А си се запрашала колку животи имаат спасено истите тие доктори? Ти само од една страна ја гледаш работава, како што ти одговора. Докториве ги направи убијци.
Ако некој сака да стане доктор од тука, уште сега нека се откаже! Теичка знае повеќе од вас, а заради вашите вишок 2кг вие ќе бидете лош доктор, така да си знаете!!
Точно така, затоа ти треба да зборуваш. Живот во село и јаболки-не умираш. Живот во град-умираш. It's so simple guys.
1.Не е секој дебел човек дебел оти многу јаде. Има и други причини поради кои човек накачува тежина. 2.Тежината на докторот не го поништува неговото образование кое го стекнувал со години. 3.Не секој кој живее во село е здрав.Секаде има болести.
Какво прдење? Нема прдење ако сакаш да си доктор. Замисли прднеш и на некој пациент му ја оштетиш ноздринката, пу пу...
Многу ќе се смеам ако на девојкава дојде ред да и' вадат умник оти и криви умници се добиваа од нездрава храна
Тоа вас ви растат умници од што џвакате преработено и жилави меса. Она нема умници, кога јадеш само брокули одма сфаќа организмот не ми треба мене вишок заб. А кога јадеш месо одма даваш сигнал дека тешко се џвака. Ама треба да ти текне
Јас месојадач од мали нозе а два заба никогаш не ми се израснати. И тука ќе да е месото криво а? Дали појше брокули ќе ми создадеа два нови заби? @Теа678 одговор плиис
Јао боже прашањава... Што се разбира маж од путка, како може така? Само жена, по можност од село и витка.
Јас не велам дека не прават нешто корисно, на пример хирургија ако те удри кола, трауматологија. Меѓу тоа, колку последици има поради 1) погрешно препишани лекови, 2) непотребни операции 3)грешка при операција 4) штетно дејство на лекови 5) нехигиена во болници. Секој нека живее како сака, ама сериозна медицина нема врска со денешната мики маус медицина, сериозна медицина не е едно јаболко и живот во природа немам намера да се објаснувам секој треба да ги согледа малце реално работите, како што веќе кажав не постојат хронични болести знам 10 луѓе кои се излечиле од дијабетес а со години се мачеле, само треба да го смениме тоа што не направило да бидеме болни а се гледа денес колку здрави луѓе има благодарение на сзо.
Посмеј се уште малце со другарките па може ќе ти го кажам хехех тоа е вистината за жал не се менува, позз сзо