Мене сонце, ич не ми е смешно веруј.Некад ми иде да се изгасам, и никад више да не се упалам, форумов е напраен-ГОМНО.Само сивило, само караници, само прчење, не сфаќам.Прејаки дружби паѓаа порано.Сеа да размислам два пати пред да пишам нешто, не ради нешо друго, ако ме цитираат една-2, ќе продужам со карањето.И си губам време а они пак ништо не сфатиле
Дури и престимулирана ко ќе сум ми помага, а обично сите звуци индивидуално ги слушам и осеќам и ми сметат и сум нервозна и со главоболка. Ама ова не. Ова ме релаксира.
И јас ги сонував пред некое време, дошле кај мене пред куќа и барале да им кажам каде е најблиската црква (?!). Обично свашта сонувам ама ова не очекував.
https://www.crnobelo.com/novosti/sv...ite-neprospieni-nokji-koga-deteto-kje-se-rodi На глупоста ѝ нема крај
Како бе не ги мрзи некои професори да лечат комплекси безпотребно на студенти и до кога со вакви ликови?
Да ги избришам сите социјални мрежи, ме интересира дали на некој ќе му текне да се јави/праша што е работата или како сум.
да ти кажам, од лично искуство.Во денот комуницирам во просек од 5-15 души. Кога немам Инстаграм и ме нема нигде, ми ѕвонат еден двајца. е така иначе, дојдов да кажам дека ќе си ги убијам комшиите. Не буквално де.Ама не можам, многу е боли глава, и уморна сум и пробувам да учам, овој до мене урлаат и детето и мајката по него, овие горе влечат некоја количка, или не знам шо, ваљда бебешка количка е пошто трудна беше таа.Дур да се породи бушеа секој ден, сега влечат нешто.Не можам значи, секој ден се канам, ќе им отидам и на двата пара, и никако да отидам, а уште полошо е шо акумулирам, и на крај или ќе отидам и ќе се искарам.Или на прва галама ќе ги пријавам.После 18ч по куќен ред не треба да има галама, овие мене мозокот ми го убиваат