Мојата форумска новогодишна резолуција е да си ги препрочитувам мислењата пред да стиснам Испрати одговор. Печатните грешки што ќе си ги приметам од ко ќе пројде времето за редактирање ме тераат да си забијам вилушка во око.
Срцка, ако те сака, за него ќе бидеш најубава во која било состојба. Инаку денес уште еднаш ми се потврди дека ништо не може да им се објасни на луѓе што не сакаат да гледаат малку подалеку од носот.
Го прашувам мм кое име му е поубаво за син ни' ако некогаш го имаме - Ристе по мајка му, или СлавеН по татко му. Како чудно ме погледна само и дури на висок тон ми подвикна дека нема неубаво име за своето дете Синче ќе се викало неговото дете Или ќерче Не дава на раат да си фантазирам. Смотко!!! Штом не му значи името ништо, ќе си го крстам по него. Бубо Џуниор
Денешната ударна вест дека на човек што вози кола од 100 и кусур илјади евра го казниле со 40-50 евра казна и гордо како е сето тоа преставено као никој не е над законот освен што е трагикомично исто е и навредливо,буквално ти викаат глуп/а си, као што е проблемот гледате дека работи законот како што треба....е тоа е... Подобро да пишеа дека не го нашле или да се сокријат во некоја пештера него да пишуваат вакви работи. Јас да сум на местово на шоферот ни таа казна нема да ја платам, од инат со врски ќе ја скинам чисто онака.... неспособни створења, полошо од неспособни е неспособни кои се фалат дека направиле нешто корисно.
Се потепавте од сликање по ЈСП и пцуење по народ, а загадувањево нешто го заборавивте. Кај мене во населба моментално прст пред око не се гледа и невероватно гадно труе. Мислам веѓиве ми паднаа кога излегов на тераса. Па ни јас не би одела пешки. Ама океј, нека е секогаш народ крив.
Дури и луѓето што не ги сакаме, кога ќе ги снема ни фалат.. Прими сочувство @theowndemon , ќе ти се насмевне среќа на друго место... 24.12.2020
uf kolku mrazam dvolicni,prevrtlivi licnosti i ogovaracki i spletkarosi luge se no ne gi racunam za luge
Дискретно водиме кампања во СДК, каде што можат да нѐ прочитаат повеќе луѓе. Сакаме да ги придобиеме жалостливите членови кои сѐ уште немаат гласано . Знам дека го препозна ова, па коментираш од љубомора и страв да не победи @theowndemon .