СДК... Ако успеете да ја лоцирате причината за незадоволството,полесно ќе дојдете до конструктивно решение за проблемот.
Некој да ми пресмета по математичка формула како во ПМС може да бидеш потежок за 7 кг??? Рамно 7!!! Што течност е бре тоа?!?! Секој месец истото, па ми здосади веќе...
Не знам кој од кој побудала, ама се нашле со мене. Значи срцка сум, фина сум, абе да му е мерак на човек да седи со мене кога сум расположена, во шема, смирена. Ама кога ќе ми стапне некој на нервот, а очигледно мораше некаде да отиде цела негативна енергија од претходниве неколку дена ... ,,Девојко, ти си дрска и безобразна и арогантна!" Па, ви благодарам на комплиментот , се отепав од пари давање за да стасам до тој степен, цела година више ме учат со будали како да се расправам. И на мама ме кажаа, она демек не знае со кој е по дома. Како да ви кажам, ќе го сфатам тоа како најголем комплимент досега добиен. Оооо, кој ќе ме земе мене, богами ќе се усреќи.
толку ужасен ден, луге пресебични, дволични ги знаеш какви се што можеш да очекуваш од нив и зошто се со тебе .. но зошто пак боли зошто ми се корне душата, како да ни кажам веке престанете зошто ме барате за да по кој пат се разочарам од вас, можеби грешам јас, можеби се на срце ставам затоа како на сликата тоа го мислам и чуствувам
Сдк ....Некои луѓе сакаат да бидат убави, богати, славни, популарни. Јас?! Јас само сакам да бидам среќен!
Како е можно да си опкружен со многу луѓе а сепак да го имаш чувството на осаменост? Околу тебе има луѓе кои се грижат и ги знаеш многу долго време, имаш доверба во нив ама не сакаш да споделиш ништо со нив... Се наоѓаш на сосема познато место а се чувствуваш како да си на место кое прв пат го гледаш... Во животов имаме и добри и лоши денови.. Но ми се чини дека лошите ги преовладуваат добрите
Ми се јадеше. Си сматив хопла. После и' додадов пола кило рум, екстракт од јагоди и афион. Скоро цело го искрав. И после лошо ми било, е па ќе ми БИДЕ! Батко Ѓорѓија не ми е рамен. Ради грижата на совест, отидов во веце и си трчкав во место. Се сопнав на чергата и си ја свиткав ногата. Кога паднав при крајот на април, во автобус... модрицата уште си стои. Што модрица ќе беше, мајку му стара. До душа, откако ја имам неа, одамна не ми се случило да паднам. Ко амајлија ми е. Ако, нека си стои.
Никогаш до сега на форумот немам пишувано за мојата најчудна навика Па сега му е време и место да ви кажам дека јас не можам да заспијам ако ролетната не ми е подигната речиси целосно Нема теоретски шанси јас да спијам со спуштена ролетна или ако забележам и до пола да е дигната, станам и ја подигнам до крај Една другарка ми рече дека неа така би ја било страв (од причина ако виде некој до прозорот, сенки и сл. такви работи). И ако е ден можам да заспијам со спуштена ролетна, а во ноќ бе никако
Еве ова ми треба. Добро можно ли е јас некогаш да бидам задоволна и мирна? Нее. Секогаш нешто ми фали, ништо не ми е доволно. Нека остане на тоа. Ќе се помирам. Мора да се помирам!
Нема такво тапа расположение што не може да се поправи со еден долг туш по којшто следи релаксирачко филмче уз домашна пица, и смеење до солзи со добро друштво. За крај, како јаготка на шлагот, на радио погодена, некогаш омилена песна која те враќа на убави, безгрижни моменти - совршена комбинација... Убава вечер! http://www.youtube.com/watch?v=zGu8UoNpt8E
Мене пак ми е страв со отворена ролетна јас сакам да е спуштена скроз и мала ламба си пуштам да ми свети нешто хахах навика ми е тоа Значи не можам да верувам што им е на овие шиптари бе што се замислуваат немаат ли душа тие луѓе од камења ли се праени па да убијат невино дете за овие не треба смрт туку бавно ама сигурно да ги убиваш така полека полека со некој жилет да им ја дереш кожата цццц греота за детето И сакам да кажам дека многу си ја сакааам мојата најдобра другарка која секогаш ме подржува во се и нешто денес посебно ме изнагушка за такви луѓе фер и добри рака во оган би ставила!!!!
Сакам да кажам дека јас сум среќен човек Не се жалам што годините минуваат бргу и што од вчера сум една година постара ,напротив убаво ми е затоа што секој момент од животот секој дел носи свои убавини. Уште сум под еуфорија од роденденот бе како мало дете сум радости ццц Многу е убаво кога на таков ден добиваш внимание од многу луѓе,пораки и искрени желби од најблиските,од оние кои ме ценат,ме познаваат,од тие што ме сакаат ... Да навистина имам многу такви луѓе а и тие се причината за мојата секојдневна среќа Дечко ми ми направи интересно изненадување,срце убаво се потрудил и смислил сам се ,знае дека големите нешта не ме радуваат па секоја ситница ја смислил совршено ... Другарките ми го разубавија денот уште еднаш ми докажаа колку ме почитуваат ... Моите најблиски од дома абее радости бе ,убавинаа,среќа неизмерна. Морам да ви се заблагодарам и на вас феминки на сите вас кои посветивте внимание на мене ,ви благодарам на сите за убавите честитки и за убавите желби.Ме исполнивте целосно иако лично не ве познавам ве сакам премногу Најголемиот дел од времето го минувам овде ако не сте вие нема на кого да се пожалам и пофалам,онака искрено без никакво двоумење Ви посакувам сите да сте живи и здрави,среќни и исполнете и со мирна совест затоа што тоа е најважното нешто доколку сакате да живеете мирен и спокоен живот исполнет со многу убавини Имајте добра ноќ и не заборавајте дека на добрите луѓе им се случуваат само убави работи
СДК Математика и физиката заедно се милион пати полесни од фудбалот! Затоа јас научник ќе си бидам,а ќе си шмекам фудбалери
Ми се спиеее. Ај да се успијам, ај не... Ама денеска ми е пожелно да се успијам. И така не сум учела Историја, а секако, се јавив ч прва да одговарам денеска. Жими мрзата жими. Не ми се ни станув пд кревет. Очи ми пропаѓаат, а за.чудо синоќе си легнав малку порано, околу полноќ. ----------------------------------- Во Август ќе биднам дадичка! Два пати! Едната сосетка ќе си има момченце, ќерката на другата сосетка ќе си има момченце. Епа ај нека ми е со среќа, има да чувам деца наредно лето. Па кога ќе ми се соберат, јао малее, поарнл градинка дома да отворам.