Поголема сељандура од Сашо Тасевски нема. Да имаше награда 'Сељак на годината' ќе го номинирав. Зошто? Затоа што има повеќе такви што се исти како него. @Someonespecial @KateKane @nextredstyle @Bezimenka90 Фроска имаше напишано пост на ФБ дека правел стенд-ап во Џубокс и никој не се смеел. Се гледа дека не го бива за ништо.
Има таква награда, како нема. Патем е неколку класи над овој Сашо, нерелевантен лик што само плаче за внимание.
Нов бисер има За woke културата, за феминизам и жени пак почнал да тропа глупости. Неговото излагање го завршува вака: Ѕуниците сакале да бидат куриња Мене хистерично смешно ми станува колку е уплашен од алфа жени овој, мислам дека навечер кошмари има да не дојде некоја жена водич во нешто, онака го замислувам како гледа успешни жени во политика, медицина, право, економија, IT и му се топи фацата од нервоза оти не полнат бабури Бај д веј дундата моја никогаш не би ја сменила за исфрустрирано пенис4е. Прво му се нервирав на овој, сеа хистерија ме фаќа како се нервира кога моќни жени си газат а овој солзи лее на фб, пошо толку може. Вака го замислувам
Не ми се верува за каков лик дознав дека постоел....Само јас не знаев за тој Сашо Сега на фб ми излезе нешто коментари за неговиот статус кој беше тука постиран и најтрагично е шо од сите мажи шо имаа пишано беше поддршка и од по некоја жена. И после сакаме во Еу, каде вака во Еу Жално.
Ќе зеам ќе спијам по 4-5 саата, аман ми се вика кога спијам повеќе од 7 саата. Не можам да се расонам никако.
Апасиев, ќе ја спасел државава..?! Молам? А, да ќе ти најде работа, ќе ти покачи плата, ќе ја поефтини струјата, ќе го намали сонцево да не грее толку.... Леле мислењава.... А типов оди накај 40 ка.
Браво за Битолчани и Битолчанки на форумО (без навреда за другите, само сакам да кажам дека читам доста членки/членови од Битола со одлични ставови, според мене, нормално)!
Вадете пасоши од септември до април-мај кога нема толку гужви и горештини и нервози. Нов пасош може да вадите и неколку месеци пред да ви истече стариот.