Зошто секогаш постојат луге којшто и да не сакаш сепак мора да се одалечиш од нив . Самите тие луге прават да ги мразиш.... Но едно е сигурно .... Секогаш ке има реванш!!!
Одамна не сум сретнала нешто со толку погодена поента, што баш го оправдува она познатото „една слика - илјада зборови“. Добра ноќ...
Ваков маж....моќен....самоуверен.... за денес...за утре.... за секогаш.... ваков кој неуморно ќе те потсетува колку вредиш... ништо повеќе...ништо помалку....
https://www.facebook.com/ivanasrckaa/posts/777737168995493?pnref=story АМА ЖИВОТ ПОНАТАМУ АКО ТЕ ИЗБРУКА НА СВАДБА Не велам дека и таа си го бараше ,АМА нема трпение овај
Побрзо би им простила на непријателите,отколку на себе...кога ќе погледнам назад,цел живот ми е со грешки,абе сум грешела во се професионално Сега ќе ја чукам главата од ѕид,заради тоа што сум имала долга коса а краток памет.
Ако некогаш, во некој претходен живот сум била ткаенина, тогаш без сомнеж би рекла дека би била жоржет. Свилен. Ни помалку, ни повеќе. Тактилно чувствувајќи го, се соочуваш со најнежните допирни сензации; свилата ти лизга како најситна песок со брзина на светлината, ко да брза небаре касни за да фати автобус, чиниш ќе задоцни за на работа или во школо. Стискај го колку сакаш, никогаш нема да успееш да го изгужваш, ама пробај да направиш нешто, некаква креација од него - попусто, поготово ако имаш краток фитил и трпение од Капитол до Бисер. Нит се тера, нит се води. Посвоеглав материјал немам сработено; не знам што ме натера да средам една кошула од жоржет на машина, ама работејќи цело проклето попладне, по не знам колку пребришувања од ладна пот и по не знам колку надежни обиди, успеав. И така понесена од желбата да си ја средам кошулата, сфатив колку само сме слични со ова парче фина ткаенина, дури ми стана смешно и почнав да се кикотам ко некоја налудничава; Посакај да си поиграш со мене и гледај како умешно ти се проткам низ прсти и се губам. Посакај немарно да ме обработиш - ќе ти се излизгам од дофат дури и тогаш кога ќе си речеш дека овој обид ќе биде оној последниот, оној успешниот. Аха, мисли си. Само го чекам моментот кога ќе ме снема од позицијата од која го целиш убодот со танкиот остар врв на новата игла, па ти нервирај се, ако немаш попаметна работа. Покажи ми малку трпение, разбери ја мојата природа и дај ми макар најмал знак за тоа, јас ќе сфатам и ќе ти се покорам давајќи ти мало делче од мојата свилена душа. Тогаш ќе добиеш право да го обликуваш тој микро дел, онака како што сакаш и ќе ти остане како мал артефакт за цел живот. Па не попусто велат дека за секое едно нешто во животот треба малку трпение...
Сељак еден,прост,да сум на местото на невестата уште тогаш го оставам се ќе му запалам,ИДИОТ ЕДЕН !!!
Со се него нека гори пред сите Да се редактирам да додадам ова , имаше видео каде три жени пцуеа на жените со шамија,пцуеа на алах,и ќе ги палеа шамиите на едни,одоколу народ сите ги гледаат овие “ главниве“ да речам и тура таа едната бензин на шамија ,пази материјал лесно запалив Палење шамијата се фатија и другите 2 абе 3те гореа како ништо луѓето пиштеа,е така е кога се смеат на Бог,ако го најдам видеото ке го ставам баш е интересно за гледање
Еве го Дали се пали со бензин само ај Mу сметаат Не им сметаат геј,лезб,педоф,им смета жена шамија а оние на нудистичките плажи ,да за нив не е страмно а за овие дека сакаа да се кријат им смета, нека горат