@nextredstyle има многу убава серија со твојот глумец . Yargi(Правда), деновиве почнав да ја гледам, баш е симпа Kaн во серијава.
Se vleci da gi zabavuva decata na uciliste, Sam si kaza. Ili ako nesto ne mu e po volja legnuva na zemja vo znak na protest. Doma nema nikoj koj mu dava zabrani i ne svaka deka ne mozi se da pravi.
Se vide a? Hahaha sedi si mirna, doma sigurno ne smejs ni za zucnish nisto, zatoa vaka po forumi si kazvas
Си отиде мој татко , го нема повеќе... Многу ми недостига, многу ме боли и многу ќе ми фали ....не можам ни да го гушкам и да си го бацам и да си зборуваме... Драги луѓе ,чувајте ги вашите родители додека се живи бидете со нив иако животот е краток и ништо не се знае утре што ќе ни донеси ...
Теши се. Не си вадам јас фрустрации со ова шо ти реплицирам. Ти си вадиш. Оти не можиш да си удриш детето рает. Поќето родители не си тепат децата за да му ќутат и да бидат перфектни кукли шо постојат. Всушност, си ги сакат и му дозволват индивидуализам, сфаќат развојни фази и знат дека впрочем се деца и дека ќе надраснат шо и да е.
Детето пати од недостаток на внимание, конкретно за твоето пишувам со оглед што ни имаш опишано низ што си минала, а и детето претпоставувам не му било лесно се тоа. Ќотекот нема да реши ништо, само ако го применуваш ќе ти се плаши, да може ќе стане одма од подот кога ќе му се закануваш што го чека дома. Ама ќе ти се плаши и како расте и созрева ќе му се создава и омраза и револт кон тебе, што може да му влијае, па и ако е машко, а мислам е твоево како во идинина ќе ги перципира и се однесува со партнерките во животот, сопругата и евентуално неговите деца. Не за џабе рекле насилството раѓа само насилство. Сега кога се враќав од одмор последочив на немил настан, а дека беа Руси скоро пола ги разбирав. Авионот доцнеше децата двајца браќа околу 6-5 или 4 годиники им беше досадно се бркаа наоколу, буцкаа и зачакчаа и дали едново во гужвава го сопна помалово ова се разрика и татко им го однесе поголемово да го натепа во вц ама се се слушаше што му прави и ова плаче, рика внатре, само кога го изнесе шмркаше со носето, звук не пушти. А татково луѓе 2 метра човек, мене страв ме фати а не пак 6 или колку и да беше годишно дете. И после зошто младината станува насилна, еве не знам зошто? Тоа дете утре другар, наставник, девојка, сопруга голема е веројатноста при конфликтна ситуација исто така да ги третира. Да го родиш е тешко, не велам не, ама да го изгледаш детето, воспиташ и насочиш на прав пат е тоа е големиот предизвик во животот, ама мора, разбирање, трпение и ако не ја бива соработка со поискусни профили на личности.
Аха,сигурно... А,ти дома си ѝ,па збориш вака? Не се сите родители како тебе со мислења од 15-ти век. Убаво ти пишала @Idedemja дека ќотекот не е решение и дека насилството раѓа насилство. Разговорот е единствено прифатливо решение.
Па ќе ти каже дека не сака да работи за мизерни 18 илјади некој на кого животна преокупација му е како најбезболно да си ги искубе срамните влакна седејќи на креветот на татко му.
https://gofund.me/ba2b6e58 Ја знаете Ани Митревска чупето кое со насмевка 2 пати се избори со болеста на денешницата, но нејзината насмевка исчезна кога 3 пат ја слушна дијагнозата Dg. Ca mammae bill. cum MS ovarii bill; TU retroperitoneii. Сега и треба ваша помош за да го продолжи нејзиното лекување кое кошта 1000 евра месечно за апчиња кои не се достапни во Македонија и мора да ги порачува од Турција. Бидејќи нејзината борба започна во 2016 година семејството е изложено на големи трошоци како што се операции, патувања Скопје - Битола и поради тоа не се во можност за купување на потребните лекарства. Но тука не завршува нивното патешествие бидејќи и татко и се соочува со истата болест и имаат дупли трошоци. Ани, нејзините родители, и ние другарките Ве замолуваме да донирате колку сте во можност. Да и ја вратиме насмевката на 35 годишнита девојка. Ви благодариме
Една личност ме нервира страшно многу неможам да ја поднесам а со мене е постојано, ми се наметнува многу неможам да ја поднесам зошто е од корист само.