Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.333
    Interesen pocetok na denot.
    Otvaras vrata za da odis na rabota i op kolata ja nema. Se vrtis gore dole i zaklucuvas, Ja Ukrale.(facepalm)
    Ajde milicija, osiguranje i sega cekam forenzicari da dojdat da zemat otisoci od drugata kola zosto i taa ja otvorile i isppoprevrtele.
    Kako moze da se tolku hrabri da vlezat doma i od cabinetot klucot da si go zemat a nie spieme.(facepalm):@
    Aj sega ke cekam osiguranje da mi dade druga kola da odam na rabota denes i dokumenti da se napravat za nova kola da mi se isplati od osiguranje.
    Fala bogu sto se e osigurao pa stetata ke mi bide 100% isplatena.:whew:

На galapce, DVAANGELA и mal.ecka им се допаѓа ова.
  2. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.997
    Допаѓања:
    174.513
    Ту мач драма..

Алал да им е на некои луѓе што животот ти го прават..драма:yawn:

На crazylady, Kitten, Lady Phoenix и 5 други им се допаѓа ова.
  3. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.947
    Ja ke placam sekoj mesec koga ke I go gledam meshko kako I raste :D

Da im se zivi I zdravi na tie sto imaat I Gospod da im dade na tie sto nemaat.
    Ama navistina golema radost e.

На Oleeenka, cresa-jagoda, Mr. Right и 4 други им се допаѓа ова.
  4. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.413
    СДК... смучено ми е од се и сите.

На Mr. Right, Rama и eliesaab им се допаѓа ова.
  5. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.090
    Допаѓања:
    2.360
    Нема нешто поубаво. Мојата внука е 3 години и е најубавото нешто што ми се случило во животот. Од врата кога ќе се стрча и ќе се гушнеме, јас се топам. Обожавам да ја гушкам и бацувам и само ќе рече тето ај доста, пуштиме и ајде си играме. :inlove::inlove::inlove:

На cresa-jagoda, Rama, Dust и 2 други им се допаѓа ова.
  6. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.851
    Допаѓања:
    7.664
    И ова се случува во Скопје?
    Од дома?

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  7. mynameislove

mynameislove Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.481
    Допаѓања:
    12.626
    Чекам датум за бранење дипломска. По многу пресврти и тешкотии со дипломската и темата, а секако и мојот непосветен ментор ќе заврши се. Да она влечење за нос и играње како ќе кажат другите, тортури, но ќе започне нова етапа во животот, нови стремежи и успеси. Не ми се верува дека некој можеше толку да ми ја спушти мотивацијата, но не и желбата. Јас ќе успеам, патот на храбрите им е секогаш отворен.

На ceca-1, cresa-jagoda и Rama им се допаѓа ова.
  8. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.736
    Допаѓања:
    186.889
    Не можам да се смирам...се тресам и липам...ме нападна манијак сред бел ден СРЕД БЕЛ ДЕН!!!!!! Секогаш има луѓе низ дворови, и БАШ СЕГА баш сега немаше никој околу зграда... Не знаев каде бегам.... Вечност ми се чинеше...Среќа овие што ја чистат зградата беа на приземје па ги виде и избега.... Не ми се верува...уште не можам да се смирам...

9. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.843
    Пријави во полиција одма. Тој ако те нападна тебе можеби цело време се врткал таму и знаел дека кога тогаш ќе поминеш. Леле леле што казна треба за да им дојде паметот на манијаците. Нема никогаш да ми дојде. Бесилка само, пред тоа ќотек со клоци и тупаници.
    Пробај да се смириш :)

На galapce, kjukli, cresa-jagoda и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.997
    Допаѓања:
    174.513
    Мадам е во Канада ако не се лажам..
    Ти мислиш во МК добиваш онаков третман? Па и кола? Паааа, кај живееш ти:rofl:

На mssuniquee, Lady Phoenix, galapce и 8 други им се допаѓа ова.
  11. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.736
    Допаѓања:
    186.889
    Sama sum doma..go cekam brat mi..nema sansa sama da se simnam dolu...imam osnov za da prijavam?? Proba da me potegne za raka..ama izbegav ama pak idese po mene mi zborese gluposti I si go fakjase I mi go pokazuvase....se do pred zgrafa koga gi vide cistacite Ne veruvam deka me cekal... Slabo se dvizam niz gradov a I mesec dena me nemase.. Ama vo pravo si..moze I na drugi da im se desi...
    Ne mozam da se smiran...placam kako ulava..mi se cini nikad vise nikade nema sama da otidam...;(

12. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.997
    Допаѓања:
    174.513
    А мислиш дека немаш основа?
    Имаш.
    Пријави го.
    Малолетна да не си? (Извини не те следам по темиве :) )

Едит...веројатно не си..
    Во секој случај, пријави одма и не чекај

13. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.736
    Допаѓања:
    186.889
    Vise ne znam sto da mislam...stvarno... Ne sum maloletna...

14. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.314
    Допаѓања:
    331.651
    Ova kaj nas pred zgrada? :o

15. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.736
    Допаѓања:
    186.889
    Da, kaj nas pred zgrada :( nemoj da gi ostavas devojcinjata sami dolu, sto e sigurno sigurno e..

Cel zivot pominuvam niz toa mesto. Pominuvav i vo 3 sabajle posle grad, i koga bese zhbunjavo I nesredeno I so metar sneg...nikogas ne se osetiv nebezbedna. I sega koga ima bekatonki I e osvetleno..sred bel den doziveav vakov stres ...mislam deka veke nikogas nema da izlezam sama nadvor.

Sega se vrativ od policija...pa ke vidime..

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.009
    Денес ја добив првата рамка со слика на моето биро на работа. Една весела фотографија, направена баш во нашата канцеларија, каде сме сите петмина насмеани и гушнати :) Не знам зошто претходно не ми текнало да си донесам нешто такво, ама ете, денес ја добив на подарок.
    Петок со продолжено работно време за неколку дополнителни саати - не е баш добар почеток на викенд. Си се фатив себеси како се мрштам додека работам пред компјутер, ама неколку пати погледот ми отиде на десно, па се смешкав кога ќе ја видев сликата. Ме држеше во убаво расположение :sun: Секогаш кога ќе ја видев ми текнуваше на некоја интересна случка од нашата откачена канцеларија, а ги има многу, зашто ја имам среќата да сум опкружена со многу позитивни луѓе кои секогаш можат да ме насмеат ^_^

На Lady Phoenix, LittleChili, do-re-mi и 13 други им се допаѓа ова.
  17. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.843
    Паметно постапи,нека го затворат манијакот. Еднаш еден пред мене и пред другарка ми излезе така, си ги откопча пантолоните, ама подалеку беше. Почна да вика другарка ми дека има нож и избега. За да се чувствуваш сигурно ако треба некаде да одиш носи си во ташната или нож или некој спреј. Воопшто да не се плашиш да го употребиш, за жал такви времиња дојдоа. Манијаци на секој чекор и пациентите од Демир Хисар си шетаат слободно.

На toogood, kjukli и Yowannty им се допаѓа ова.
  18. mynameislove

mynameislove Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.481
    Допаѓања:
    12.626
    Многу често се разочарувам од односот на луѓето, нивната нељубезност. Се прашувам што е тоа што ги прави такви, дали се може несреќни. Дали позади таа нивна ладнокрвност се крие некаква топлина. Лично сум многу незадоволна од некои вработени поради што посакувам никогаш повеќе да не сум во контакт со нив. Таквите губат клиенти постојано иако може не се свесни. Некои може и.мислат светот го освоиле, ако се обични смртници. Ај тоа ама па нечини за вас бе, каков ви е тој живот како восочни фигури, а чао и повели не постои, и кога ќе ви го рече тоа некој од култура и тогаш ви е тешко да кажете. Но така е тоа, или го носиш тоа нешто во себе или не. Може и да промените нешто секако, но тешко е тоа многу тешко полесно е да си нечовек.

На Anabelle.Amorette, Mishela, cresa-jagoda и 3 други им се допаѓа ова.
  19. Wahnsinn

Wahnsinn Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2015
    Пораки:
    376
    Допаѓања:
    2.459
    Време е за пакување и враќање во татковината.... :)
    Во мојот стан, во мојата соба. Соба во која имам многу спомени и не може да не ти фали.

И сега кога средував алишта за да ги ставам во куфер, како и секогаш сфаќам дека носам премногу и пола не ги ни облеков :clap:

Како ќе се одвиваат работите понатаму, само Бога знае...:)
    Се надевам се по планот :nod:

На Anabelle.Amorette, Ketchup, H.VAGA и 7 други им се допаѓа ова.
  20. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    55.460
    Ме нервираат луѓе што се во фазон дека не ги слушале Цеца и Северина,оти им биле сељачки песните,а после ќе ги видиш наместени во прв ред:D
    Мислам не дека нешто ми е гајле,не се замарам,ама веќе преку глава ми е со тоа ова е селско ова е сељачко,демек ако ги слушаш Ријана,Бијонсе,врв си и ултра модерна?!
    Аха да:D

На crazylady, Mahidevranfan, kala21 и 14 други им се допаѓа ова.