Se cudam kako izneveruvanjeto i povtornoto vrakanje na partnerot ko nisto da ne se slucilo, stana sosem normalno. Se izduvas nadvor, se vrakjas, zlato, duso, sve e okej.....
Честитки колешке, па сега и работа што ќе те исполнува и ќе ти е по ќејф, па специјализација и се по ред Ќе те земам за матична.
Дождот ја полева вегетацијата и помага за здраво да расте. Дождот е живот Немаш видено индијанци како го играат танцот на дождот?
Можеби си во право. Порано повеќе се криеле оти повеќе се срамеле. Сега се 'нормализира' на некој начин. Не е толку срамота...
Заминав на спиење. Ми се пријадоа мекици со сиренце. Ако останам уште малце, лошо ќе е. Плус треба рано да станувам. Ај.
Од сега кога ќе ме изнервира некој, ќе почнам да си бројам до 75 пред да отворам уста. Броењето до 3 не помага веќе.
Абе има некои луѓе, не знам како да им кажам колку ми значи нивното внимание. Една комшика, откако се преселив тука, доаѓа секое сабајле и сѐ ми донаса нешто да си апнам, де сендвичи, де благо, де солено, дури срам ми е што се троши толку многу.