Уште ни прв испит не ми бил, веќе се осеќам изморена ментално, а тек сега почнува вистинскиот стрес. Ајде уште 1 месец мора да изгураме.
Сејм систр. Од едно мислење на три месеци, стигнав до 20 на ден. Ама ако бе, има супер луѓе, вадиме негативна и позитивна енергија. Е ако сметаме на некој - . Кога веќе сум тука, мразам неизвесност, немам трпение, а другите немаат осет за туѓото време. Втора работа шо ја мразам денес е заболекар.
Сакам да кажам во денешно време и кога ти помага некој во лоши времиња не знаеш дали ти помага од шо е емпатичен или од шо сака да те гледа како патиш и да се храни со тоа, жално во какво време живееме.
4ти ден на две работи одам, почнувам да ја осеќам потребата за сон. Аматер Сдк 2, времеево е убвинаааа Нека потрае, сакам дожд, кафенце и тераса
Иначе, многу ми е грдо кога ќе видам коса шатирана и тоа шатираното паднато обледено, и така си стои, си стои со години.
Ми фалат малите гради од пред да се здебелам. Можев да носам отворени маички без да изгледа факинг вулгарно.
Гнасно ми е кога ќе влезете во вц и не заклучувате врата. Тргнав во вц и некоја жена не ја заклучила вратата,си ја мие минџата на чешмата. Ми се одмили и вц и ресторан и се. Одвратно и гнасно, и гз и го видов. Се прави ли тоа во јавен тоалет?
Не знам на неа како не и е гад ко прво во јавно веце да се мие , шокирана сум не ми се верува дека има луѓе што го прават тоа, ужас...
Знам дека не ти е ич смешно, ама јас се скинав од смеење. Real situation comedy Да го мислиш, нема да ти текни ваква глупост. Какви се' нема значи