Во дуел со Ирена Цветковиќ го ставиле да збори за дали македонското општество е дискриминаторско. Па одма почна да сере за лезбејски здруженија и политички агенди. Мисла, јбг кој бот... Па нормално дека ЛГБТИ правата се политичко прашање и ЛГБТИ движењето е политичко движење. Фино му рече Ирена "зошто мислиш дека само ти имаш право на политичка агенда". Сѐ се тоа политички движења, и феминизмот исто... Колку глуп треба да си да мислиш дека политика е само дали ќе гласаш за ВМРО или СДСМ
Секој втор е ко Сашко. Да беше пример секој втор ко Ирена друго јаче ќе се живееше. Прв пат ја гледам женава, ама според видеото ми изгледа на жена која е софистицирана и не се плаши да каже што мисли.
Ова си го викам секој ден со години само мрзата преовладува, па на крај останува само на зборови, а не на дела.
Што да кажеш за народ кој на статија за обид за самоубиство на нивен сограѓанин, става емотикон цепки. Еден куп статии, главната реакција е таа - смеа. Творови од луѓе.
Кога пазариш од локално пазарче и во уво те боди нечиј пискав глас. " Еве пазарам, знаеш на работа, па добри сме, еве малата знаеш не е добра, ама и давам нешто ќе и помине, ах да, фала, фала..." Од др страна се слуша машки глас, а бе уво ти пробива ееј. Јас дур го слушав се што зборува. Ама сепак, типкава најверојатно, нема време па со левото уво го држи мобилниот, а со десната става во ќеса која и е во левата рака. Ме бутка. И заминува на каса. Ова го викам атеншн сикер. Еве зборувам на мобилен и пазарам, ве молам гледајте, а на работа сум на пауза која ми трае до кога сакам... Алооо Луѓе
Не дај Боже да сетат на своја кожа. Коа видов коментари од типот : Нека ја свикаат мајка му да се сибне. Стварно е смешно тоа. Но, тој што не доживеал депресија, анксиозност. Знае само да сочувства и да покрене свесност за сите психички болести.
Viva por ella отсвирена од триото Arcano....Извонреден спој на виолина, виолончело и пијано, меѓусебно надополнување кое вешто и мајсторски ја доловува емоцијата преточувајќи ја во музика. Браво, големи таленти, иако сте толку млади докажувате дека вистинските вредности и музицирање сеуште постојат. Браво и зa you tube што промовира вакви млади музичари.
Постои збор што се вика "извини". Малку ми е непристојно така да се туркам во луѓето наоколу и да изигравам ѕвезда на денот. Секој со својата култура сепак. Јас нз што народ ќе бевме.
Секој ден по некоја сообрајќајка,секој ден по некоја жртва. Невниманието и чаламот си го прават своето. Што би рекле шоферите од мојот пол: Знам да возам Не сум жена Па глумат тркачи по Партизанска Тоа дека жените биле лоши шофери мојата статистика покажува дека е обратно. Жените се подобри шофери. Зошто? Затоа што не се чаламат,и повеќе внимаваат. Освен на семафор што се шминкаатнекоипа кога ќе се упали зелено мора да им свирнеш,па додека завршат се запалило пак црвено И да се вратиме на главното. За овој народ да стекне култура и да се оправи Само по џебот. Ама за сите да важи Му одземаш возачка и тоа е тоа. Пак вози 150 по Партизанска со тротинет ако можеш
Не облакајте рамбовка на не бричена мишка, не личи. Или Кроп топ како го викате незнам. Ако немате за бикче кажете ќе донираме пари, ќе ви дадеме. Сапунчето гратис. Ааа да. И кога немате кај да се држите у бус. Немора мишките испотени не бричени у нос да им ги пикате на тие што седат. Како бе не измислат некоја болест за мишки миење на лето.
Зарем уште некој носи рамбовка Инаку не избричени влакна не значи не хигиена. Има разлика од не измиена мишка до не избричена. Еве јас понекогаш се осеќам дека не сакам да избричсм мишка тоа не значи дека не одржувам хигиена. Никогаш не сум мирисала лошо . Така да не средена мишка и смрдлива мишка се два различни поими.
@GirlLove Океј е, се дешава да си зафатен од 2829 страни па да ти промакне и да кажеш “се извинувам”. Со оглед на анализата на карактерот на жената, треба да има малку разбирање од твоја страна, зар не?
Небричени мишки не се негихиена. Напротив, природно е и здраво да се има влакна на тоа место. Не поистоветувајте влакна на телото со негихиена.