Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.116
    Се враќам од Албанија ми се чини ми се скара поспаноста и негативната енергија.Место создадено само за мене и моето најмило.
    Мир,тишина,релаксација.
    Мммм имам енергија и за вечерва иако сум спиена 3 часа.
    Се одјавувам.

На Tan4ence и BoneMachine им се допаѓа ова.
  2. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.331
    Ova e cudo na prirodata.(facepalm)
    Ja cekam od 9 sabajle da stane pa da se izbanja, 12 fati i uste cekam treba da odime da kupime alista ke odi vo Italija. Da molis da i kupis nova garderoba.|( Koga god da prasas imas li...., IMAM, a nema.]:)
    Skroma li e ili nezainteresirana.(facepalm)
    Mi kaza dve prodavnici kaj treba da odime pa sto ke imalo ke zavrselo rabota.(facepalm)
    Na drugi deca da im kazes odma ke pojdat. Sto ubavo.(y)

На anel, galapce, Libera и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.475
    Допаѓања:
    260.570
    Браво!
    Што професија имаш, што работа најде?
    Само немој да ми кажеш дека си програмер.

На galapce, Be-yO-nCe и Bozica1980 им се допаѓа ова.
  4. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.924
    Допаѓања:
    143.018
    Не можам да сфатам мајка која ќе си ги остави децата за да отиде со друг маж, ќе има други деца, а за првите повремено ќе се интересира...

Среќа што не работав во суд, за одземање на родителско право во вонпранична, тешко која ќе станеше мајка...

Да и се плукнам на таа на кој и е побитен новиот тииит од сопствените деца.

На anel, vitamina, purple..m и 38 други им се допаѓа ова.
  5. Скопјетесакам

Скопјетесакам Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2015
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    9.191
    Некој работи си доаѓаат сами по себе.Дојде време кога треба да се соочам сам со себе,ме чека еден огромен и тежок период,се надевам ке издржам.Ако не издржам,нек ме по добро упамте.

На purple..m, eliesaab, Mr. Right и 4 други им се допаѓа ова.
  6. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.702
    сино и бело.jpg

Сега трета светска војна ќе почне.:D Јас го гледам син со бело. 8-|

На Lella, theowndemon, Lady Phoenix и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.850
    Допаѓања:
    80.873
    Ова беше последен пат да мешам благо и солено. :puke: Битер мора да биде посериозна веќе и да престане со глупости. :(

8. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.484
    Допаѓања:
    34.246
    Значи многу мразам кога ќе дојде кавга.Општо зборувам.Неубавите,то ест лошите зборови во караницата ќе се потрошат како сапунче,ама некои остануваат како сол на рана...Затоа е убаво да се има насмевка без шминка.Иф ју ноу ват ај мин8-|

На crazylady, Butterfly-Girl, theowndemon и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.550
    Допаѓања:
    55.369
    Mi veli kakvi filmovi sakash da gledash? Odgovaram ljubovni i komedija,a ponekogash i akcija...se misli nekoe vreme i mi vika aaa ljubovni od tip na 3 metra nad neboto prv del? Aha velam jas :D

Ostanuva da vidam dali ke me krene do nebo ili ke mi kupi karta do pekolot,oti kako rekle so deca ne se fakja rabota..ama ubavo mi e de,bar zasega neka potrae :D

Godinite se samo brojka,nishto drugo:P:x

Последна измена: 28 февруари 2016
    На Adi888, vitamina, samovila.red. и 13 други им се допаѓа ова.
  10. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    СДК многу се нервирам кога ќе слушнам некои кога ќе речат: ах колку ми е криво што го направив тоа и тоа...Небитно...Се запрашувам вреди ли да се нервираме и туфкаме за нешто што веќе се случило или грешно нешто сме направиле? Назад нема. Се случило..., претекло млекото, , си се скарала со некоја личност, не си се запишала на курс итн....тоа е ...за што ТОА да ти го сјебе денот или животот? Зошто да ти е криво...така требало да биде..тогаш во тој момент си мислел дека требало така да постапиш...Подобро да се каеш за работи што си ги направил, отколку да се каеш за нешто што не си ни пробал...ете такс. СДК ја се каам за некои работи што воопшто не сум пробала да ги остварам од страв од неуспех...пфф страв за шоо бе така сум размислувала???:headbang::headbang::fubar: Стравот е страшен за тие што му се плашат:!::muscle: Е каде ми беше оваа мисла тогаш:( кој знае колку грешки направив додека пишувам, можеби каша попара ми е постов но Сакав да кажам:drunk:

На purple..m, Anabelle.Amorette, presiosaP и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.875
    Допаѓања:
    23.821
    Не го сакам чувството кога ке ми надојдат солзи наеднаш. Не сакам кога белите дробови ке ми се стегнат и не можам да дишам. Не сакам кога сите во тој момент ке ме прашуваат што ми е. Не сакам кога лажно ме утешуваат за проблемот кој и јас не знам што е. Не сакам кога чувствувам нешто што не можам да го именувам и останува внатре како празнина.

Не сакам да имам празнина во себе. Не сакам... ;(

На vitamina, purple..m, Sunshine.Sunshine и 14 други им се допаѓа ова.
  12. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.972
    Луѓе ми се плаче , ми се плаче зошто живеам со ваква гнаса луѓе, кои коментираат за се, колку пати те бакнал дечко ти во образ значи ако те бацнат во уста ауу тоа ќе се прикаже на сител, колку пати те гушнал,колку пати те штипнал на образ,колку пати ставил рака на бут кај девојка му. Кои снимаат се па се исмејуваат. Кои љубоморат за другарките што се дружат со тебе а до лани се дружеле со нив. Кога знаат дека си купил лента за трчање и те гледаат во нозе дали си ослабела. Кои за нив се божици оние кои ја обожаваат Карлеуша, оние кои носат плишани чизми до колена.
    Кои ви ги исмејуваат другарките дека штиклите не одговараат фустанот,дека излегуваат нон стоп, дека џабе имале пари кога носеле стари кошули, па уште ладно крвно ти викаат те молам помогни му во изборот ,те брукаат. И не ,не ме брукаат ама ич, јас не гледам кој како има ,кој каде оди ,кој што носи. Да си добар кон мене ,искрен, ми одговараш како личност те ценам. До кога бе парите ќе владееат. До кога парите ќе го одредуваат човекот. До кога ќе живеат со ова оговарање. Дај боже ,фрлиме некаде подалеку од овие несреќни луѓе. Е вака после журка ќе се најде некој кој ќе ти направи немир, кој се повеќе почнуваш да го мразиш.

На vitamina, senza.parole, Butterfly-Girl и 9 други им се допаѓа ова.
  13. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.311
    Допаѓања:
    81.890
    Ондак и затворот е само обична соба 2х2м², па никому ништо. :wasntme:

Туку, баш ме радува што одвреме-навреме наидувам на некоја квалитетна единка; онака, приземјени и воспитани луѓе за кои вреди да си останеш доследен на самиот себе и да не станеш исфрустрирана аждаја низ животов, дури и кога хормоните ќе го достигнат својот врв.
    Му потпевнувам некои мутави рефрени од комерцијални песни и нормално, зборувам глупости на кои очигледно се смее од срце и си велам сама на себе: „E да, за тебе на пример, вреди да не посакам да се сменам некогаш, било кога во животов и да си останам недоквакана и веселка.“
    Дури вреди и да продолжам да се потресувам на глупости од типот: „Напишав сè на колоквиум ама ќе паднам затоа што премногу филозофирав, нели? (ммммм не, ок!?)“, да паничам кога мајка ми нема да ми крене од прво ѕвонење или да се нервирам затоа што влажниот воздух прави да изгледам ко да носам лавовска грива наместо исфенирана коса, ам то е.
    Некои такви луѓе, едноставно ти даваат волја да успееш да се разбудиш на првиот аларм и да го зграпчиш денот, иако си невидена спанка. И така ми доаѓа убаво од внатре, што дури добивам желба да почнам да си пеам уште во 7 сабајле додека се спремам за на факултет, да им се смеам на непознати минувачи дури си одам по пат и да им посакувам убав ден на сите.
    Ма дури и би ги гушкала сите редум, само да бидат среќни и да се смеат онака како што се смеам јас. :)
    И сето тоа, за некој можеби сосема небитен или навидум обичен човек, кој тебе ти е ко ливче добитно на спортска, ма карикирам, дури и повредно.

Многу ги сакам луѓето кои ме мотивираат да бидам подобар човек.
    Ве молам, продолжете да постоите (да, посебно ти што ми ровариш по мисли дури го пишувам текстов). :f:

На Elena69221, vitamina, samovila.red. и 23 други им се допаѓа ова.
  14. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    Квантитетот на внесените нешта зависи од нивниот квалитет.
    Така на пример, ако ви се допаѓа некоја работа можете да ја примате без престан. Но доколку истата работа има низок квалитет, и малечка доза би ви била премногу.

На vitamina, Rama, Someonespecial и 2 други им се допаѓа ова.
  15. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.914
    Допаѓања:
    25.668
    10359166_641430562597778_7726165692652133983_n.jpg
    Ете толку сакав да кажам !
    П.С. не сум дете веке де , никако да се навикнам (facepalm)(facepalm)(facepalm)

На Rama, Nausicaa и muchacha_a им се допаѓа ова.
  16. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.846
    Се согласувам со тебе браво за ова поздравче :*

На lovemme и Kenzoo им се допаѓа ова.
  17. presiosaP

presiosaP Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    2.208
    Не не се парите криви туку постојат прости луѓе ,без домашно воспитување за животот без образование без карактер и духовен живот и кои се заглавени уште кога се биле во мали во светот на бајките..На таквите дај им барбики и нека си играат оти др не знаат како да употребат и нема потреба да се заамраш нека си кажат што имаат да кажат а ти само насмевка им дај зошто не се вредни ни за твојот збор а не па за нешто друго..поздравче

На Rama и lovemme им се допаѓа ова.
  18. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.428
    Oвa некoјa нoвa финтa кo сo фустaнoт штo беше?
    Јaс гo гледaм некoјa зеленкaстa бoјa, a лoгoвo и линиите се брoнзени. :?:

На Kukla994, Lady Phoenix и Papillon.Papi им се допаѓа ова.
  19. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.532
    Сакам да научам да си идам ако нешто не е целосно и не може да се поправи.
    Ама смотана, не можам.

На Magnolija, Elena69221, BoneMachine и 16 други им се допаѓа ова.
  20. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.972
    Јас сум будалетинка од личност,се си факам при срце. Ете сето тоа горе вчера што го пишав ми се случи вчера, од братучеда бе ало, кој фактор од нигне никаде да ми плука по другарки.И што уште не изнакажа за другарките ,се согласувам прости се. Чим слушаш дека и своите цимерки/другарки ги оговара,ги исмејува,дека во цело скопје (кај што е на факс)неможе другарка да најде, а во охрид пак ич. Батали тоа ти е гнаса од човек,сам бендисан.
    Туку ме љути тоа што до вчера биле мизерни а сега коментираат како др биле мизерни.Зошто не се запрашаат или не се потсетат од која средина доаѓаат.
    Што подалеку од вакви, не е можно толкава негативна енергија да шират.

На Rama му/ѝ се допаѓа ова.