Ви пишувам од автобус. Досада ме фаќа на едно место со саати да седам. Утρе сум на свадба луѓенца. Ќе го жениме мојот млад κум. Душичκа е. Многу се ρадувам за него. Има да се изнаигρам. Бдв се надевам на лични сватови.
А он шо е, што зима за жена 20 години помала? Не го обичам ич Инаку... СДК Од нас лошите, добрите не можат да се истакнат и да си ги покажат ангелските вештини Ако не ви чини-пријатноСте видле вие злоба што е..Морее Јас сум видела секакви кучки ама оваа е кучка над кучките Тренерка е женско од тренер или спортска облека?
Читам, Џони Деп се соживеал со улогата на Whitey Bulger од Black Mass, не скроз ама, е... си ја натепал сопругата. Наводно. А, што љубов ми беше до пред некој саат. Плус, колку само моми се прерадуваа на вчерашната вест дека се разведува. Колку само муабети се испишаа за тоа, како сите они знаеле дека ваква една, May-September romance... or something... не ќе да буде на долг рок. Еее... живот.
Е ајде бе, како да не, ја натепал. Реков јас level: Telenovela е ова нејзиното, бидејќи се обиде да му извлече пари, мислејќи дека сега непосредно при погребот на мајка му, човекот нема да размислува трезвено, па кога виде дека не биде, си ги покажа актерските способности Почни од тоа што барала алиментација да и плаќа, ами за што, за кучето?
Возачка и стварно се е можно... Се враќам прееска накај дома и додека поминувам на пешачки само вртам главата и гледам еден со џип убрзан...Среќа потрчав напред одма и овој ја профуче зад мене. Срце ми застана. Не ни подзакоче. За малку не ме собра, да не го приметев одма. И ретко застануваат возачи на пешачки. Ќе се изначекаш некој да ти застане. А сам не смееш да тргнеш пошо секакви има нели...
@Tan4ence Кај нас на црвено стоиш, на зелено трчиш Ама, каде нема основна култура, сообраќајна ли пак да очекуваме?
Aaa, се е тоа, наводно. Се дур не се расчисти случајот, љубовта моја кон него е под суспензија, а он ми е секако гаден по Black Mass, фуј.
@zhap4e Луѓето за 500 денари се убиваат, а камоли за 400 милиони Плус, нивниот свет е свет на актерството, така да, во што попрво да поверуваш? А за Black Mass, не ми кажувај, јас таму дупло се заљубив во неговиот талент
Џони прв пат го видов во еден филм каде глумеше со ДиКаприо, одлични беа .... 15 години беше во брак со Паради па мирно се разделија, типкава Амбер покрај него уствари се здоби со слава, го искористи .... па сега уште и ја тепал, глупсти
Сега вака... Да ја скратам косата до рамена, да ја осветлам малку или да ја оставам вака како што ми е??? Викаат дека кога ке го пишеш прашањето на лист хартија (во случајов Фемина) побрзо ке добиеш одговор! Е ај сега да почекам малку
И да ја скратиш и да ја осветлиш.. Велат: When a woman changes her hairstyle is because she is ready for a fresh beginning and new challenges. Си го почитувам тоа. Кога носам некоја нова, важна одлука и вртам нов лист јас ја кратам или ја фарбам косата. И така во среда ќе имам нова фризура.
Уф го знам тоа..... Други дилеми ме мачат, избрав да го кажам најлесното СДК се ќе биде во ред... Веројатно.
Slednata nedela planirame da odime nakaj Skopje ^.^ Uf, od sega sum vozbudena, iako ne e 100%. sigurno. xD Posledno bev pred edna godina a pred toa kizni od koga ne bev otidena Kako kizni kolku da e daleku pa covek ednas vo sto godini da odit edvaj.
Sto ima da cekas drugi da kazat kakva si. Od kade tie znaat poveke nego li ti za sama sebe. Ako se custvuvas kako princeza , princeza si. Ako se custvuvas za umna, nacitana, vredna, dobra, romanticna i sto ja znam uste kako , takva si. Zare cekas nekoj da ti odobri/resenie da ti izdade. Ova e od mene eden pozdrav za tie koj ne po svoja vina ponekogas mi stapnuvaat na noga.
Aaa izvini..ama za takvite sto sami si zamisluvaat deka se nesto i se ponasaat nesoodvetno na svojot status ima i naziv i soodvetna institucija.
Референтка јас до некаде ќе го оправдам мислењето на Tу гуд како за промена. Затоа што човек сам ако не се цени, другите па ич. Овде барем сите чекаат само малку да кикснеш за да направат од тоа градска приказна и да си размрдуваат вилиците со денови и месеци за твојот проблем,а не дај Боже да те пофалат. Ретки случаи и тоа многу ретки. Ако станува збор за самосвесна личност и ментално порасната соодветно годините, истата ќе знае колку вреди и што не чини кај нејзе и однадвор и одвнатре. Во спротивно џабе луѓето да ми велат леле колку си прекрасна, начитана или не знам што ако јас длабоко во себе знам дека не е така ниту се чувствувам така. Што ќе ми е мене некој да ми кажува убавини ако мене не ми е убаво во своја кожа? Или да си вадат муабети за некоја која е сосема ОК личност дека е развратна, злобна, арогантна и сл. Желните усти на народот за оговарање никогаш нема да се наситат нажалост. Е сега има безобразно и неосновано умислени личности кои не вредат да плукнеш врз нив, ама имаат замислени круни на своите глави поставени таму од самите себе. Ама таквите случаи не се за дискутирање и тие се приметуваат после само 2-3 разменети зборови, така да освен држење дистанца со нив, друг лек нема. Според мене, во ова денешно лудо време кога човек на човека му е волк, нити сакам мислење од другите за мене, нити давам. Мал круг на луѓе кои ми требаат и им требам и кои навистина ме знаат и ги знам до некаде, а останато нека се носи каде што не треба заедно со нивните мислења. И така од завист или различни нивни неизлечиви комплекси можат да ти закачат негативни епитети какви што не можеш ни да сонуваш и ако си малку поемотивна личност да те срушат та никогаш да не можеш целосно опоравиш.