И јас не одрекувам за оние кои имаат талент,дури и да не им ги слушам песните.Не слушам турбофолк,ама за турбофолкер со предобар глас нема да речам дека не пее.Ама,не можам да речам за некој кој го нема. Не би било објективно.
И Simon Cowell конечно го посети форумот. За да кажеш дали некој нема талент во музика пример треба да си жири некое. Океј е да не ви се свиѓа бе луѓе, ама тоа фрлање огнови никаде нема да стигне. Не ми се допаѓа оти не ми се допаѓа, оќе. Ама немале таленти ово оно, ау бау. Не знам за вас што е талент оперска певачица, Јелена Карлеуша ли, аутотјун ли? Рецитирал, оќе. Раперите не рецитираат или тогаш е талент во прашање.
Едно е да не слушаш таков тип на музика, друго е да хејташ. Па вака изгледал, така изгледал нз шо. Не знам како си даваат право луѓето општо да коментираат туѓ изглед и да навредуваат.
Карлеуша,бе? Нема и таа. Кој обрнувал внимание на часовите по музичко и кој следел мислења на професионални вокални тренери не мора да е жири(особено не човек како Сајмон). А,оние да не мислиш дека не користат аутотјун? Скоро сите користат. Во денешно време има и аутотјун лајв.И козата може да звучи ко славеј со современ софтвер. И за рецитирање треба талент.Добар текст,добра мелодија и да се покаже емоција.И не секој рапер го има тоа.Исто и со изведувачите на другите стилови. Коментарите од типот„типот е ваков,таков и онаков и изгледа вака,така и онака“ не чинат,ама нема потреба да се рипа на нормални коментари дека не пее и дека нема талент. Ете,ти мислиш дека ЈК нема,ама ако ти рипне некој што мисли дека има,ќе си го повлечеш ли мислењето ради тоа? Веројатно не. Не може сите да мислиме исто.
ОК, ајде. Не сте вие поважен параметар од Сан Ремо кој е музичар, а кој не. Нека заврши таа тема тука.
Имаше порано еден друг форум на кој бев член и истово се случуваше. Зашто е тоа така.Луѓето знаат дека ако пишуваат во музика никој нема да ги чита па наместо да се замараат и да бараат теми најлесно е во сакам да кажам...ем те читаат сите зашто скоро секој пишал некогаш во оваа тема барем еднаш и на повеќето им стигаат нотификации. За да не се претвори форумот со три активни теми админи превземете нешто (да не ве тагнувам). Не само да ми пишувате по сандачиња и да ми се заканувате со банови и да плашете мечка со решето.
Замисли да си толкав грев во животот, мозокот да ти се состои од клетки во кои се ствара мисла како ќе напишеш на фемина во секс теми како сакаш некоја помрсничка и таму некаде на некоја жена ќе и се случи Јангцекјанг помеѓу нозе и ќе си рече аааа овој стопанов морам да дозволам да ме плоди...
Овој ден ми е од тие денови кога мачката ја фаќаат кризи. 1. Си ја изгорев раката со врела вода Одиме понатаму 2. Ме фати пролив еден јак Следнооо… 3. Автобусот ќе се плеснеше во банкината ииииииии Да ти се плукнам у денот. Ќао. П.С. Добра ли си? - Добра,добра како не.
Хахаха добро е дечки ми олесна, не сум бил единствениот. И јас така на моменти се осеќам ко да сум заборавил да облечам нешто ко гол да сум Или ќе излезам од кола и автоматски си ја ставам дур не го видам првиот човек што ќе ме размине без маска и ќе се сетам дека нема потреба
Не, ама се осеќам чудно ко ќе шетам без маска, like I'm doing something illegal. Плус ако знам дека нема да влезам на затворено не ни земам маска со мене. Кафичи имам преку пат не ми треба, или ко ќе одам кај дм. В маркет или некаде подалеку не одам баш секој ден.
Добро е што 2 и 3 не си ги смениле местата и не те фатило стомак у автобусот... Оти коа ќе ја закачел банкината од страв немало да можеш да додржиш Пс: Не ти се смеам на денот, жал ми е, само да те расположам малку да те насмеам