејка што не сакаш машки ?" .. Чисто оти не сакав да излезам со него.Нешто му фали изгледа. Ова испаѓа дека мораме да бидеме со некого затоа што другиот така сака. Ако не , бојно поле се отвора.
    Им се чудам на Абориџините. Откако им земале се, ги затвориле. Првото и единствено нешто за кои тие замолиле било , барем кровот да им го остават отворен , да се восхитуваат во бескрајното небо.
    А, овие што се? Егото им е до небото, до бескрајот . Личности затворени во решетките на егоманијата.
    Ние не сме трофеи. Побогу.

На samovila.red., Esmeralda-MD, Jenniffer и 11 други им се допаѓа ова.
  5. Priroden

Priroden Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2015
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    2.963
    Прилично досаден роденден, имајќи предвид дека бевме ја, она и двете досадни другарки. :D

Tуку интересна ситуација во студентски. Чекаа 2 другарки пред мене ред и иде едно типче и и почнува муабет на еднава. Не го слушав од почеток муабетот, туку баш кога и рече од кај си и у рок од 10 секунди ти мене многу ми се аресаш, кога ќе ми дојдеш на гости :D Mислам не се ни издиша пред да каже, у еден здив две реченици кажа :D Си викам колку и да сум опуштен, ова е пренападно.
    И му вика другарката на оваа, како така нападен, а овој не ја ни слуша си продолжи со приказните имал стан у близина.

И оваа почна да се тргнува на страна, која натажена фаца ја имаше дечково, на крај ко некој накиснат од дожд седеше сам хахаххаха :D

И сеа коа ќе размислам ова беше перфектна можност да се упознаам со другарка и.
    Да им се убацев у муабет у стилу, брат ај да не бидеш само ти корпосаниот денес еве и ја да ја прашам другарка и. Ако не бидне кафе да речеме, хехехе ништо страшно, се зафркавав за дечково да не биде толку тажен, сочувстувам со него. Дури и да не бидне, ќе му одржев лекција на дечково да не биде толку нападен. У стилу ја загубив битката но не и војната т.е денес ме корпоса, али за месец дена ...аххааха забегав.
    Дека доволно е размена на имиња и некои рандом муабети за почеток. Ќе се сретнеме и други денови, никаде не брзаме, денеска упознавање, за некој ден скрипта некоја ќе побара, кафе...

Али кој да мисли гладен :D

На samovila.red., 1209, Captain-Omni и 6 други им се допаѓа ова.
  6. Askopje

Askopje Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2014
    Пораки:
    259
    Допаѓања:
    547
    Сдк тетке од 50 години иако си згодна и имаш добро тело за твои години фармерки со низок струк и гол стомак не ти идат ама ич.А она ти била образована од висока класа па и незините на времето биле господа и она е сега "госпоџица"нели, али може да се облече многу убаво ко за незини години ама пуста желба да се докажува и само неа да ја лајкаат на facebook. (facepalm)

На samovila.red., kala21, Kukla994 и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Три ипол е јас пржам компир :^) добро де гледав 24kitchen и се настрвив па што :tmi: и така не можам да заспијам, вака барем нема да бидам гладна. :wasntme:

На samovila.red., kala21, Lella и 18 други им се допаѓа ова.
  8. bombona23

bombona23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2014
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    1.817
    За се има излез... Па дури и кога нема....

На eliesaab, samovila.red., mileystar и 11 други им се допаѓа ова.
  9. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093

Барав на јутуб клипчиња од целосните епизоди од "шоуво" ама немаше:(Го загледав на Алфа тв и првата реакција ми беше:oа потоа:rofl: се згазив од смеење.Па добро,дали се нормални?:DКако прво,глумата е катастрофа,одма се гледа дека е фејк.Друго-"приказниве"...хмм..очувот на поќерката и пишувал пораки па го откриваат,па двајца браќа заљубени во иста женска|(абе ајде:DТуку моментот беше што сакаа да го доловат шмекот од странскиве серии а тоа нема врска и не се поклопува со Македонија и македонскиот менталитет,начин на живот и изгледа...смешно.На пример и вика на девојката -вечерва?ок,се гледаме.А за саат да ја прашаше,за место...или си знаат они?:D

Инаку најновата вест од Македонија е-Осаменост левел си збори со инсектите што му влагаат од прозор:bug:8-|

На Аliсe, Ketchup и Askopje им се допаѓа ова.
  10. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.972
    Вчера конечно пристигнаа другарките кои заминаа америка.
    Кога дознав дека ќе одат бев мн тажна затоа што знаев дека ненормално ќе ми фалат! Цели четири месеци немав на кој да им се пожалам на кој да им ги кажам среќните вести. Вчера кога ги пречекав летав од радост. Конечно се тука до мене. Ми фалеа многу.
    Поклоните не се ни битни што ми ги купиле.Што ми е најважно пак ги имам и продолжуваме таму каде што застанавме.

На LittlePinky, Anabelle.Amorette, cresa-jagoda и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.031
    Допаѓања:
    36.134
  12. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.114
    Колку од вас пијат кафе без шеќер?
    Добро утро, girls.

На samovila.red., Esmeralda-MD, Candid и 3 други им се допаѓа ова.
  13. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.946
    ^ Јас да си кажам дека со шеќер го пијам :D
    Еве сега ке си направам ама прво да апнам нешто.
    Неможам да пијам кафе ако немам јадено ништо.
    Не е до мене, желудникот така наредвит :D

Добро ви утро луѓенца, имајте пријатен викенд :sun: :f:

Пс. Чудно ви е што вака рано сум станала?
    И мене :lol:

Последна измена: 19 септември 2015
    На eliesaab, Ketchup, kjukli и 5 други им се допаѓа ова.
  14. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.368
    Допаѓања:
    2.475
    Ова е најмилото и најубавото нешто што ме насмеа после првата студентска недела. :inlove: Суров е животот, а суров е и факултетот иако е почеток. После првата неспиена полунедела веќе сум зомби.:yawn::x На здравје уште 6 години Срц. :shake::whew::d::o::coffee::muscle:

http://www.kafepauza.mk/medijateka/...e-najslatkoto-neshto-koe-kje-go-vidite-denes/

На Lella, Adi888, Someonespecial и 5 други им се допаѓа ова.
  15. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.727
    Допаѓања:
    9.496
    Prokleta da e mojata crna tugina i sudbina.Tragedii kolku sakas;((facepalm)
    Tolku omraza a oni se tie sto se vo prednost.Gi sakaa moite pari ,mojata dusa sloboda sega posegnaa i po mojata krv:puke:

На samovila.red. и Kukla994 им се допаѓа ова.
  16. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.278
    Сите градници ми се допаднаа. :) (y)

На eliesaab, poenta и Jordanovska-K им се допаѓа ова.
  17. Giovanna

Giovanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    2.044
    Допаѓања:
    10.472
    Викенд меѓудругото ми е за да се шлапам со маски на лице и да шетам со косата замотана во ќеса затоа што конечно сум врзала некој саат плус да можам да и направам третман со масло на раат. И обично во таква зен состојба листам некое списание или скролам на нет, пасам мозок со некои бош статии, убави слики, трошам пари во онлајн продавници...и така. Често испробувам и некоја боја на лак што поим немам како стои и дали има врска со било што од тоа што ми е во плакар.
    Денес иако поворно во некое слично издание, денот ми е посветен на активно барање на ново живеалиште. И превозбудена сум на самата помисла, будно сонувам. Се радувам и кога го пишувам ова. Би се насмеала, ама маскава ми ги помешува лончињата : )))) #firstworldproblems што би се рекло.
    Убав ден, за убави работи :dance:

На ozbilnazena, eliesaab, samovila.red. и 25 други им се допаѓа ова.
  18. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Моментот кога сакате да носите некоја блузичка, но заприметувате дека има една црна точка. Се прашувате дали е од маскара, од креон или засекогаш ќе остане мистерија ( како случајот со Мерлинката и Кенеди ).
    Пробувате со влажно шамивче да ја извадите црната точка, па со течен сапун за раце па со обичен и веќе заприметувате дека цела блуза е водена, пола сапун е потрошен, а точката се уште си стои таму. Потоа ја цедите блузичката и ја ставате да се суши и што потоа си викате, пааа ќе носам нешто друго :D

На eliesaab, samovila.red., Luna91 и 12 други им се допаѓа ова.
  19. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.369
    Paris се смета за дефиниција на љубовта. :inlove:
    Луѓето го доживуваат на поинаков начин. Но ако вие не сте среќни , само сосебе а потоа со својот партнер, вашиот Paris,нема да изгледа ништо поинаку. И многу луѓе , родени се , пораснале и уште живеат таму но се несреќни.

Кога ќе бидете среќни дома, во кола, на кафе ... тогаш вашиот Paris ќе биде било кој град .
    Затоа што вие така одлучувате , дали градот ќе го именувате како Мост на љубовта, Град на светлината... :f:
    Тоа е ваша одлука. За вашата среќа вие одлучувате. Кога ќе сфатите дека животот е авантура, за вас секоја обична статуетка ќе значи светлина, и ќе зрачи со љубов.:l: И Венеција е град на љубовта , и Барселона , па макар и Скопје..... Само вие одлучите, одлучите дека ќе бидете среќни. :sun::sun::sun:

40d8dfb9909fe493f5e569af31bbc963.jpg

Прикачени фајлови:

• images (6).jpg
      images (6).jpg
      Големина на фајлот:
      7,3 KB
      Прегледи:
      6
    На eliesaab, Esmeralda-MD, Lella и 22 други им се допаѓа ова.
  20. Tumblr.123

Tumblr.123 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2014
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    421
    Половина од мојата генерација имаат дечковци и девојки, женските излегуваат со штикли, се шминкаат, а јас еве уште јадам киндер јајца и се нервирам за играчката од него.
    Не ми е жал..

На samovila.red., Esmeralda-MD, Candid и 13 други им се допаѓа ова.