Луѓе на кои единствена тема на муабет што ја вртат цело време им е политика, се потрагична и побанална појава и од оние што знаат да зборат само за времето...
Колку е интересно. Нешто што си планирал да си го купиш, да го добиеш на поклон. А не си ни спомнал никому.
Најголемата трагедија во земјата не е тоа што власта последниве речиси 30 години е константно во луѓе со зли и неморални намери кон сопствениот народ, туку фактот што интелигентната маса е лесно манипулирана и изиграна од истите луѓе чие образование, интелигенција и елоквенција е на далеку пониско ниво од она на масата која ја викаме интелигентна. Очигледно, оние луѓе кои ги нарекуваме интелигентни, не можат ни судоку да решат во пристојна временска рамка, а оние кои реално тоа се, којзнае и каде се... мора да влезам во политика...
Да живеее Зоки.!!!!! Зоки !!!!!!Зоки!!!!! Си навивам бе за мене Да сте живи и здрави Фали еден член на форумов
Sreken praznik ! Denes sum za skara i druzba! Ama clenovive na sovetov domashen si groftaat si pospivaat pa si polezuvaat pa si se motaat vo pizami. Razlicen bioritam so mene. Sakam lugje guzva druzba smeenje, pienje i jadenje. Predlog od vcera daden ama od gazda neodgovoren i neodobren. Imajte ubav den , gushkajte se i nezameruvajte. Zivotchevo mnogu brzo pominuva. Raduvajte se na troshkite zasto nekoj i toa go nema. Ti blagodaram sonce sto ogrea.
Нека ни е честит 11ти октомври, денот на народното востание. Да ја познаваме својата историја, да го негуваме она што го имаме и да се бориме за негово зачувување. Луѓе гинеле за оваа држава, а денес некој сака да ја продаде. Вистинските Македонци сеуште се тука да ја бранат.
Затоа сме ние тука да не ја даваме нашата Татковина.....Нека ти е честит е тебе празникот горда Македонка
Еден oд нaјнеуспешните прoизвoди нa светoв се телефoните зa пензиoнери. Не знaм кaкo oчекувaaт стaр чoвек дa се снaјде сo две кoпчињa нa негo, притoa стaвиле целo мени и еден куп oпции. Битнo јaк звук имa.
Ме нервира на некое место каде што нема правда. Не сум човек што се кара,освен некој ако не ми ги спои жиците. Едноставно се повлекувам,и си заминувам.....за нечие добро го правам тоа,зошто знам што може да се случи. Сдк Нека е за многу години празникот ова парче земја претрпе многу неправда но за инает сум тука за него вреди и живот да се даде МАКЕДОНИЈА!!!!! Ај избришете го и ова. Ќе плачам сега
Честит 11ти октомври добри луѓе. Се поделивме на бранители на државата и предавници. Сите ние си ја сакаме Македонија, но ете некој сака да ја продаде. Да си славиме уште мноогу многу години! @Bitter-Sweet Честит празник, горда Македонко!
Ако трпеливоста беше олимписка дисциплина, досега ќе учествував на Олимписките игри во категорија претставник на ендемска човечка особина.
Нека ни е честит празников! Одличен сончев ден за акумулирање на витамин Д, да ги наполниме резервите за престојнава студена зима.
Празник, прошетки две по ред и двете во природа. Дете преморено заспано уште во 18. Пица, вино за мене, пиво за маж, филм на репертоар. Време е за нас.. Од утре пак во бубањ со лудиот живот. Денес кочиме.
СДК дека среќен е човекот кога незнае што носи неговото тело. Моментот кога ќе сознаеш дека си малиген,мозокот доживува шок кој е тешка основа да се лекува организмот. Во чест на драга пријателка
Сакам да одиме во Парк...Да се шетаме така заљубени, фатени за рака. Да ми купиш балонче и шеќерна волна, а јас среќна како дете, да те бакнувам до бескрај... Сакам... Сакам да патуваме некаде, со пуштено радио да пееме на глас. Едната рака да ти биде на воланот, а другата да ја ставиш на моето колено. Пеејќи, да забележам како со љубов ме погледнуваш и ми се насмевнуваш... Сакам да ми подариш украдено цвеќенце, да јадеме на некоја клупа во 5 наутро после диско, да се гушкаме, да ни течат солзи од смеење, да сме цел ден заедно и да не можеме да се разделиме, да ми се јавиш да излезам на прозор само за да ме видиш пред спиење... Сакам да сме среќни како порано...