Денеска некако се осеќам исполнета ама и празна во исто време. Сигурно се прашувате зоштно празна .. па и јас не знаев зошто,не можев да сфатам се додека спонтано не дојдов до заклучок дека ми фали темата која постави добро прашање за размислување и запрашување на двете теории околу формата на земјата. Дали земјата е рамна плоча или топка која се врти околу својата оска". Ништо повеќе не е исто.. Во таа чест еве еден потсетник од најкруцијалниот заклучок. RUN
Ahhh, here we go again... Тaмaм ми се здoсaди нa фoрумoв, кoгa тoa зaтишје пред бурa дa ти билo... Нејсе, pusa cure.
Сватив дека повеќе сакам дрски искрени луѓе, отколку слаткоречиви подли луѓе, или тие што бркаат околу грмушка пред да се отворат и кажат глупост.
Она кога бараш идеа за фризура од некоја селебрити фаца, и ти текнува дека неа ја средуваат 28596 стилисти, а ти едвај успеваш својата да ја исчешлаш
Не само тоа, туку на крај, кога ќе се каже цената, тек тогаш ќе почне да се бара новчаникот, па да се бараат парите во новчаникот...сипаница да извади човек.
^ а кога у Рамстор ке прашаат -Дали имате Рамстор картичка?- Даа имам, еве сега (ја бара, ја бара, ја бара) и на крај - Ја нема, сум ја заборавил. Па тука следува објаснување - Сакате нова, имате доста производи со поени - Па што знам, па ајде може... Доаѓа вработена и отвара нова каса, ама ти си заглавил веднаш позади спорниот купувач и мора да чекаш тука. Врв ми е кога гледам фризури со шишки. Си велам не е лоша идеја, ама кога ке ми текне дека на сликата секое влакно е наместено до совршенство а ја го немам тоа време и нерви, одма бирам друга фризура.
На личност што со циле и миле секогаш ми се улизаваше за корист,почнав да и се обраќам на истите начини и јас,се запрепастив од сама себе,уствари сум можела и јас бе да бидам таква кокета
Сакав да кажам плус некои работи на ова ама викам ај да не звучам како сексист. Цццц, срамота мислев ја сум забегала
Добро ај сеа ќе се тркаме на каса јер брзи живот ќе се испотепаме уште малце за 2 секунди време скраја да е. Инаку додека куца не редам во кеси можеби затоа што нејзе ја плаќаат за тоа а мене не?? Башка од тие пари што јас пазарувам она зима плата а ако не и се работи па нека ми ги дадат мене парите за ставање во кеси производите а? п.с.не ми ги даваат А и каква е таа култура да ти се залепи некој до тебе без разлика што правиш? Може во банка на шалтер почитуваат личен простор? Едни така во маркет се лепеа до мене и на крај украдоа мастики Орбит ама неќјев да ги кажам, тинејџери беа. Као прво нивна работа е тоа(редењето во кеса) а као втора уште коа сами си ја завршуваме работата па и не чини, многу бавни сме биле. ВаоНекоја мотивација нешо за побрзи да бидеме пардон мај френч?
СКД настапот на форумов кога се зачленив ми беше катастрофален Дрскост, сарказам, невкусни шали... Добро, не беше се така црно но сепак воопшто не беше добро. Психичката состојба во која се наоѓав, насобраниот гнев и бес ги канализирав тука но на многу погрешен начин. Кога ќе се сетам на пишаните постови во првите месеци дена, не само што се срамам туку ми доаѓа и да си заплачам од мака што сум била толку слаба до степен на губење самоконтрола Сакам на сите да Ви се извинам доколку (а сигурно) сум Ве навредила или пак изнервирала... Не бевте должни да ме трпите во најлошиот период од мојот живот. Можевте да ме банирате и да се отарасите од мене. Од се срце Ви благодарам што ми дадовте прилика да на некој начин, со помош на форумов, повторно застанам на нозе и продолжам да се градам како личност во позитивна насока.
Во свет на толку лаги,каде е вистината? Крвта ми врие од секакво самољубие а истите личности трујат на лага и измама...
Мене па не ми текна дека може да е толку мал, мислев дека е поголем Ова како на моите да им кажувам. Ама па тогаш ти реагирај, не дозволувај во око да да му пика прсти, сигурно му е мака, ако е толку мал, се нервира а и го боли. Иако е мал, сфаќа многу работи, зошто да си мисли дека така треба да му прават. Како расте ќе го има тоа на ум, дека треба да ги остава другите да му прават што сакаат а тоа да трпи. Еве ќерка ми све разбира, цело време снима кој што збори, таква е љубопитна и ако брат и и се најде на пат одма го трга со рака, го бутка, му ги зима играчките а тој се нервира па морам јас да интервенирам да ги поделам. Ама па после знае да седне до него и да го гали по глава Ама такви екстремни ситуации со брцање у око сеуште нема, се надевам дека нема ни да има, ќе си бидат мирни.
Хахаха мал е мал. Реагирам секогаш сум до него кога тоа дете е со нас баш поради ова. Он ми е интересен како реагира. Ако го тегне гледа да се ослободи и продолжува да си игра. Тотално го игнорира ... Си велам види го бе како знае хахаха. .