Другпат не кажувај кога ќе одиш да полагаш ...а сега прави се дека си положила...за атер за чоколадото од сФеки , оти најслатко е од неа..нели
Еве ти за утеха 3ти пат Само не губи воља! @referentka сакав да и пишам ова за кажувањево ама викам да не мее гледаат бледо.Послледен пат никој не знаеше. Од тогаш општо , што и да правам за да ми успее , ќутенката
@Minnie 1 јас 3 пати паднав и не положив ,а за утеха нека ти е знам и по 7пати што паднале.Ќе биде што не било само да имаш желба
Зaрем имa нештo пoсилнo oд љубoвтa премa сoпственoтo дете? Дaгo гледaш,кaкп спие,кaкo рaсте,кaкo те гушкa,ти викa мaмo,те сaкa ... Ми јa пoлни душaвa
Make that трите примени кaндидaтки. Не сме мaлку oд фoрумoв штo ќе oдиме. СДК летoвo, кaкo и секoе летo си гo пoчнaв пoлнa сo плaнoви. Книги зa читaње, филмoви и серии зa гледaње, јaзици зa учење, вежби зa прaвење и диети зa држење, целa си бев сo aмбиции. И нoрмaлнo, кaкo и секoјa гoдинa, нaјверoјaтнo немa ни пoлa дa нaпрaвaм oд тoa штo имaм зaмисленo. Амa имa време, пoчнaв сo некoи рaбoти и имaм уште двaипoл месеци. Зaтoa е нaјубaвo дa немaш никaкви желби и aмбиции вo живoтoт, немa дa имa oд штo дa се рaзoчaрaш кoгa немa дa успееш вo ништo.
Многу ме нервира оноа-Остај го, пости па нервозен е. Или пости па има право да гази луѓе по улица!? ради тоа ли постат? ако не може да трпи нека земе да јаде а не деца да страдаат. срамота.
Како бе може седум годишно дете да им биде предмет на сексуална фантазија!?!?!. КАКО!?!?!?! www.ohridsky.com/2016/18666
Кога ми е мачно на душава си се потсетувам на убави работи, ама моментално ми текна на еден муабет помеѓу вработена во Оне и клиент од пред една година, па си се изнасмеав до солзи, а овие околу мене ме гледаа како да сум луда зарем тие не се потсетуваат на интересни работи? Муабетот.. Стои маж пред мене и иде на ред и и вика на таа мртов ладен: - Имам долг Таа: Колку? Тој: 18 Таа: 18??? Тој: Да, малку да не е?! Таа: А што 18? Уште мртви ладни и двајцата.. Тој: Илјади! 18 илјади за сметките од фирма.. Сите позади што чекавме се гледаме бледо, овие уште не се разбраа.. Дечково сконта очигледно, и и вика на таа : Малку незгоден муабетов излезе, може да платам? Таа: Зошто незгоден, ти имаш долг, не си единствен Тогаш прснавме од смеа ние од позади, а тие двајцата поцрвенеа како тетовски јаболчиња А пред тоа некое време имаше некој сличен виц по нетов, коинциденција.. И ај немој да се насмееш кога ќе се сетиш на вакви глупости..
Ги знаете оние сељаци шо ги пцуете редовно кога ќе поминат покрај вас со спуштени прозорци за да ечи сељачката музика? Епа редно време е да се помирам дека и јас спаѓам во нив. Ви се извинувам на сметња. Одам да си кснам па да си пивнам.
Ама ние не сме од оние парови шо си имаат заеднички фб профил. А пак се сакаме. А, за заостанати ли се сметаме
Каков петинг падна сабајле во бус...помеѓу мене и х дечко Требаше пешки да одам на испит ама задоцнив некако, па си го фатив првиот бус, а внатре гужви невидени и така стојам на врата залепена, жешко, гужви, качени еден над друг, и само осеќам некој ептен блиску до мене, во газ залепен се завртив да видам кој е зад мене, тој (симпатичен не беше лош) демек си гледаше низ прозор, имаше слушалки и демек не приметува дека сум пред него, а буквално се триеше од мене. Па кога почнаа кривини, па одеднаш закочи семафори, па одеднаш тргни, па пак кривини, а се поцврсто и поцврсто осеќав нешто зад мене и што е најтрагично на иста постојка се симнавме, и двајцата кон факултет одиме...абе ми идеше цигара да си запалам од петингот... вака нешто...само што јас бев нормално облечена, не се смеев и седев мирна Инаку положив...и знам дека тој (непознатиот дечко) ми беше среќата бе ќе си го барам од сега пред испити. п.с. Гладен во продавница не се оди
da te utesam 5 pati polagav.ete ne me biva i stravot si go pravi svoeto ama pusta potreba morav da naucam.
Изборот некогаш се сведува на тоа... да се изолираш целосно или да ги оставиш луѓето да продолжат да влегуваат во твојот живот иако, реално, си свесен, гледаш дека тоа што се тука и остануваат тука - во твојот живот, благе везе нема со... твое некакво си добро. Да де. И не е некој избор. Јбг. Ама па, толку можеш да контролираш.