Го гледам Водно облаците го покриле Крстот ми се врати споменот кога го возев Водно,колку бев среќен,колку бев опуштен. Можеби Водно ќе ми биде една добра авантура која нема да се повтори,и ќе останат само слики и добро сеќавање.
Колку си GEEK од 1 до да се акаш од земја од радост кога виде дека лик од серија за зачленил на форумов?
Ovde sum pisala 100 pati a i po drugive temi.Ke zapocnam prvo so toa deka ne se osekam zapostaveno kolku so se osekam zbuneto za ovaa rabota ...znaci godinava skoro site od dugovremskive single drugarki si fatija deckovci i ene gi sekoj den/vecer/saat/minuta se zaedno.Zborat kako do vcera bile depre i osameni i sea deka so decko im zivot sreka videle.Znaci nit sum ljubomorna nit tolku samostala ama ne mozam da sfatam be kako ednas eden den ne sakas da bides sama da uzivas vo zivotot sama,ednas da sakas drugarka da viknes na kafe da se iznaprikazete da iskocite na koktel vince seedno.Kako moze samo decko ljubov da te raduva vo zivotot? kakoo?Ova me maci so meseci zoso da jas sedam doma zatvorena i se cudam navistina se cudam.Znam parovi sto idat i na faks i na rabota i sportuvaat i imaat partner i drugari i sve ama toa e.
Лута сум гневна полна со негативна енергија. Сакам да отидам у планина и да се извикам едно силно и едно убаво и се да излезе од мене. При крај со нерви. Е*ати животов....
Колку ми е смачено од политички пропаганди секаде околу мене! Сакам да скролнам на ФБ и таму реклами-гласај за овој , гласај за оној ! Абе за кого сакам ке гласам! Оставете ме на раат да гледам телевизија без да морам да го мјутнам телевизорот! Впрочем, животот ке биде убав ако сам таков си го направите.
Ми се шета а никој не ме дружи цц кој болен, кој ладно му е, кој не му се излегува... Ќе пукнам од досада вечерва. Читам тема Најужасен состенок и се превртувам од смеа
Денес е специјален ден 7102017 датум како да читате е ист ден месец и година дали од напред или од наназад интересно нели?
Интересен е фетишот кој одредена раја го фура а тоа е постојаното трубење за правдиње, vistinata, светлини и морал. Можеби исто како гладните деца во Африка кои сигурно сонуваат за убава храна, така и лицата кои длабоко во себе знаат дека не се ниту праведни, ниту морални, дека се фејкери - се убедуваат самите себе преку постојано мрчење за морал и правдина дека сепак се во ред. А не се. Сигурно и некој Капо во Треблинка или политички комесар во Колима се убедувал себе си во својата праведност. Така започнува големото зло. Со самозалажување. После е лесно да се палат вештици, да се убиваат неподобни или да се биде подвижен сендвич. Мора од некаде да се почне.
Не сакам луѓе кои немајќи што да кажат, зборуваат за времето... ама се надевам дека наскоро пак ќе пристопли, мојата кожичка не трпи ладно Добивам алергија на студ и црвено носе.
Вистинските жени секогаш имаат цел, па се посветени, страсни , бестрашни во секој миг без оглед на тоа колку пари заработуваат или она што другите луѓе го мислат за нив.
Меѓу волците ќе станеш волк. Колку и да велиш дека сакаш да си јагне, околностите ќе те направат волк за да преживееш. Затоа и ние на крај се претвораме во она за кое сме рекле дека никогаш нема да бидеме.
Дај боже сител да ја купи новата серија на омуш, и дефне.... Нема да биде фер ако не ја дадат и кај нас, а многу сакам да ја има, затоа што преубава серија е, и едвај чекам на нет да ја има да ја гледам... Ах молам бога да ја купите, со душа ја чекам
За сезнајковците... Никогаш не ракувал со апаратот, ама дава упатство како треба да се користи. Оф, боже... Премногу е наивно да се верува дека некој би применил неприменето искуство.
Луѓе ќе си имам внука! Нема зборови со кои може да се опише оваа среќа! Едвај чекам да ја држам и шеткам за раче и гушкам! Љубов е...