Во наредни вести: Папата Франциск ја шокираше јавноста со неговата последна изјава. Имено, се врши продажба на неколку уметнички дела од Систинската капела и во тек е изградба на стадион на местото на плоштадот Свети Петар. Веќе се во тек тренинг сесиите на свештените лица од Ватикан и е испратена порака до европскиот фудбал дека наскоро ќе имаат нови ривали.
Кучето ми го касна змија Мојата малечка Мина е пред умирање леле луѓе колку само жал ми паѓа,се убив од плачење,иако не сум дома да бидам сведок на нејзините маки доволно ми беше што ми опишаа колку и е тешко Се убив од плачење Се надевам дека ке и биди подобро,докторот не даде голема надеж,ама јас сепак се надевам.
Некад имам трауми сама од себе колку сум глупа, абе не знам дали има некој што поише пати од мене има пропаднато во земја баш пред тие што не треба, не е можно за какви баналности имам испаднато п р е г л у п а и вака од страна како со одредена кхмм дисфункција.И да повториме, најчесто пред некој што не треба.
Нешто читав за ретрогарден Меркур бла бла и прц ми текна: - Комплетно ги смешав колегите вчера - Им ги измешав имињата - Се лигавев - На едниот му дадов погрешен распоред - На шефот не му дигнав на телефон - Кажав “ no earphones in your eyes” Ова последното Затоа решив да ќутам поарно, да не се брукам повеќе.
Зошто се во црно облечени? Папата многу едноставно го замислувам во дрес, нели од Аргентина беше, а они по фудбалот се
Не да ми се бендиса Вклучен е во редовна употреба. Ај мене што ми се ‘‘бендисува‘‘ се‘, па и сите околку мене ги прашувам дали им се бендисало нешто(то) Бендисвит - југозапад?