@Ignis кaкo кaжувaш дебели мисири и фејк бизнисмени, кo вo држaвaвa се пoштени и oбрзoвaни луѓе дa сме. Бетер е тукa. И јaс би некaде вo стрaнсвo, не прибирaм мнoгу, сaмo пoдaлеку oд мaкедoнскa грaницa.
Дали само мене ми е безвезе кога на фб групата на некоја продавница ќе прочитам коментар „Кај се наоѓате”?
@AnaKarenina Ако е ставена локација, е безвезе, ама повеќето мора да прашуваат бидејќи не се трудат продавниците детални информации да стават Исто и за цени и за се
Абе некако самото прашање ми е безвеза, пре би прашала каде ви се наоѓа продавницата, дуќанот крај краева Ова кај се наоѓате ме асоцира на: Еј, кај се наоѓаш бе ти??
Колку и да се пробува да се манипулира човек само повеќе пропага. Ми се чини колку поуспешно го прави тоа,толку полесно ке изгине баш од тоа од што не очекува. Она како кога трчаш на кај голот со таква силина и опиеност од умешноста на тоа како ја водиш топката а одоколу никој неможе да те стигне. Уствари стануваш свесен дури кога влегува топката во мрежата. Автогол. Со други зборови,летај високо но не заборавај секогаш да припазиш да имаш основа. Само така ке паднеш едно скалило подолу а не дури од таму каде си почнал.
Ко ќе му оди на некој од рака животот, му оди беее... Мачи се ти, труди се ама никогаш нема да ги стигнеш тие што се родиле под среќна ѕвезда.
СДК да не верувате на долги врски, залудно потрошено време и нерви, се она што не верував дека може да се случи се случи, еве на здравје за сите долги и успешни врски од една не толку успешна но потрошено доста долго време на истата, не знам каде сум и до каде ќе стигнам но поздрав до сите оное кои имаат удел до степенот и скалилото до каде јас сум стигната, ме болат многу нешта но на кој да ги кажам а да успеат да ме разберат
WoW чекај малку, кое скалило ? Пропаднала врска затоа што треба да дојде нешто што ќе трае и нешто што ќе те исполнува и тебе и тој до тебе. А за тие што имаат удел во нешто па, мила, зад лош коњ прашина не се крева, никој не се замара со нешто што не вреди и не гледа да го уништи за да се чуствува добро и на скала погоре. Ќе ти помине маката, можеби ќе се сетиш на ова и ќе сфатиш дека сум во право.Истагувај си, можеби и ќе се смирите ако не кажи БЛАГОДАРАМ ЗА СЕ' и пушти. Се најдобро!!!!
Заврши 5 годипната врска со ѓубре човек ..Како да се утешам ,,планини ми тежат.. Многу ми е тешко а немам никој до мене во момнтов...
Ne mozev mila da spijam fala ti na pregratkata .Eden od najteskite denovi e ovoj a treba denes da polagam poligon..
СДК нарачува кифла и бара да му ја исечат,оваа му се издерава дека бурек се сече а не кифла и овој си зима и парче по парче во јогурт си ја мака и си јаде. Ооо ти разгален народе.
Се поминува мила, биди силна штом сама велиш дека е ѓубре не е вреден за твоите солзи.И со среќа денес да положиш.