Ова не е животот што го сакам воопшто не е. Те молам господии осветли ми го патот,зар не страдав доволно?
Никој не сака тешка борба,но тоа е на јаките секогаш им се паѓа таква категорија. Никогаш не се предавај,и не паѓај во рингот наречен живот. И кога губиш,биди јак/а бори се. Што би рекол Владо Јаневски во песната: Што и да е ќе помине.. Утеха јбг
Не значи дека ако ќутиш си наивен и срамежлив. Можеби, значи дека немаш одговор на некои глупави прашања и немаш коментари на некои глупави разговори од типот ' - Ти ќе се мажиш изгледа уште малку, аааа. Така ми изгледа работава. - Ние се чудиме зошто се врати назад, мислевме ќе се омажиш Скопје. - Зошто не побара дечко од Скопје? Туку одовде најде? И сега каде ќе работиш? Ќе иде тој Ск или тука ќе остани? - Ти реков дечко да не фаќаш, убо ти е слободна, вака оти ние мажени и со дечковци, мислиш убо ни е. -Леле колку ми е досаден мажот, веќе ми се смачи, сега е модерно да имаш швалер, јас со еден останав во врска и во брак цел живот. Сите си најдоа швалери, само јас не. А мажот ми, ни тој не може да си најде хахах. - Да ти кажам, треба да почнеш да се облекуваш попровокативно, сега со новиот дечко, гледај да имаш некоја нова секси облека, треба да го привлечеш. Сестре, ако треба да се слечам за да го привлечам, тогаш ќе си пукам в колено. Why is this world so stupid?
“Игра на тронови“ е всушност извадок од човековата историја, само со изменети имиња на луѓе и географски одредници. *Екстра: Митски суштества и специјални ефекти.
Хајлајт на вечерта ми е тоа што ги видов старлинк сателитите на Илон Маск. Не беа доволно светли за да ги фатам на видео и слика, ама ми се оствари желбата да ги видам.
Јас од лани ко беа ги чекав и никако да ги видам, вечерва сосема случајно кај 9:30 на северозапад видов ми се движи нешто и почнав да викам "старлинк, ете ги старлинк". Со дм бевме заедно. Ама ко што читам најдобро е да ги чекаш после 9 часот навечер најверојатно е да се појават.
Тие остатоците? Што збориш бе? Не верував дека ќе се гледаат вечерва од кај нас. Јако. Мислам ако не падне негде кај што не треба нели
Ја следев во живо, гледам кај јужниве соседи поминува. Аа, мораше тоа да се види. Мислам дека беше тоа, затоа што ептен брзо се движеше Нисам сигуран