Епа другари и другарки, еве чиј оџак црн чад чадел и зошто https://dokazm.mk/redaktsija-zagovor-protiv-vozduhot-epizoda-1-irl/
Попиздев! Кај го постира, кај го запусти. *Чеј вака да го постирам, може некој ќе му текни да го изгледа
И така, го гледам јас, едно дежа ву на Black waters доживувам и завршува, а јас чекам разрешница Не дека не знаевме, ама не знаевме шо точно. Памтиш ко ти реков, домаќинствата мај ес. Сашка си го сработи своето, сега вие сте на ред.Тужба
Немој да ми речите дека му дошол мозокот на оние кои му покажуваа ци*** на школските, џвакаа мастики, ги нарекуваа глупи, прости, идиоти наставниците, бегаа од часовите, редеа единици, си превземаа дечковци, помеѓу себе се нарекуваа ку*** и вршеа булинг. Хаха дојдоа сега да бараат права за нивните деца, со статуси, протести и се прават свесни родители. Да изиграваат ѕвезди. Еј, немој пресмешни сте. Не правете кловнови од себе и од вашите деца.
Ми дојде комшиче во двор. Ми кажуваше за тетка и што правела со дечко ѝ. "Лаура седи а Лаурчо јаде па од уста и дава на Лаура, па се бакнуваат со лиги, вака им течеа лигите, гадно е тоа". У моментот ми беше смешно. Али се спуштив на нејзино ниво и ми падна едно незгодно. Сеа сакам да ви кажам на вас да си смирите страсти, пошто не знаете каква слика оставате на тие околу вас.
Океј од што често јадев трици и праев заебанции за факс, сега ќе јадам клоца у гз. Ако ја преживеам оваа недела нешто јако се частам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Непишано правило - први ќе те напуштат тие што најмногу ти се лижат кога си моќен или на позиција дури и да си им направил добро. Луѓето се ќе ти простат освен успехот. Ретко кој ќе ти аплаудира, претежно си осамен по патот. Само квалитетните и човечните ќе ти се придружат и ќе навиваат за себе и тебе без да се чувствуваат лошо. Мали луѓе, мали по душа... никогаш не сум ги сакала, а фала богу не ни имам филтер кога треба да им ја кажам вистината, барем по ликот ќе ми се познае.
Ми се јадат домашни месени кифлички, штотуку од рерна извадени па со нетрпение чекаш да се изладат и навалиииии