Работата на доктор и сестра не е иста. Тоа се различни гранки. Во ред е доктор да ја знае сестринска работа но не е обврзан да го прави тоа.
Драги феминки, содржината и конзистентноста на вашите столици не ми е од интерес. За сите исти или слични прашања обратете се кај вашиот лекар или фармацевт, наместо кај мене во ЛП. Искрено, ваша ДАнгел
Никогаш не кажувајте за себе нешто.Некој едвај ќе чека да му се доверите само за да има за што да ве оговара.
Менувам/продавам баксуз и несреќа за мир и хармонија. Ако се јавите во следните 10 минути, гратис ќе добиете уште цели десет проблеми, животни прашања и курје око. Заминав на бајачка и да попрскам света вода во око. Остави ме да дишам животе шошардисан.
Многу ми е смешно кога некој сака да манипулира со мене и мисли дека сум глупава и не го разбирам тоа. Не сум жал ми е, јасно ми е се.
Ви треба дневна мотивација? Погледнете го видеото за Пол, човек кој во раните години на својот живот се заразува со Полио вирусот и останува комплетно парализиран. Не можејќи да диши самостојно, остатокот од животот го мине во метален апарат кој го одржува во живот. Многу ќе се откажеле овде, но не и Пол. Во меѓувреме, успеал да дипломира и стане адвокат, да црта со својата уста, чита, дури и да напише своја биографија. Негова желба е да го победи Полио вирусот, и не се откажува од тоа. What's your excuse again?
Од најглупави текстови за годинава, иако е само Април, ќе го издвоиме токму овој, кој ни кажува зошто женското неверство е потешко и пострашно од машкото. Од сите работи кои можеш да ги одбереш, зошто би одбрал да си глуп еве не разбирам. Стварно.
Не го ни прочитав текстот освен насловот ама скоро сигурна сум дека е нешто во стилот, жената изневерува со емоции, а за мажот е ок зошто е само потреба Кажете ако е нешто друго