Другарче и девојка му, инаку ракометарка, се потскараа поради овој. Се заљубила во стилот, ова ќе му праела она ќе му праела како што е у кондиција, ќе го отепа пошо сирот певач на нозе не може да стои и така, насекаде Монескин.
И се 'потскараа' оти? Оти фантазии има девојчето? Немојте да бидите толку несигурни во својата машкост, поради апстрактен лик. Celebrity е буквално апстрактен лик.
Леле боже колку хејт. Оставете не да фантазираме и идолизираме некој. Ко вие да немате идоли. Човекот е во рок група, и нормално е да има свој стил. Сите рокери имаат ист или сличен стил. Надвор од сцената е без шминка, сасвим нормално. Parla, la gente purtroppo parla Non sa di che cosa parla
Уште сум мала чим не знам кое е детево. Јасно. Не ме ни интересира. Тој да не рече која е Малечка? Нема. Епа мрш.
Мене ми е секси Џејсон Момоа. Глата му ја имам пукнато на маж ми со муабети за то колку е секси, колку е ваков, колку е онаков.
Wow, колку токсично. Дм да имаше вакви испади дури му зборував за Дамиано колку е убав можеше слободно да се збогува со мене. Да стануваше збор за достапна личност од секојдневието ајде де, со право се лути дечкото, ама за лик кој најверојатно никогаш нема да го запознаеме во животот too much e. Луѓе сме, нема цел живот само една личност да ни е актрактивна.
Леле шо му мислам и јас на Момоа. Не ме привлекват долгите коси кај спротивниот пол, ама овај е нешто посебно...
Си пишував нешто со дм и толку е брљавинка до степен што ми вика “Кажи им тука дека умираш, ќе ти кажат умри после смена”.
На тема Дамиано, па одамна немаше некој да си речам хот е, здосадени ми беа, ни ја врати енергијата малку. Туку Џејсон, е тој... Сакам да се разберевме со мојот и да не ми велеше КоСата ЖешКо мИ дРжИ. А ко не го познавав долга коса имаше.
Се молат јаките мажјаци да си смират страсти и да не патат од комплекси зошто типов им е убав на многумина .
Дали сте гледале филмови кадешто некој лудак на улица вика дека дошол крајот на светот? Не сакам да бидам тој лудак, само ќе кажам дека поробувањето на луѓето започна.