Форумџика на годината

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.128
    Морал што беше тоа денес.
    Ретко кој цени тоа.
    Се е во заблуда, лудо и дволично. Нема спокој и вистински нешта.
    Да се радуваат дека добиле подарок од некој, а не на подарокот.

На Alisa22, Miss666 и hermosa им се допаѓа ова.
  2. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.614
    Допаѓања:
    61.494
    СДК 1: Посакувам да имав храброст да ги прекинам пријателствата со луѓе со кои буквално растев, а за жал одамна сфатив дека не биле такви какви што ги мислев. Зошто толку не сум способна да исфрлам токсични луѓе кои лице ми прават, а зад грб мајтап си играат со мене? Буквално ме прават подолу од г*мно, а јас пак им обрнувам внимание. Толку ми е страв да останам без друштво ли, иако не е тоа тоа..

СДК 2: Зар остана уште некој на кој му е интересно да ги гледа турскине серии полни со негативности, драма и насилство? |( Мислам, интересни беа на почетокот "1001 ноќ", "Кога лисјата паѓаат", "Имотот на дамата" кои едвај ги чекав пред телевизор да почнат и скроз се внесував во приказната, ама овие денешниве се претеризам и премногу лоши. Ме боли глава само што 5 минути ќе погледам кога случајно некој ги пуштил и одма сменувам. Аман веќе од овие негативности.

На Gosh, afrodita94, GirlLove и 10 други им се допаѓа ова.
  3. blackpanter

blackpanter Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2015
    Пораки:
    1.102
    Допаѓања:
    6.213
    СДК ти благодарам за подршката и што си тука за мене во секое време. Се надевам дека ќе го добиеш најдоброто од животот. Знам дека премногу сакаше да одиш, ама ти се случува предобра работа во моментов која може да ти донесе повеќе успех. Ти ја посакувам сета среќа на светот. :hug::hug:

На Feminka192, GirlLove, Rama и 3 други им се допаѓа ова.
  4. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.333
    Закони и правила има за се'... само нема кој да ги почитува.

На Yipman2, Gosh, XstrongerX и 5 други им се допаѓа ова.
  5. Peperutce1115

Peperutce1115 Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јануари 2014
    Пораки:
    2.488
    Допаѓања:
    22.687
    И јас сум наградена. :party:
    Нека ми се множат постовите :) 20190117_184123.png

На Yipman2, Feminka192, CameliaMiller и 7 други им се допаѓа ова.
  6. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    54.345
    Некој треба да части ^_^

На Yipman2, CameliaMiller, XstrongerX и 4 други им се допаѓа ова.
  7. Starlič

Starlič Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2017
    Пораки:
    1.604
    Допаѓања:
    9.289
    СДК:
    Бато бе, немаше потреба да ме викнеш домс и сите тие работи да ми ги кажеш за мојот иден сопруг, незнаеш колку многу ме повреди со тие зборови. Мислиш дека јас не сакам да имам пари, голема куќа??!! Сакам, ама ете таква ми била судбината. Можеби тој човек има само две соби, можеби е стара куќата, и јас кога отидов прв пат таму го видов тоа, ама не ми беше важно. Јас само сакав тој човек да ме сака, цени, да има мир и слога меѓу нас.. Богатството не е битно... И ти некогаш имаше стара куќа, тркалото се сврте и направи огромна на три спрата, и јас мислам дека и моето тркало ќе се сврти и дека и јас и тој ќе имаме нешто наше и ќе биде полно со љубов и слога. Џабе снаа ми има толкава куќа кога нон стоп е немир дома, цело време кавги и расправии за се нешто. Боли зборот дека семејството каде што ќе одам нема вода во очите, и дека ниту една шајка не е ударена во тој дом.. Ако.. мене ми е добро таму. Мајка ми нон стоп ќути не збори, тоа е заради вас, затоа што несака кавги да прави,си ќути пустата.. Сакам ова да ти го кажам во лице, ама мама вика ќути, додека јас сум жива ќути, кога ќе умрам збори што сакаш.. Заради неа молчам... Ама боли многу бе бато, не ти е прв пат вака да ми правиш.. Има господ си викам и тркалам солзи од очиве..;(;(;(

На Yipman2, samovila.red., carangigia и 11 други им се допаѓа ова.
  8. Heartagram

Heartagram Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2018
    Пораки:
    807
    Допаѓања:
    8.783
    Дури и каменот има љубов во него, камен од камен удрен - исфрла искри.

На CameliaMiller, hermosa, buba4e89 и 4 други им се допаѓа ова.
  9. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.770
    Допаѓања:
    17.824
    СДК.... Втор пат го повторувам истото, колку и да се трудам нешто да форсирам- да видам некој, да се случи нешто, не оди.
    Работите сами си се редат.
    Ми се местат работите.
    Излегувам на пауза онака лабаво, ја гледам една важна личност што ни на крај памет ќе ми текнеше дека може да ми заврши работа, да ми кажи важна информација.
    Излегувам втор пат,, ја гледам една другарка што се дружевме јадевме заедно, спиеше кај мене - фатила дечко, и не ни помина да ме види а знае каде работам.
    И пак ќе речам, има таму горе виша сила.... Има.

На Rama и blackpanter им се допаѓа ова.
  10. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.539
    Сакам да кажам, изморена сум.
    На секој начин на кој што можам да бидам изморена.

На Purplelilac, smooch, Avery и 14 други им се допаѓа ова.
  11. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.598
    Сакам да кажам дека форумов стана детска градинка....досадно....
    Би сакала да можам да си направам еден форум на кој ке има членови исклучиво зрела генерација, искусни женки и мажјаци, а не овде ќе читам прашања што да правела некоја со со клиторисот:hai:
    па мачкај го на леб(facepalm):@

На carangigia, GirlLove, buba4e89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.539
    Единствено се надевам дека оваа шо напраила фејк профил со мои слики ќе успее да си најде дечко, коа ја више не можам.
    :inlove:

На smooch, duffi, Avery и 29 други им се допаѓа ова.
  13. Bonbonçe31

Bonbonçe31 Активен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2018
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    54
    СДК
    Денес буквално лом се направив со дечко ми. Ме сака ме почитува малку ме нервира..ама неможам да си ги смирам моите напади на бес. Малку да не е како треба правото јас избувнувам. Јаки му живци со мене.. го сакам ама и ме нервира понекогаш.

На marlonbrando69 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.317
    Пред некое време почнав да работам во една фирма,фирмата претежно е со пратки,дури сега гледам колку неписмен народ сме,и колку неписмени луѓе има во Мк во 21 век,жално и катастрофално,а ке сме иделе во Европа,ма каква бре европа,60% од луѓето треба да се вратат во прво оделение.

На duffi, WildMk, Yipman2 и 14 други им се допаѓа ова.
  15. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.731
    Допаѓања:
    24.081
    Заглавен сум сеуште во некој мој (детинест) свет и треба малку посурово и пореално да ги согледувам работите. Ама па ако сме буквалист и реалист без притоа доза на некаква надеж, нешто подоле од дното сум потонат во shit. >.<

На Alisa22 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Heartagram

Heartagram Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2018
    Пораки:
    807
    Допаѓања:
    8.783
    Не се навредувајте ако некој ви каже коњ, тоа е интелигентно животно,многу од луѓето ја немаат таа квалификација,за жал како да се гордеат со тоа.

На Yipman2, CameliaMiller, cresa-jagoda и 6 други им се допаѓа ова.
  17. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    55.551
    СДК колку е само точно она 'што носи секундата,не носи животот'...
    Вчера додека си играв со внук ми,се тепавме со мечиња и перници и се смеевме на глас,внука ми,т.е сестра му играше на земја со кукли и стари колани,ги врзуваше и ги облекуваше со облека куклите,и наеднаш не знам што и текна сакаше да ме удри со коланот,јас инстинктивно кренав рака да се одбранам,замавнав со едно мече,и таа се удри со она металното што е за закопчување,се удри на челото,леле кога почна да плаче,да вика ме боли,и се држеше за окото,си го покри окото со рачето и плачеше прегласно....скокнавме сите,мајка и ја крена и го тргна рачето,ни дојде душа на сите,помисливме се повреди во окото скраа да е :(
    Се смири некако,и цела вечер ми беше лута,ми велеше ќе заминела некаде и само мене немало да ми рече чао,па кажуваше песнички и приказни и само мене ми велеше да не ја слушам и да не ја гледам...ми повторуваше лута ми била дека сум ја удрила,не ја удрив јас,ама ете така испадна....подобро мене да ме удреше,да не се бранев,да не се запустев....фала му на Господ што не се случи нешто полошо,жива ќе се изедев....
    Денес ми вика,тета не ме боли поќе,ама зошто ме удри ти:u:
    Уште не можам да се соземам од вчера,толку многу ги сакам и двајцата,прашинка не дозволувам да падне врз нив,не знам како можеше вака:devil::devil::devil:

На smooch, minne992, duffi и 12 други им се допаѓа ова.
  18. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.335
    Nadvor dzivra -22, celden vrne sneg, idila.

Nekoj mi cuka na vrata, koga otvaram toa komsicevo , ne poveke od 10 god, so lopata vo raka mi veli
    "da vi izcistam snegot, parite sto ke mi gi platite gi sobiram za donacija".
    Jas vo tasna ni paricka korava :doh:.
    Zivi stramovi me izedoa :$, mu rekov "dojdi utre nema da go cistam snegot, utre ke imam sitno".

Deteno na -22 ke cisti sneg po dvorovi za da donira , a Jas paricka nemam vo dzeb.

Arno veli mm "kaj odis taka bez dinar vo dzeb :doh:, neznaes koga ke ti zatreba"
    Abe toa plastikata mozokot ni go iscrpi.

Eve edno tortule :^: I propratno da pocastam :pizza::beer::d:,
    Denes pravam pola vek :party:
    (poolparty)(poolparty)(poolparty)

Последна измена: 18 јануари 2019
    На smooch, duffi, Yipman2 и 11 други им се допаѓа ова.
  19. veteruska

veteruska Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2014
    Пораки:
    1.977
    Допаѓања:
    5.800
    Има луѓе кои не сакаат обврски и секоја работа им е тешка или не сакаат да работат за минамална плата,тие луѓе не ги раазбирам дома им е поубаво да џаболебарат него било што да работат,тие луѓе се паразити за мене,додека има и спротивни на такви кој од работа неможат глава да кренат,општо земено ние сме народ што несака многу да работи,ние сакаме пари да имаме ама дома да си седиме мама меси тато носи,е тоа луѓе мои на запад го нема,а таквите неработници први за Еу и Нато.

На Rama, esperansa777, hermosa и 3 други им се допаѓа ова.
  20. Unique__

Unique__ Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2018
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    1.919
    Дојдов до степен да не се замарам со ништо.
    Колку било убаво ова сеедното.:sun:

На Rama, Alisa22, buba4e89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.