И фaктoт декa имa жичaрa, не ми гo менувa стaвoт декa нa Вoднo е глупaвo дa се oди сo сaкoa, лaкoвaни кoндури, кoндури нa висoкa петa и сличнo...
Идам у продавница, купувам брaшнo, киселa вoдa, јaјцa, крем... после пола саат идам купувам готови палачинки.
Дојде пролетта!!! Бидете цела година среќни, позитивни, имајте убави мисли кои ќе ви го осветлат патот кон подобрата иднина. Нека сончевите денови во вас ги разбудат старите чувства и спомени од деновите кога бевте деца и знаевте искрено да се радувате. Отворете ги срцата, подарете љубов, помогнете на тие што заслужуваат помош, опуштете се и не размислувајте премногу. Секојдневно си ги стегаме срцата за она што било и ќе биде, за оние што рекле и што не рекле за нас, за тоа што сме го направиле или не сме го направиле, а требало. Денес уживајте во животот.
Додека си вреден, сочувствителен, пушташ машина за перење сам, ја почитуваш и правиш се' да ја усреќиш својата жена...во моите очи си мажиште. Но само еден момент на непочитување кон родителите, само една солза на твојата мајка, те сведува на ниво...би сакала да кажам на говедо, но мислам дека како комплимимент би ти дошол.
Таман ќе ти почне убаво денот и кога некој од нигде никаде ќе се најде да ти го уништи зошто и самиот имал лош ден. Од кај наоѓаат сила за расправање уште на почеток на недела? Што ќе биде до петок? И што е интересно, со тоа што ќе ти го уништи денот неговиот сигурно нема да стане подобар.
KE im stane podobar. Kavgadzilukot a osobeno obvinuvanjeto deka ti si kavgadzija i predizvikuvas da se karete im e duhovna hrana. Toa gi odrzuva sekoj den da pravat taka dal e pon.ili petok doesn't matter. Vazno oni da e... mater na se naokolu.
Abe oprajte se be alo,seks na forum barate do koga be do koga ?sramota veke i dont want to live at this planet anymore
До сега имав час математика со една студентка и наместо „коефициентот на тангентата“ и реков „коефициентот на тангата“ Мора да намалам од категоријата Секс на форумов
Poetry can be dangerous, especially beautiful poetry, because it gives the illusion of having had the experience without actually going through it... Понеделник на поезијата, на пролетта, со сончева светлина за очите и за душата... Нека е среќен и убав!
СДК... Кујнските активности и способноста на оперативниот систем да изведува повеќе работи во исто време не одат под рака. Резултатот е празен стомак...