Уф бе супер е времево зимска идила јас мислев оваа година зимата не заборави ама евеа тука е ....проблеми со ладно немам и никогаш не сум имал сакам да кажам дека кога сум со друштво на повеќето им студи а мене не така да ја сакам зимава ....Заминувам на прошетка низ природа.....
Пак и се навраќам на фемина, со оглед на тоа што сега имам малку повеќе време и не толку многу обврски. Недела е подобра со музика, права музика за убаво расположение. Предлог Доколку недела ви е за одмор поминете ја со чајче и книга, филм или серија, cosy! Јас не сум во Македонија, ама така би го поминала денот кога надвор е се со снег, and I don't like it.. Тука каде што сум има сонце ама не се излегува дека лаже и е мраз ладно! Нумерата од погоре на најгласно
Луѓето толку се преокупирани со тоа како да го " фасцинираат" онлајн светот, комшијата, другарката итн. А никој не е вистински среќен , а лажниот сјај се повеќе е околу нас .
Пратив слика од мачето на симпатијата и два сати ми кажваше колку го сака. Спојлер: Отвори на сопствен ризик Во последно сакам да пишам двосмислени работи.
Да не кажеше, ништо двосмислено немаше да ми текне ...може, оти не живеам на англиски во главава Сега нема со исти очи да ја гледам @tinka-mace , оти мори Демон, оти
Hairy pussy , velvet pussy, apple pie pussy...we slash puss...упс. No, we don't slash pussies in half. If we don't have it, you don't want it
Сакам да кажам... кога со мажот ќе си дете во душа и му се радуваш на снегот онака нај искрено и детски Кога си создаваш спомени и после толку години љубов За мене секое годишно време си има своја убавина, сите ги сакам и уживам во нив, а зима без снегче не ми е тоа тоа Па така, капа, шал, ракавици и топла облека и отидовме надвор да се радуваме како мали деца Се мававме со топки, јас не сум јас ако не направам пеперутка во снегот и доолго пешачевме дишејќи чист воздух и гледајќи во нај убавата бела боја Ситниците го прават животот и убавината доаѓа одвнатре Каков ден па уште и ден на Љубовта и ден на Виното Cheers
Си отвораш работа, а Уствари намерно вака праиш, да те дисквалификуваат од модератор уште не-замодерирана Морее
Вакцини стигнале.... Зато снег заврна, шо би рекле старите. Едит: Ваксајнс. Епа Валентајнски ви посакувам да се боцните ито два пати. @theowndemon ми го извалка умо.
Колку и повеќе да го сакам сонцето, сепак една прошетка на снег секогаш знае да ми го разбистри умот на посебен начин
Те сакам, ама не те молам...терам даље, терај и ти...јас ке поплачам ден два, немој ти да плачиш мн покасно...ко ќе сватиш што уствари изгуби
Конечно снежно Скопје. Убавини Денес цел ден си мислам како би било убаво да има ваква зима месец-два бар
Живееме во држава каде ова се случува: Следен живот подобро да живеам во Dynasty фамилија и да се бањам во базен со Кристал, пошто понужник од овој живот овде што го имам здравје.