Почна војна нема ковид веќе, сега како што до сега слушавме на секоја програм само ковид сега само за војна ќе слушаме, кога ќе дојде нешто ново се заборава старото.
Ми фали тато. Душата ме боли, како се случи тоа, не можам да живеам без тебе. Месеци поминаа, уште не прифаќам дека те нема. Како да живеам кога знам што изгубив, каде си сега да ме гушнеш како некогаш? Татичко мој те сакам премногу, толку многу што сакам да дојдам веднаш кај тебе.
Денешниот ден беше еден од оние денови кои посакувам да ги заборавам, но знам дека тоа нема да се случи. Колку сакам сè ова да е сон... Утрото го започнав со прашањето - Зошто?, а и вечерта ја завршувам со истото прашање. Ќе заспијам со немирот кој ме мачи цел ден и со прашањето за кое се обидувам да пронајдам одговор.
Ќе има изгледа тројна војна (трета светска војна).Тој Путин толку ми омрзна ..нема да има ништо од Украина,Рошен производи на прво место .Ќе гине невин народ, немам веќе надеж во човештвото
Да го гледате филмов..реален приказ за затворено Балканче е ова И тоа бејсик левел.. (не на затуцаност, него причината)
рошен производи најбитното И сите што пишувате вака без да да знаете шо и како се дешавало неам збор...
Абе невин народ гине,и рускиот и украинскиот.Пишав од Путин сум револтирана .Не е начин војната,било што да е во прашање . Насилството не е за да донесе мир,за тоа не ти требаат никакви факти.А за ситуација,што чекаше овој осум години па сега напаѓа?
Пред 8 години си имаше други непријатели, а и Русија беше послаба од тоа шо е сега. Исто така и Меркел беше присутна па се балансираше некако.
Па од Путин револтирана ами развикај му се... свој леб (не)јадиме ама туѓо гајле бериме. Место да седиме мирни до кај шо ни е чергата ама македонче шта чеш
Сдк Ако некогаш ми се ГЛЕДА сликавс горе На некој скрин кажете ми одма пред цел форум да ме види Сега ќе се испромовирав у темана за Русија ВС Украина и ќе плачев после фала
Наса денес на инста: Pale blue dot. Со примитивно глупаво битие човек што се убива меѓу себе иако е ист род, се дели меѓу себе со граници, јазици, називи, вери и еден куп други глупости, и пропратно ја уништува малата бледа сина точка. Наместо да бидеме сите здружени, заедно да работиме на напредок од секаков вид, да еволуираме, па и да излеземе надвор од бледата сина точка и да истражуваме што е можно повеќе низ универзумот, бидејќи кој знае што сè има таму некаде. Знам... премногу гледам Star Trek...