Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.231
    Допаѓања:
    13.247
    Уште еднаш станав дадичка. Повторно машко. :D Едвај чекам да го видам. :inlove:

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Lella, QueenElena и 18 други им се допаѓа ова.
  2. Arthur

Arthur Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2014
    Пораки:
    694
    Допаѓања:
    2.522
    честито дадичке

3. AziskaStrslenka

AziskaStrslenka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    412
    Допаѓања:
    3.509
    Честитооооо :hai: И да го учиш 2pac да слуша!

На ColoursOfTheRainbow му/ѝ се допаѓа ова.
  4. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    Неможам да ја најдам темава сакам да праша :^)
    Во која тема треба да пишам за помош и совети-ми икрадија златен накит и тоа блиски личности :devil: бидејки сум во странство незнам како и што треба да направам кога ке дојдам во мак да пријавам и се што треба....
    Во која тема да пишам за ова?
    Извинете за оф ама потребно ми е.
    Благодарам.

5. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Ми се сруши сето позитивно расположение со кое владеев цел ден.
    Неверојатно. Како што ситници можат да ме израдуваат и да ме направат нај среќна, така и ситници можат да ме сломат и да ми го расипат расположението за момент.

На Insatiable13, ColoursOfTheRainbow, Elennaa и 7 други им се допаѓа ова.
  6. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Лошо е да не спиеш си ноќи и ноќи и да броиш фигури на таван, а работата не се намалува, туку се зголемува. Лошо, многу лошо. Чинам дека несоницава летово ќе ме столчи :|

А толку многу си ја сакам перницата што ми мириса на бел Орнел и тенкото чаршавче со пајки :doh:

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  7. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    Многу ми е интересно кога на фб ќе видам некое девојче постирало слика со јадење(било салати,благо,што знам ти што) и ќе се пофали дека било изработено од неа.
    Ми изгледа како да ги покажува своите кулинарски вештини за да ја земе некој си за невеста.
    Ах... :headbang:

На kikav и valery15 им се допаѓа ова.
  8. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Има ли нешто поубаво од тоа човек да биде исполнет на секое поле? Решив дека сакам да одам на факултет и решив што сакам да биде тоа, имам луѓе кои ме сакаат и поддржуваат во се, а што е најважно на љубовно поле сум на најгорната скала на исполнетост, благодарение на моето миличко кое е во се тука за мене и секојдневно ми го исполнува срцето. Не би додала ништо освен да кажам дека сум благодарна, Господ ми го исполни тоа што од секогаш го мислев: Дај ми искрена љубов бидејќи е таа реткост, за останатото сама ќе се потрудам. :inlove: И кога и да сум напната заради гужва во сообраќајот или пак чекање ред за земање државјанство, срам да ми е ако не се сетам на се ова што сум го напишала и дозволам за ваква глупост да ми се прошири негативна енергија додека луѓе се занимаваат со вистински проблеми. Е срам да ми е, стварно. :D

И би додала дека на моменти знам да бидам права кукавица колку и да негирам, денес бев на забар да поправам седмица и пазете таа расипана во почетна фаза а јас барав анестезија. :rofl: Епа среќа моја што забарката моја ме обожава, некоја да беше ќе ме направеше ненормална. :lol: Ама убава казна си добив, останав здрвена цели 4 саати и со искривена уста за 5 минути стружење. Мајка ми се исплаши да не сум останела таква а дечко ми ме утепа од зафркавање. :lol: Пријатна вечер.

На Lella, DoReMi, eliesaab и 3 други им се допаѓа ова.
  9. mynameislove

mynameislove Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.481
    Допаѓања:
    12.626
    Куферите спакувани,јас спремна.Време е за одмор.
    И после тоа незнам дали нешто ќе се смени ама барем знам дека тие 10 дена сум целосна,исполнета.
    Утрата се прекрасни,ноќите уште поубави.Ах се е убаво кога си заљубен и кога тоа ти е возвратено.
    Се надевам ќе ги наполнам батериите за уште една напорна година што ме чека,а дотогаш останува да се препуштам целосно и да уживам :)

На Lella, Barbie20, EMoonlight и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.539
    Допаѓања:
    17.112
    Lоrd,уште ли да бидам цврста? Уште?......

Океј...Ur will...Знам дека претерувам со поставување на прашања...

Actually,tnx 4 being with me.....

И на крај една инспирација.......

WAKE UP READY…
    To become the man you want to become.
    To work you’re a** off to create the life you want.
    To inspire, empower, and unite others through your work.
    To achieve your full potential and become successful.
    To prove to certain programs, jobs, or places that they made a mistake of rejecting you.
    To prove to people who doubt you that they are wrong.
    Because you have family, friends, and acquaintances who want to see you succeed.
    Because hundreds people have bought into your visions and you owe it to them to work you’re a** off.
    Because countless people have opened doors for you to succeed, and you owe it to them to give it all you have.
    Because you want this.
    Today, you have an endless amount of things motivating you…

GO OUT AND MAKE S**T HAPPEN!!!

11. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Ј а с сум Е л е н а.

Да бе, имам спејс. Криво ви е? :emo:
    Среќна сум, бе. :D

Прееска си купив некој нов шампон за коса. После ќе го пробам. :rofl:
    Скраја да е, уште тоа ми фали у стомак да стаам. :D

Ma шо го е.ам, ќе го сечам. :rofl:

ЗА СИТЕ ДЕЦА, ДА БИДЕ СОНЦЕ, ДА БИДЕ ЉУБОВ, НЕКА БИДЕ СЈААААЈ. :rofl:
    ДА БИДЕ КОПНЕЖ, ДА БИДАТ ЅВЕЗДИ, ДА БИДЕ ПРОЛЕТ, ЛИЧЕН ЦВЕТЕН МААААЈ. :rofl:
    [​IMG][​IMG][​IMG]

Крем вришли, вришли, вришли, вришлииииии. :rofl:

Ај, чао. :D

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, kala21, Ketrin.Moon и 20 други им се допаѓа ова.
  12. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.265
    Елена девојко ти дефинитивно треба да добиеш Нобелова награда за нај позитивна македонска личност. :bow:

Ај чао.

На kala21, Lella, tirkenbal и 7 други им се допаѓа ова.
  13. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    ^^^^ Aaa ти Еленке си заљубена :D ДАј Боже и стално да си пееш, мило ми е што си среќна :D

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Tamara856321

Tamara856321 Нов член

Се зачлени на:
    10 август 2014
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Mi se dopagja ova shto site mozeme da se iskazeme na nekoj nacin.Jas naogjam uteha vo vakvii strani zata shto samo ovde ne se osecam otfrleno i kako da nemam svoe jas.Zatoa prodolzete so citatite zatoa shto jas se pronaogjam vo niv :P

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  15. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    Зошто повеќето желни жени за публицитет 40+ се потпишуваат како слатки?
    Лила Ванила Филиповска 8)
    Па фруктози, па чоколади :D
    Изгледа им иде у кујна, па сакаат да се пофалат дотичниве :D

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  16. RockNroLLGirL

RockNroLLGirL Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2014
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    5.755
    си гледав низ темата '' Од каде сте ? ''

и не живеам во голем град во мк и сите меѓусебно се знаеме ..
    кога ќе најдам некој од мојот град ваква сум : :rofl: :rofl:
    http://youtu.be/YmtandDjTOw?t=1m44s

сдк дека врне цела ден а викендов планирам на одмор да одам и .. then i see a back to school commercial :up: уште еден викенд ни остана и толку , па по времеска на интернет вика дека ќе биде топло , епа така викаше и за денес и еве го грми , врне се истури .. :fubar: се молам да е топло , сонце кај си кога требаш ??? 26 целзјусови во недела ќе било , ама 3 временски прогнози згледав до сега едни викаат топло едни ладно .. ќе пукнам

17. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.858
    Кога ќе го видам црното под ноктите на мајка ми и татко ми , сваќам што е е Љубов и Пожртвуваност .

18. luci22

luci22 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    742
    Допаѓања:
    1.503
    Многу ме нервира кога некоја ми глуми домаќинка, а дома глувци оро и вијат, пајажина на секој ќош, и плус нејзините дома седат гладни зашто она незнае ни една супа од петле да свари! :doh:

На AziskaStrslenka му/ѝ се допаѓа ова.
  19. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.034
    Допаѓања:
    36.182
    Насмевка,бакнеж,прегратка,љубов...Ако некогаш беа единствените бесплатни нешта што ни го затоплуваа срцето и ни ја исполнуваа душата, денес и тие имаат свое место во ценовникот на животни вредности.Колку повеќе сакате да ги конзумирате толку повеќе треба да бидете подготвени да инвестирате за да ве обземе чувството на некаква минлива среќа.
    Задоволството трае се додека имате што да понудите,т.е да платите...

20. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.426
    Допаѓања:
    17.767
    Аии истово и на мене ми се случи утрово.
    Јас па уште не седната на столче одма отварам ташна и вадам слушалки и си го пуштам мозокот на пасење не слушајќи утрински "муабети".
    Подобро да разберев на кој комшија му умрела козата отколку тој бисер сабајле.
    Слушалките ги ставам на уши, уклучувам нешто да ми свири (сум уклучила радио изгледа), не ни видов што, кога тоа да ти било Саша Матич или Дејан, не ме фаќајте за збор а гласот беше само една цртка намален.
    И слушам нешто - Немој неко да се шалиооо па да каже да ја свануло, нече зора сванути трн дрн дрн... Ја се не предајем ни онда када ми лаааџе потону, нема те силе нема? шта че ме однети на дну, како и да беше ама па ко за беља текстот почнува одма бе, барем да имаше музика да дрнда малку, боље ќе беше :rofl: По шабанска-кафанска не можеше да ми се падне.
    Најтрагично е што мислев дека слушам на слушалки, ама некако чудно ми дојде звукот, слушам ама не е гласно за да биде од слушалки и кога гледам кабелот не сум го брцнала во телефонот и одма мозочна блокада, среќа што во целата фрка ми текна да го брцнам кабелот одма во телефон и го извадив па престана да се слуша а јас одглумив дека некој ми свртел. Ама па и да ми свртел, бруки бре ринг тон со Саша Матич. Па плус и сите нерасонети, баш весело ги разбудив :lol:

Туку утре, истото време и на истата автобуска, "случајно" ќе откачам нешто од ганс енд роузис, ама гласот на максимум, за да го покријам тој срам од сабајлево :D (нешто како оправдање за вчера да биде)

Јас повеќе не можам да се сконцетрирам на било што, ми фали тој одмор што некако ми се одолговлечи и нема да настапи ниту оваа недела, туку на крај на август.

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.