Понуда за апсолвентска забава, со се музика 2500 денари.. Во менито има пире од тиква, шери домат и динстуван стек како главно јадење, торта без брашно како десерт и брускети и капрезе, што и да е тоа како предјадење.. Ми се оди, ама не би дала толку пари за ваква глупост..
Преку кур ми е веќе да бидам вечен придружник на сите за секаде и после да ме фрлаат ко искористена крпа, другарка, пријателка, сестра, ќерка, рамо за плачење и се по ред...и за возврат да ми се случуваат само срања во животов, не ме жалете аман, само сакав да кажам некаде, одамна ми доаѓа да отерам у курац се, и себе самата, ама немам мадиња за тоа. Ај ќе ќутам и ќе траам... И ќе бидам христијанка, лицемерна сум, знам, ама само тоа ми дава сила последниве ебени години
Овие па што постираат семе синапови цитати stop war, make peace not war, war is not the answer итд меѓу сите сториња што си ги постираат нормално на инста...
Не можам и не сакам да замислам колку невини луѓе ќе бидат сурово лишени од слобода заради туѓо его и желба за моќ. Се молам и плачам за украинскиот народ како за свој. Единствено што ни остана е да се надеваме дека ќе запре ова лудило.
Дали луѓето читаат на форуми или само споделуваат или прашуваат? Ги гледам некои од темите и сфаќам дека се случува на иста тема за иста работа и по 3 пати да се прашува и тоа на истата страна. Мислиење погоре го има истото прашање одговорено, а луѓето пак прашуваат... А и со цитирањата некако се губи смислата на форумот. Ако не се цитира тешко некој да забележи што се пишува.
Цевчиња за пиење сок, нескафе, што ти душа сака Вајлд младиве сега така ја виткаат косата, исто и со молив
Се загледав во онаа серијата Очајни домаќинки едно 10 мин. и се пуштам да менувам канал (по обичај). И така ми текнува дека од едно "мини" фаќање на серијата во повеќе наврати држи кажаното иако не сум нејзин фан.
Ако Македонија беше во основно школо и дојдеше до тепачка меѓу Русија и Украина позади на клупите, Македонија кога ќе влезеше учителката и воведеше казнени мерки за овие двајцава позади, Македонија прва ќе кренеше два прста - ЗА! Богами, така личи Ај без напади ве молам, не можам да ја отворам темата повеќе. Страв во коски.
Што е во последно време со порталиве што секоја втора објава им е дека некој си дечко си ја запросил саканата во Дубаи(фото+видео). Што ме интересира мене тоа, ајде еднаш ќе прочитам ама секој втор ден истото??? Ни прв ни последен пат некој да биде запросен во Дубаи, не знам од кога тоа почна да се рачуна ко многу битна вест. Или пак можеби сакаат да ни пренесат дека ете толку многу се збогатија Македонциве што секој втор почна запросувања во Дубаи да прави.
Can't be any worse than гзолижачиве на Путин со "Ех Путин, моќен човек, а а кај се видело ваков храбар лидер" "Кој е како него" "Хехе сите му се плашат на Путин, камо и ние да имавме ваков"
Порталиве станаа тешка мизерија, од што не знаат што да објавуваат. Не ги ни читам веќе, толку се жални. Или за запросени анонимуси објавуваат или некоја што се соблекла па го запалила Инстаграм.
Матеј Периш го нема од 30-31 декември и УШТЕ го бараат! Малиот Петар, ДЕСЕТ години, два дена го нема! Детенце со посебни потреби изгубено во планина.. Отежнати им биле условите на пронаоаѓачите.Као бе порано иделе боси по снежни планини и камења или со парче кожа. Па за шо к ги спремаат тиа полицајците, војниците и пожарникарите? За на фешн вик да шетаат?? Затоа нѝ треба Путин нас.Или Хитлдр, што год.Ако се откажат за ден-два од потрагата, сѐ да им ебам.Неспособна држава, криминални им бегаат, Гвујо им избега, пари се крадат, луѓе умираат у болници, се плачкаат луѓе полиција вика ,,не можеме ништо да направиме, луѓе исчезнуваат не се наоѓаат.Па кој онакво прават бре? Седат и се возат у јети? То секој го може, све 4 и вис и лабааво Ужас! Господ напомош и да се најде детето жив и здраво што побрзо, кочан е денес