Кога бев мала, имав надеж и верба, сништа... Со текот на времето, скоро ништо не се исполни, а она пак што се исполни, беше толку касно, што не го ни осетив... Од тогаш, престанав да се надевам, за да не се разочарам, а сништата едноставно ги прифатив како такви - излети на мојата душа за подобри времиња, кои најверојатно никогаш нема ни да дојдат... Но не сум лута, или пак разочарана, затоа што тоа е животот, само човекот доцна го разбира тоа. Наместо да живее во моментот, тој сонува како би живеел подоцна, и така секој ден... И додека го пишувам ова, низ мисливе ми поминуваат моите сништа, и со насмевка си помислувам што - како кога ќе се остварат, затоа што сепак сум само човек. А животот е само тоа, живот - а не сон, и треба да му заблагодариме што понекогаш не здрмува во негов стил, само за да не разбуди... На здравје за животот !
Читам..читам и очекуван дека на крај ќе напишеш дека е геј. Остај хороскопи,земи го,употреби го,белки ке се погодите.
знам и разбирам колку ти е тешко,ама репрограмирај се да не мислиш и да не броиш денови..најди нова преокупација ,читај ,промени мисли...а во меѓувреме водете љубов,слободно и без планови и бебето ќе дојде кога најмалку го очекуваш
Денес му е роденден едвај чекам да се раздени, да прекрши денот да се врати од печалба, да го изненадам да го бакнам..
Ја малце офф...Морам да ти кажам дека дневнава ти е уредена ептен убаво. Баш како што сакам. Особено сакам такво осветлување над ТВ. И мачето навива.
Bukvalno vo vakva љубов sum momentalno. ^.^ Ps. Pred polovina cas dojdovme od It. Ko zaklani ima da zaspieme, pa I vremevo e pogodeno samo za spienje
Вежбав после долго време, ама изгледа малку претерав. Ај што ми се тресат рацете, па нозете се бетер....ми се тресат ко со црнец да сум водела љубов.... Е така ми се тресат. Не е од студ, не е од страв туку од вежбање.... Изгледа му дојде шок на организмот толку напорни вежби ...и после ќе рече некој дека јас сум неќела да вежбам и да водам здрав живот, абе јас сакам ама телото не сака баш Смирете се ноџиња, не туку ми се тресете, не ве злоупотребувам више....
Живот... Всушност некој во моментов се раѓа а некој умира... Во секој случај се започнува и завршува со солзи. Плачеме кога се раѓа бебе,нов живот,нова радост и љубов. Плачеме и кога нечиј живот згаснува независно дали се работи за млад или стар човек. Ете затоа е тежок животот,оти се има и почеток и крај...тежок е оти не секогаш е праведен кон нас,не секогаш ни дава втори шанси,не ни дава можност да го стопираме времето со саканите личности,а треба да се живее..каков таков,еден е...суров е да,ама потрудете се да го извлечете само максимумот..
СДК, жал ми е за двете мачиња што ги избркав од дрварчето... си спиеа само... а јас.... Не бе, не можам да не се разжалостувам за вакви работи! Вратете се беее.. ќе ви дадам и млекце!
- Многу си чуден, ми се допаѓаш. Така отприлика ми почнуваат врски, пријателства и било какви поблиски контакти со луѓе.
Кога ме пратил Бог на земјава ми дал два ангели да ме чуваат.Денес е роденден на едниот од нив...Среќен роденден.биди здрав и жив,весел и насмеан,така и јас ќе бидам среќна!!!
1. Не е богата куќа онаа на три спрата, со голем двор, прекрасно офарбана, прекрасно уредена. Богата куќа е онаа од која се слуша детска смеа. 2. Она што се случило вчера остави го таму. Денес е нов ден. Штом отвориш очи имаш шанси за нови победи. 3. Прво размисли па потоа зборувај/реагирај.
Само еден збор - дозвола за родителство. После 25 години ќе ми те истестираат многу детално за личност и слични работи, па после прави деца. А не денешна Ким Кардашијан што работи како ``старлета`` да може да биде мајка. Кој пример човече ццццц
Ангелче разбуди се, реалноста те викаааа А реалноста наспрема посакуваното е сурова. Ако видите мало,сладко,дотеранко, со тртлесто газе, на штикли што не знае да оди со чадорче и шлапка по вирчиња тоа сум јас. Немојте да ми се смешкатеќе беше подобро некој да ми подадеше гума или мускули ко што не знам да пливам ќе ме однесе матната. Три дена од дома не излегувам, додека не се заборави како шлапкав по вирчињата, фалеше од некаде скриена камера да ме појави. Има денови кога човек не треба да излегува од дома, не треба ништо да фане да работи, па дури ни кафе да свари. Еве мене пак ми претече акфето. Си го враќам филмов наназад додека средував лом што се направи шпоретот, ме сретнаа рано изутрина најмалер соседки!Затоа денов денеска никаков! Тие две кога ќе се појавеа на улица и кога ќе ме сретнеа не стигнував на факултет, обавезно имаше некоја дешавка ни со воз ни со автобус не стигаш во Ск па што сака нека биде. Е така и денес мутав ден од баксуз луѓе, на патот не сакам да ги сретнам! Некој потрпелив нека ми направи убаво кафенце, да ми се смират нервите па ќе треба торта да правам.
SDK deka zvuci narcisoidno i samobendisano ama IC ne me zabole-poslednive godini mnogu poubavo se osekjam koga ne sum dostapna na lugje koi ne me zasluzuvale. Samo golemo blagodaram na covekot koj me nauci na taa vestina.