Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.571
    Допаѓања:
    289.695
    @OmniaVanitas Поентата на постот ќе беше доловена и без сликата од детето, макар и родителот сам веќе да ја ставил низ социјалните мрежи.

На purple..m, 1209, LivingGlam и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.630
    Допаѓања:
    40.136
    Летово ми помина многу брзо. Како да претрчав преку него, но сепак не е толку различно ни другите денови. Дури ме фаќа некој страв, дали паметно ги трошам овие денови, ова време што толку брзо поминува. Ама убави денови се, не викам не. Исполнети, со многу време за себе. Секое лето ми е преубаво, но страшно брзо поминува...се надевам ме чекаат уште поубави...

На SnowWhite8 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.951
    Zena bez samodoverba, ebati zenata...Tolku

На honest girl, Esmeralda-MD, Doris123 и 3 други им се допаѓа ова.
  4. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.680
    Допаѓања:
    17.608
    Пак ќе кажам. Секогаш ТОЈ треба да биде на првото место, другарки на последно. :!:
    Будала сум била шо сум мислела дека постојат другарки па дури и да откривам работи за мене. Ќути си тука.Да молам за излегување постојано. Ако не пишам, не пишуваат. Мажот под рака и ај чао.
    Поправате ме ако грешам.

На Rama, cresa-jagoda и Oleeenka им се допаѓа ова.
  5. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Нема аир ни од дечко ни од другарки,:Pпорано или подоцна тие ќе те зезнат.:fubar:
    Во контекст на молењето еднаш културно ќе прашаш за излегвање нели ти кажват бесмислен изговор значи те моткаат нешто или ко ќе те игнорираат значи нешто има што маткаат.
    Сега ко ќе седнам да разглобам филмот и составам коцкиве ќе најдам кај се кини филмот нели дечкото го нема, раскинавме, нели другачкиве ги нема во исто време, нели сон си сонив со мачичи,кучичи значи то се е поврзано мора да има некоја смисла зошто по мене нема случајности се си случува со причина.
    Ако јас вина немам а немам сигурно тогаш некој ми ги смрсил конците ама ако има Господ нека гледа нека суди.:x
    Најбитно за љубов, пријателство не се моли туку се добива од некој кој искрено ќе ни ги подари своето време, почит, насмевка, радост, другарување.
    Некои од моиве пријатели па дури и саканиот можи ќе сфатат што изгубил ама касно ќе биди.
    Секому сум подала рака на мене душата ми е чиста како солза, кој испаднал ѓубре спрема мене нека му мисли сам ко ќе го гризи совест, ко ќе му е најтешко ќе се сети кој му бил пријател и му помогнал.
    Good night and sweet, sexy dreams.

На kjukli, SnowWhite8, H.VAGA и 5 други им се допаѓа ова.
  6. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.680
    Допаѓања:
    17.608
    Ќе покаже времето....
    Лека ноќ :*

7. JonyBravo

JonyBravo Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2015
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    2.142
    Не сум од камен бе.. и јас имам душа !

На purple..m, Mr. Right, KejtV и 4 други им се допаѓа ова.
  8. Gushkalo

Gushkalo Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2014
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    464
    Ти на прво место, после сите други! :)

На sugarlips, Doris123, Oleeenka и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.933
    Допаѓања:
    81.567
    Ова. Запомнете и не заборавајте девојки! Вистинскиот нема да си игра топло-ладно, ќе ви покаже на дело!

FB_IMG_1469102706306.jpg

На purple..m, shz, Wahnsinn и 5 други им се допаѓа ова.
  10. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.424
    Конечно, дочекав да идам на одмор, овие неколку дена ги чекам цела година. Обожавам море, сонце и плажа. :inlove: Иако дестинацијата во последниве денови се одлучи, а цело време мислев дека ќе биде или Грција или Хрватска, на крај искочи Црна Гора, сепак море си е море, кај и да одиш вреди воздухот што се дише. :$
    Се спакував, иако мислам дека оваа година земав премногу облека ко за 10-11 дена ама ај ќе се најде. :wasntme: :D
    Летово се сликав за пасош и сеа си ја глеам сликата, ако има некој полошо искочен од мене нека ми се јави, да се тешиме. Ко некоја надрогирана сум или у подобар случај пијаница, шо нема поим дека ја сликаат,.. :drunk:
    Доста беа нервози и секирации во последниве месеци, идам да се одморам, останете ми добри и вие. :l:

На crazylady, kjukli, Ketchup и 10 други им се допаѓа ова.
  11. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Иронијата форум виртуелна глупост да е единствено место кај што можам да си ја разголам душава . Кога ќе се сетам колку добри нешта и совети добив од овие виртуелни другарчиња (кои никогаш ниту еден не запознав), многу повеќе од оние со кои пиеме кафе, честитаме празници , подаруваме , помагаме и лажно се смееме едни на други . Тоа ти е онаа ситуација каде ти раскажуваат виц кој веќе го знаеш , ама го чекаш крајот и она пластично ха ха ха . Сакав да споделам убави нешта со вас да ви се пофалам да напишам нешто убаво ама не можам . Не , не ми е добро , и не ми оди добро и не сум таму кај што сакам да бидам . Барајќи подобри луѓе наидувам на полоши , барајќи подобро ми иде спротивното. Неправди и несигурност на сите страни и лицемерие на тони. Товаров на рамена тежи се повеќе првам се што можам да не паднам . Се трудам да истуркам ама онака на сила со инает , со заби ќе гризам со нокти по зидови ќе гребам и нема да се откажам. Никогаш не сум замислувала дека ќе се случат работите кои веќе ми се случија , никогаш не може да бидеме подготвени на се. Како ненајдена бура доаѓа секој пораз во животот. И не знам кога ќе успеам да си ги простам поразите и грешките . Тоа е нешто заебано кај човек што лесно не простува , не простуваш на другите ама не простуваш ни на себеси . Туѓите грешки те повредуваат ама твоите те болат и прогонуваат .

На purple..m, kjukli, samovila.red. и 5 други им се допаѓа ова.
  12. OmniaVanitas

OmniaVanitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.460
    Допаѓања:
    1.485
    Сликата е скриншот од туторијал за коса на јутјуб (споделуван од страна на родителите низ сите социјални мрежи на кој се гледа и пишува се' за детето) кој ги имаше некој постирано и тука на форумот, а и намерно го исеков за да не е целосното лице во анфас иако не сум јас таа која треба да се грижи за приватноста кога родителите ги споделуваат сите ситници. И не, не е доловена без слика зошто без неа не би се гледале залистоците кои се направени заради неосетност на родителот. Како не треба секој може да каже. Ама како не треба поткрепено со слики е далеку поефективно. Не е џабе кажано - зборовите никогаш нема да опишат така како што би опишала слика.

Не можеше да помине ниту еден пост без замор за било што или било каква ситница па дури и во оваа тема.

На cresa-jagoda и Gosh им се допаѓа ова.
  13. Shljaki

Shljaki Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2016
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    94
    Фатив три комарци во лет...

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Marna

Marna Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2012
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    165
    Што постара, то фитиљот пократок... само да си кажам... па, немам трпение веќе за никакви глупости... чистачката појака и побитна од директорот (докторот), деца и тинејџери кои се мислат возрасни и зрели па уште памет ти солат ( ги гледаш и слушаш и ти иде да им врзеш онака една воспитна преку светила, инаку не сум за насилство, ниту сум насилна, амаааа...), баби се мислат тинејџерки, ги мава втор, трет пубертет па решиле да се бламираат по социјалните мрежи, а и оние "посветени" сопруги, Аман глава боли... мажите, посебна приказна... ако твојот ти е погоден, сигурно ќе се најде некое говедо ( или повеќе ) да ти го сјеба денот и тоа редовно без промашување, ретко ден се прескокнува и све тоа од пусто многу тестостерон а мал алат... нешто можда и промашив, нема везе... утре нов ден, нов к'смет... јас ќе си се држам за оние неколку околу мене (посебни и прекрасни)... другите - по заслуга...:)

На crazylady, Jordanovska-K, kjukli и 7 други им се допаѓа ова.
  15. macka5

macka5 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2014
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    307
    Зависи какви другари имаш. Јас на пример моиве никогаш не би ги шитнала за искачање со дечко а не па скроз да се отарасам од нив за да бидам со дечко ми. Се е до односот, според мене.

На cresa-jagoda, GirlLove и Doris123 им се допаѓа ова.
  16. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.805
    Гумена ipanema римјанка е наменета за плажа или базен, не за плаќање сметка во t-mobile. Разбирам жешко, ама ај...

На crazylady и sugarlips им се допаѓа ова.
  17. Vitaly

Vitaly Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2016
    Пораки:
    2.593
    Допаѓања:
    4.653
    Од Скопје си другар ? Знам те разбирам. Во Скопје сум само 1 година ама само во Скопје се вакви, повеќето, не сите...Сум бил и во Охрид и Куманово и првин прашав дали во друга држава сме. :D :rofl: Некој да ми објасни зошто така ? Навистина многу ова е чудно, не се шалам ако може некој да ми каже би бил благодарен. :rofl: :)

На Скопјетесакам му/ѝ се допаѓа ова.
  18. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.123
    Нема ништо пострашно од разочараноста.

На kjukli, samovila.red., cresa-jagoda и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Сакам да кажам, навистина, но никако да излезе од мене. Да тешко ми е и тоа многу.......

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  20. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.680
    Допаѓања:
    17.608
    Оние неколку денови кога хормоните ви маваат в глава. И мислите само на едно.. :lol:
    Не знам шо ми е денес, не ми замерувајте.

На crazylady, kjukli, macka5 и 2 други им се допаѓа ова.