Не треба никогаш да чекаме за да простиме, или да побараме прошка, тоа треба секогаш да го правиме кога сме згрешиле на некого. И треба да се трудиме да го заборавиме лошото, и да внимаваме да не ги навредуваме блиските.
Зошто па да не Некои жени мораат да седат 24/7 со мажите за време на локдаун ако обично не се "дотерувале" вака, ете некој сака да ги поттикне Туку јас налетав на една наша страна за долна облека...бруки Описот на производите им е лудница Вашата машкост нема да виси ..ај сиротиот тој
Се воодушевувам и на самата себе си што постот сум го почнала: се воодушевувам ВО истрајноста Значи немам пост во кој немам печатна грешка... ич немам навика да препорочитувам што сум напишала.
"Ако Бог може да простува, кој сум јас да неможам? Простувањето е најдобрата човечка особина, простувајте" - рече еднаш Тоше.
Ако некогаш на некој му простете се тоа значи дека засекогаш сте завршиле со таа личност- Достоевски .. Среќен празник
За мене викенд продуктивност е ако си направам купка и ако си сварам кафе и прочитам книга пример, не очекувам од самата себе многу во сабота и недела повеке сум активна преку неделата овие денови ми се за одмор и тоа баш за добар одмор.
Си реков ајде оваа вечер ќе си легнам порано,и еве веќе еден час се обидував да заспам и неможев, постојано некои црни мисли ми се мотат ова време, бар да заспев
Понеделник..надвор врне ли врне. Ролетни спуштени, ѕиркаат ситни дупчиња колку да го ишараат ѕидот со светлина. Тебе ти се спие. Ги имаш сите предиспозиции за тоа само мораш на работа.