Имав толку прекрасен ден. Камо среќа секој да е вака дарежлив - во секоја смисла на зборот. Благодарна сум од срце за животот кој го имам денес. Имам сешто сакам. Нирвана.
Боже какви сељаци за комшии имам да се пратело кој кај иде шо иде , зјапаа кога излагаш влагаш дома , 21 век и џабе.
Бил со жена му ќе го зборуваат три дена, ко да живееле куќа до куќа. Чуден некој менталитет сме. Финтите за чипирање и останато..мислам, не знам кај ова се поврза со приватниот живот.. ич смисла за хумор.
Гледам по продавнициве свечени фустани и се прашувам, до толку да се немало вкус и стил, дали е можно?
Она кога членови на Фемина имаат аватари од познати личности/ликови во филмови или серии и не сакајќи ти се вмрежува асоцијацијата на нивните мислења (со кои не се согласуваш) со тие личности/ликови, па засекогаш ти се уништени кога ќе ги видиш на телевизија .
Не можам повеќе Snowden да го гледам со исти очи . @edna_malecka, не зборував за мој аватар, туку за туѓи кои се уништени во мои очи. Никој ни ме чепка, ни го чепкам инаку .
"Сакате Македонија да биде ко Скандинавија, а..." Да, сакаме! https://segm.org/Sweden_ends_use_of_Dutch_protocol
Ставам картичка на банкомат да си извадам некоја лира,и оп прц Важноста на вашата картичкаоди сликај сепоминала Јас: И не е страшно колку што беше кога приметив дека сум возел цел месец со истечена возачка Да не бидете јасуште сега ѕирнете во вашите картички,и возачки
Ти зет да не си меркаш? @Ahoy кхм кхм... Фино дете е Ахој, башка на старост за секој лек сите истражувања ќе ти ги кажува Вин вин. Јас сакам кума да сум Само ако не сте ме барале за кума П.С. Нешто мозокот ми е денес столчен, не ми фаќајте за зло, се шалам
Многу е комплицирано, телевиса презента Зетот хрват мора да биде, со куќа на морето Па ти бирај, чија кума ќе бидеш