Fala ti Gospodi sto imam tatko kako tatko mi. Sto gi imam najdobrite roditeli, iako mojata majka ne e megju nas. Sepak taa e moja majka i e tuka nekade. Ja custvuvam. Mi dava sila. Fala ti sto mi ja podari majka mi, koja mi pokazuvase sto e ljubov, kako e da se saka bezuslovno❤️ Me nervira cesto tatko mi, i cesto se raspravame. No neznam sto ke pravev da ne e toj, primer za covek koj ja gleda pozitivata. Periodot mu bev mnogu luta, no go sakam mnogu. Ne mi dozvoluva od nisto da se otkazam, me turka napred iako i nego mu e tesko....
Како те фатив со цитирања од сношти Јас се деиснталирав , остаив само фб месенџер, Viber, What s up и кој сака нека ме бара прееку моб. 3 дена без соц мрежи. Цими моеее
Во последнава година пробвам да бидам погласна со се по ме мачи пошто ако го насочвам на внатре само јас се повредвам и проблемот не се решава. И во врски со луѓето околу мене, роднини, пријатели гледам дека наоѓам заеднички јазик. Дури и разбираат работите низ кои врвам. И многу ме прај среќна то. Многу. Ама во исто време, осеќам како јас станвам посвесна за шо ме мачи со секое комуницирање. И то поќе ме мачи, него обратно. Зошто после се фиксирам дали точно кажав? Ама сега стигнав до ново сознание, дали да зборам пак да се попрам и да апдејтирам новости? Шо ако претервам, сигурно ме му е до ТОЛКУ гајле. И така во круг и во круг. То сакав да кажам.
Секогаш знам однапред што ќе се случи, а идам со надеж дека нема да сум во право, и дека сум само негативна. Епа не сум негативна, туку во право, по 100ти пат ми докажа.
Dobra nok mili, sreken neka ti e rodendenot. Za ovoj rodenden ne sum do tebe, ama vo mislite mi si. I samo Edna rabota mi vrti niz glavata, stih od nasite pesni, dal covek sve bash dve na kraju preboli? Dali i tebe ke mozam da te prebolam. Da spies i da ozdravis sakam. Sekoja moja zelba tebe ti ja davam, tebe pojke ti treba, moja mesecno, mu falis na tvoeto sonce. Dobra nok ljubov moja