Ич не е во ред да напаѓате религиозни личности.Секој има право да носи што сака. Јас сум верничка и секогаш имам крст со мене,на алка,на ланче и еден во паричник. Тоа ми го брка стравот,ми влева надеж и ме прави посилна. Како верничка,ќе додадам дека верувам и дека на оние способни доктори талентот им е даден од Бога.Учеле,ама паметот за таа работа е дар од Господ. Има разлика меѓу доктори. Еден нејќеше да ме прегледа асално,а си лупна погрешна дијагноза,па ме шитна на друг.А,демек учел... Овој вториов асално ме прегледа,а уште пред компјутерското снимање знаеше што ми е.Вториов ја погоди дијагнозата и ми го спаси животот.Само поради неговата способност и Божјата милост,јас се уште сум на овој свет. И докторот самиот кажува на сите пациенти дека прво треба да му се заблагодарат на Господ. Ако нејќете да ве ругаат за вашиот избор,немојте да ругате туѓ избор.
@danichap Тоа прво ми падна на ум, а мислењето ми е за сите состојби. Не ти ја разбирам репликата, која очигледно е ради реда, бидејќи не гледам објаснување што тоа не држи вода. Нормално е луѓето од преголем стрес во такви ситуации да си имаат свој психолошки излез, како што погоре рече Лилит дека за сите е различно, секој си има свои начини. Моето мислење не беше против тоа, туку за сосема трето
Јас не сум верник, ама на клучот од кола имам приврзок со Богородица. Во новчаник уште 2 pins од цркви. Подароци се. Привезокот од дедо ми, го бирал за мене кога почнав да возам, бил до црква специјално. Преслатко ми беше, неважно дали верувам. Оговарање пациенти или било какви клиенти или колеги по социјални мрежи ми е врв на непрофесионалност. На сите ни се случуваат глупави ситуации, некој не нервира и замара, ама социјални мрежи не се место за такви работи.
-Јас сум христијанка и имам дечко муслиман.Не ми е гајле за другите мислења туку само за мојот живот. -Не сум лезбејка но бескрајно ги подржувам затоа што љубовта е љубов. -Мразам што го користат Господ во се и со тоа прават лугето да престанат да веруваат во него. -Мразам луѓе кои заостанале во 18 век -Се гордеам самата со себе и со мојата отвореност кон се.
Ја отварам темата СДК, читам, читам и се прашувам која тема сум ја отворила, да не сум отворила друга по грешка, фрлам поглед на насловот на темата, гледам темата е СДК. Ама јас немам такво чувство дека сум во темата СДК Да имав живци да ги читам муабетиве ќе отидев во конкретната тема, најсериозно
Мене стварно не ми е јасно зашто у е*анава тема не се збрани цитирање, еве на! 99 посто отварам форумов само за мочанава тема, и она ми се смачи. Ајт у ку*ац.
Значи не сум имала волку здраво и издржливо папагалче,све претрпе.реновирање,и на студ кога немаше греење,еве сега седум не бев во Мк и тоа го издржа значи ептен е јако на мене ке да е
Дали стварно ги памтите сите оние коментари што ги ставате во Мислења кои треба да останат запаметени и зошто не?
Ние семејниот проблем го решивме така што купивме два крема. Јас сум таа што го чува кремот во фрижидер.
За себе би рекла дека сум скромна, штедлива девојка и укочена во кичма од промаја и клима. Добро малце и духовита, хехехе вицкаста сум си, секогаш си се смеам на шегите Ај чао
Вчера во кафуле седи машко друштво а едниот од нив ја паркирал колата наспроти кафулето, баш на сама улица, која не е наменета за паркирање. Полиција доаѓа, тој изнервиран станува оди таму, им дава документи за проверка. Ниту напишаа казна, ниту некаква опомена. Се враќа типот назад исфрустриран и пред сите на цел глас: ,, ќе види тој дали ќе влезе уште еднаш без да плати влез во моето диско". Мизерија..жити ти и диското твое. Убаво рекле, ем крив, ем посилен.
Се согласувам, ама единствен кривец е полицијата. Во замена за бришење на казна, и да му нудат кули од градови, он треба да одбие, јер заклетва дал нели. Ама кој ќе пие, јаде за муфте, кој ќе носи кеси со намирници од локалните продавнички. Корумпирана багра.
Добро бе оваа треба да се пријави,некој треба фино лепо еден мејл да испрати шеф на оделение,директор на болница и министер на здравство и све по ред. Срамота е некој вака да се однесува,поготово жена кон жени. Читав се и се згрозив. Омаловажување на цел женски род. И деца. На што личи ова?Мизерија од човек. RumShtangla: абе би имала ја дете ама што ако искочи како ова петгодишно машко што урла уплакано МАМО КАДЕ СИ откако мајка му пред него стана за да оди да му купи крофна
Пошто машките не смеат да плачат нели? Ако ти смета детски плач, ич поарно не раѓај, што да кажам. И не станувај доктор пошто луѓе со мака ќе ти доаѓаат, никој не иде на лекар од што му е топ. Која е типкава патем?