Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. mula

mula Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2016
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    2.443
    ,,Сеκој од нас саκа да му биде најубаво, ама едноставно е: животот не фунκциониρа таκа. Ќе не` фρли в κал, па ќе не` извалκа во пепел, после ќе не` влечκа по тρње, па ќе не` натеρа голи и боси да чеκоρиме по невρеме. Таκо

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Rama, marama и 2 други им се допаѓа ова.
  2. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    amor go preplachev, zosho. ne naglasi deka ne e za lugje ko ja :(((

На elimkd и s1a1n1d1r1a1 им се допаѓа ова.
  3. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.364
    И јас си поплачив don't worry. :lol:
    Ако нека видат луѓето дека боли.

4. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    trudna sum mor sinko se luti koa placham. :((
    lele. ej nikad ne sum gi sfakjala tie shto ostavaat vaka kuche. sramota.

На s1a1n1d1r1a1 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Kiki-Angel

Kiki-Angel Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2016
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    178
    Е ај дека неможеа сите портали и телевизии да известат по 693746361717177456261719292947473677272 пат дека "Од петок следува пеколен топлотен бран" |(:@
    Не е нешто невообичаено, јес да дека не се трпи воопшто и дека е опасно се разбирам тоа амаа немора на секој саат да замараат де.

Тешко само на тие како мене што немаат дома клима, оф офф .. или трудниците или па тие што одат на работа или сл. а тек па тие на отворено што ќе работат...

Кој сака гости од петок до понеделник?! Да му дојдам а? (барам некој/а со клима 8) )
    Шала на страна, тешко наас!!!! :worried:

Р.Ѕ. Мрзам лето, мрзам пеколи отидов на Антарктикот јаас :hai::drunk:

На Mr. Right, elimkd, Ketchup и 5 други им се допаѓа ова.
  6. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.538
    Никогаш не би чувала птица во кафез.
    Не би влегла во зоолошка и не би фрлала смоки на прегладнети животни.
    Ама и ако имам дете, не би му дозволила да се чувствува како птица во кафез, затоа што никој не е ничија сопственост,

На vitamina, cresa-jagoda, Viktorijaaa5 и 22 други им се допаѓа ова.
  7. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.346
    Допаѓања:
    5.897
    Јас би да промрчам малце.

Деновиве жив мртовец. Ужасно се чувствувам, а воопшто не сум загрижена за здравјето. Не знам од каде произлезе сета рамнодушност, но ете.

Патем, се сретнав со другарка која е лекар, ај она што се исплаши, па и мене ме исплаши. Ама, не можам да сфатам кога е доста. Веројатно додека не се најдам на исто рамниште со подот. Нели, онака уметнички да се струполам.

Не знам дали сум потечена или здебелена, ама не е на арно. Ми тежи главата, а не е од научениот материјал. Во животов патем уште дијабетес ми фали.

Битно јас опремена со рецепти, од една страна, со манипулатори од друга страна и така.
    Повторно ме изиграа, поштено. Овој пат сама дозволив и немам право да се жалам. Можев да се повлечам на време од секакви интриги, но одбирам да бидам дел од истите.

Планови имам еден тон. Можеби и тие ми тежат толку. Една работа да ја најдам, пресреќна ќе сум. Со некој денар ќе успеам да си го надоградам знаењето. Онака, можеби и за лична сатисфакција ќе биде само, може ќе отвори нови врати, можности. Мое е да пробам, ама свои приходи да вложам или "прокоцкам".

Колку пати и е дискутирано и критикувано, џабе е! Женски тоалет е гнасотилок! Никој не е должен нечија урина да брише! Осет се нема.
    Си земам за право гласно и гнасно да критикувам.

А, демек ако пишам тука, па нешто ќе променам. :x

На Madam-A, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Rama и 6 други им се допаѓа ова.
  8. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    7.231
    Допаѓања:
    46.945
    Ете се случи и тоа после година дена развлекување јас дипломирав, не влечев од што не знаев да се разбереме него од што се нема време. Добив пофалби дека имам ептен добра дипломска, одлично разработена и проучена, па и како не ја пишував со месеци, ама ми легна темата, многу интересна.Ептен се внесов и презентацијата ми траеше 40 мин, јас не ни приметив дека зборам толку време...Среќна сум и на работа сум, нема кој да ме мени, нека одат во пм.|( На крај постојав малку пред предавална, емотивно да се разделам од факултетот, некако сега кога знам дека и официјално е крај ептен ми падна тешко.
    И така идам да ве почастам виртуелно. Заблажете се. [​IMG]

@Summerlover со комбинација ќе се јавам подоцна во етер :D

На bittersweet, Annath, vitamina и 56 други им се допаѓа ова.
  9. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    @1209 :party::party::party: Да наздравиме properly за денот кој верувам ти бил баш коктел на измешани чувства! :hug:
    Ти посакувам уште безброј успеси да ти го одбележат животот! :d::d::d:
    п.с За комбинацијата тргнав прееска да пишувам, ама викам, ај да не замарам, ќе стави кога ќе биде се done! :D

На cresa-jagoda, Tajnaotrovna, Doozy и 12 други им се допаѓа ова.
  10. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2014
    Пораки:
    3.549
    Допаѓања:
    17.676
    Која е поентата да барате да ве прифатат луѓето какви што сте кога вие самите не се прифаќате и сакате онакви какви што сте?
    Остевете ги на страна другите, тие не се битни. Ама зошто не превземете нешто и не го смените тоа што ви смета и на вас кај себе?
    Зарем не сакате да се сакате себе си во сопствената кожа без да глумите нешто што не сте а посакувате да сте?
    Единствено што треба да се стори овде е да работите на тоа за што секој ден сонувате да постанете, наместо да се самосожалувате.
    На крајот трудот ќе се исплати.

На bittersweet, Rama, Mr. Right и 13 други им се допаѓа ова.
  11. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.771
    Кога повеќе луѓе навистина би правеле такви добрини какви што ги прават оние красни љубезни луѓенца, кои после тоа од скромност знаат да додадат дека секој би го направил истото на нивно место - светот би бил поубаво место за живеење. :sun:
    За убав гест никогаш нема премногу комплименти... :f:

На vitamina, cresa-jagoda, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 20 други им се допаѓа ова.
  12. kolumnistot

kolumnistot Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2012
    Пораки:
    2.023
    Допаѓања:
    14.447
    Верувам во ова со цело свое битие......

13418761_10154267682566410_6957370900635514576_n.jpg

На cresa-jagoda, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, ♡BuBaLe♡ и 5 други им се допаѓа ова.
  13. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    Самодовербата, надменоста, горделивоста се лоши карактеристики ако се неосновани, ако си постигнал нешто благодарение на способноста да поминеш преку живи луѓе, неморално, неетички. Додека ти мислиш дека сите ти љубоморат, повеќето само ти се чудат на паметот. Нема поголема вредност од тоа да го живееш моментот достоинствено, без разлика дали си долу или горе.

На bittersweet, vitamina, cresa-jagoda и 19 други им се допаѓа ова.
  14. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.947
    Изедов едно кило црви.
    ...оова цреши:|
    :d:

На ♡BuBaLe♡, Mr. Right, Tajnaotrovna и 9 други им се допаѓа ова.
  15. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Еден маж, било во јавност, било дома, може само да го повиши тонот ако ја брани жената до него. Сето останато што не спаѓа во ова категорија, јас лично ќе го запечатам со крај на врска. Не инат, не принцеза, никогаш, АМА никогаш нема да толерирам "мој партнер" мене да ми повишува тон, а сите останати што мислите дека понекогаш така треба, епа news flash, ве лажеле во прво. :emo:
    :d::drunk:

На cresa-jagoda, ♡BuBaLe♡, Rama и 17 други им се допаѓа ова.
  16. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.738
    Допаѓања:
    186.913
    Се надевам не сум заборавена... :)
    Помина некое време од последниот пат девојки.
    Ми требаше. Си го земав. Се посветив апсолутно на себе си. Сеуште сум среќна. Сеуште ми недостасуваат многу работи... ама го имам него, па тој ми надоместува со љубов.

Јадам зрели цреши, пијам бајато кафе (она истото од утрово :lol: ) и гледам во длабочините на небото. Гарант и мојата среќна ѕвезда ме набљудува од некаде и ми се смешка. Одамна престанав да ја критикувам, валда заслужив малку од нејзината прашинка...м?! :?: :)

Имајте убав остаток од денов! Без разлика што ноќта осамна, ви посакувам многу сонца да ви галат душа!:sun:

На vitamina, cresa-jagoda, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 18 други им се допаѓа ова.
  17. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Никогаш не прифаќај ненадејно понудена помош од непознат. Не ја знаеш позадината. Поготово ако истата повеќе пати се наметнува.
    Некогаш и ке изгубиш заради ваква претпазливост ама во повеќето случаеви добиваш.

На vitamina, cresa-jagoda, ♡BuBaLe♡ и 12 други им се допаѓа ова.
  18. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.080
    Се осакативме за цел живот.

На Summerlover му/ѝ се допаѓа ова.
  19. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    984
    Допаѓања:
    3.482
    Од утре активирајте ги кремите за сончање. Е така, добра ноќ |-)

20. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    10.429
    Згодна, убава, дотерана.Косата натапирана, очите убаво дефинирани, устата прецизно оцртана со моливче.Сандали по последна мода.
    А, стапалата...:puke:
    Жени...дајте бе...Ако си поминала толку време да се спремаш, одвој пола саат да го истругаш пармезанот од петата.:!:
    И налакирани нокти.Знаете, има мажи и со извесен фетиш и таму ве гледаат...не само во задникот.;)
    Кога веќе не сакаш да се средиш за себе.

На Annath, cresa-jagoda, ♡BuBaLe♡ и 12 други им се допаѓа ова.