Нека ни е за многу години најубавиот празник... нека биде проследен со убав период за сите нас, исполнет со здравје, среќа, мир и љубов Христос Воскресе!
Христос Воскресе! Нека е за многу години!Посакувам сите да бидеме здрави,живи и многу среќни.Да се надеваме на подобри времиња,да се сакаме, да шириме радост,љубов...
Христос воскресе Ви посакувам многу здравје пред се потоа среќа огромна и сите желби што си ги имате замислено да ви се остварат драги мои. За многу години празникот.
Нека светлината на Христовото Воскресение ви ги осветли вашите срца, а неговата бесконечна љубов го благослови вашиот живот и вашиот дом. Христос Воскресе, за многу години!
Христос Воскресе! Честит и за многу години нека ни е празникот Велигден. Да сме здрави, живи и среќни и да имаме мир, љубов и благосостојба во домот. Да ја победиме Короната и до година побројни и порадосни да си славиме. Имајте убав празничен неделен ден и чувајте се
Каков аутфит сум облекла денес, ми ја крена самодовербата. И воопшто не се осеќав анксиозно од други луѓе. И среќен празник на тие што славите ви посакувам.
Ми фалеше оваа живост, градот полн. Луѓе насмеани, растрчани, кафичи полни, одамна не било вака убо. Среќен да ни е празникот луѓе. Да сме здрави и живи најпрво, другото се со ред ќе си дојди.